delirmek üzereyimm yardımmm :(((

tute

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
117
2
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar
hakikaten delirmek üzereyim
doğumdan 1 hafta önce annem ve babam bana yardıma die yanıma geldiler normalde bursada oturuyolar ve o günden beri bizdeler
bebeğime hiçbirşey yapmama müsade etmiyolar
bebeğim çok ufak doğdu 2.375 di hastanden çıkarken 2.100 dü ilk bir ay annem çok ufak olduğu için fazla kucağına alamadı zarar veririm diye korkuyodu o günlerin kymetini bilemedim :((
ilk 4 hafta çocuğa elleşemediği için emziriyodum gazını çıkarıp yatırıyodum mışıll mışıll uyuyodu ben emzirmek için uyandırana kadar
ama gel gelelim çocuk serpilip ele avuca gelince kucağa almalar başladı
bunun yanı sıra uyurken kıpırdanınca sallamalar (pusetinde yatırıyorum gündüzleri) üşür diye kat kat giydirmeler giydirmesine müsade etmediğim zamanlar 2 kat battaniye örtmeler uyandığı anda ben uyanana kadar ki uyanmam ennn fazla 30-40 saniyeyialıyo ve henüz ağlamaya başlamamış mıkırdanıyo oluyo kucağa alıp sallamalar :(((
anlicağınız çıldırmama az kaldıı çünkü artık koydummu uyuyan bebeğim sallanmadan katiyen uyumuyo en fazla sinirimi bozan olay bu :( şu anda bile annemin kucağında sallanmakta ben bu çocuğu tekrar nasıl alıştırıcam uyumaya yardım edin yaa sinirlerim bozuldu iyice onlara da bişey diyemmiyorum hemen alınıyolar bizi istemiyosun diolar offffffff:43::43::43::43::43::43:

Öncelikle Allah bağışlasın canım,geçmiş olsun:nazar::emir_bebek:.Benim henüz bebeğim yok fakat böyle bir durumla karşılaşsam çok müdahale olayından bende sıkılırdım.Senide anlıyorum yeni doğum yapmışsın haliyle bebeğinle kalmak istersin kafanı dinlemek istersin.Moralini bozmamaya çalış canım.Anneninde seni anlaması gerekiyor.Dogum yapan bayanların doğumdan sonra daha hassaslaştıklarını duyuyorum.Annenle güzellikle konuş seni anlamasını iste.Belli yaştan sonra büyüklere birşey dendigi zman alıngan oluyorlar dediğin gibi.Birazdaha sabret bebeğinle başbaşa kalacağın günler çok olur.Sen kendi bildiğin gibi bakarsın bebegine.Üzme kendini güzel olur herşey inşllh:16:

ben kendi bildiğim gibi bakana kadar ya bygınlık geçircem yada tımarhanelik olucam bütün gün sallıyolar sonra gece ben ayakta dolanıyorum onlar uyuyo bide hiç sesi çıkmadı maşşallah demiyolarmı :43:

bide onlar gidene kadar iş işten gçmiş olmasından korkuyorum forumları okuyorum çocuk 3-4 yaşına gelmiş hala sallayarak uyuyo ben onlardan olmak istemiyorum
tabi bu işin bide uynık kısmı var uyanıkken hep ilgilendikleri için şimdi uyanık olduğu zaman 10 sn bile kucağına almaz veya konuşmazsan çatlayana kadar ağlıyo :(((

Back