Delirmek üzereyim 😔

GmzKy77

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
332
59
24
Anneler... 😟
Uyumuyor 😔
Uykusuzluk problemi yüzünden kafayı yemek üzereyim. 4 ay 24 günlüğüz. Gündüzleri genelde uyuyor maks 2 saat. Akşamları da her zamanki rutinlerime devam ediyorum. Yaklaşık 20 gün önceye kadar geceleri yatırıyordum, Bi kere emmek için uyanıyordu tekrar uyuyordu. Birdenbire bu düzen bozuldu. Hem anne sütü hem mama alan Bi bebek. Aç olduğu için desem değil.. Artık çok yoruldum.
Var mı Bi öneriniz?

4. Ay uyku gerilemesi 🥲🥲 sürekli yeni bir şey çıkarıyor çocuklar. 3.5 yaşındaki kızım bile zaman zaman değişik hareketler yapıyor sonra geçiyor. 6 aylık bebegim yeni yeni uyumaya başladı bizimde gündüz uykularımız 10-20dk idi maalesef. Önerim de yok, çözümde yok ama zaman çabuk geçiyor.. Bebeginiz birdaha 5 aylık olmayacak, ama siz geceleri uyumaya devam ediceksiniz büyüdügü zaman. Tadını çıkarın iyice izleyin her detayını bebeginizin.

4 ay atağı böyle :)
Sabredeceksin düzenini bozmamaya çalışacaksın ve geçecek. Gündüz kaç uyku yapıyor ?

4. Ay uyku gerilemesi 🥲🥲 sürekli yeni bir şey çıkarıyor çocuklar. 3.5 yaşındaki kızım bile zaman zaman değişik hareketler yapıyor sonra geçiyor. 6 aylık bebegim yeni yeni uyumaya başladı bizimde gündüz uykularımız 10-20dk idi maalesef. Önerim de yok, çözümde yok ama zaman çabuk geçiyor.. Bebeginiz birdaha 5 aylık olmayacak, ama siz geceleri uyumaya devam ediceksiniz büyüdügü zaman. Tadını çıkarın iyice izleyin her detayını bebeginizin.
O kadar çok seviyorum ki bu kadar küçük oluşunu :) ama uykusuzluk çok yoruyor zamanla geçer inşallah

Gündüz 3 kere uyuyor maks 2 saat. 2 saatten fazla uyumasına izin vermiyorum genelde.. Fazla mı acaba
Gündüz uykuları uzun gece uykusundan çalar. 1.30 saati geçirmeyin gündüzleri toplam 4 saat gecede 11-12 saat uyumalı. Son uykusu kestirme şeklinde 30-45 dk en geç gece uyku saatinden 3 saat önce uyandırın. Umarım düzelir.

Gündüz uykuları uzun gece uykusundan çalar. 1.30 saati geçirmeyin gündüzleri toplam 4 saat gecede 11-12 saat uyumalı. Son uykusu kestirme şeklinde 30-45 dk en geç gece uyku saatinden 3 saat önce uyandırın. Umarım düzelir.
Umarım.... Sağolun deneyeceğim

X