- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
selam kızlar...daha öncede değişik konularda bi kaç konu açmıştım ve fikir verenlerden allah razı olsun...çok işime yaradı...şimdi başka bi sıkıntım için yardım istiyorum lütfen akıl verin.... 2 yaşına girecek oğlum var...doğduğundan beri sütle arası pek iyi olmadı zaten ama zar zor da olsa içirmeye çalışıyordum.... en son geçen hafta hastalandı bahar nezlesi gibi...grip ve öksürük şeklinde... doktora götürdüm ila. şurup derken allaha şükürler olasun şuan atlattı.... o hasta döneminde iştahı çok kapalıydı haliyle ve bir yudum süt içiremedim... çok uğraştım içmedi...tiksinmesin diye zorla tıkmadım ağzına... neyse şimdi iyileşti fakat hala süt içmiyor...kesinlikle sütü görünce sızlanmaya başlıyor... iştahı düzeldi soframıza oturup bizimle beraber yiyor yemeklerden... ama naptımsa süt içiremedim...aç bıraktım bi süre belki karnı tok olunca içmiyordur diye yok olmadı yine içmedi... tamam öyle sütü dayayıp doyurmak isteyen annelerden değilim elimden geldiğince farklı be besin değeri yüksek gıdaları vermeye çalışıyorum ama en azından sabah kahvaltı sütünü ve gece yatmadan önceki sütünü alışkanlık edinmesini çok istedim ama olmuyor....acaba biberona mı gıcıklığı var ki diye bardağa koyup veriyorum yine içmiyor... napsam da sütü alıştırabilsem...günde iki kereyi geçtim en azından gece yatarken bari içirebilsem çok iyi olacak...lütfen bi akıl fikir verin...tecrübesi olanlar fikri tavsiyesi olanlar....zor bi durum şuan...nasıl yapsam kızlar kafayı sıyıracam.....