Delirmek istemiyorum

Asuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
148
44
28
27
Henüz bi kaç gün önce bitmiş ve hala da sevdiğim bir ilişkim oldu. Ayrıldıgımızdan beri günlerce uyuyamadım tam. Tam ve düşünmeden uyuyabilmem için bir şeyler önerir misiniz?

Peki önceki ilişkimi dusunmemek için bi önerin var mı?

Sevdiğiniz birinden ayrılınca pat diye unutmanız mümkün değil tabi ki üzüleceksiniz ağlayacaksınız.
Ama inanın hiç bir acı sonsuza dek sürmez.
Dünyada ne ilk ayrılan kişisin ne de son, sadece biraz zaman..

Henüz bi kaç gün önce bitmiş ve hala da sevdiğim bir ilişkim oldu. Ayrıldıgımızdan beri günlerce uyuyamadım tam. Tam ve düşünmeden uyuyabilmem için bir şeyler önerir misiniz?
Geceleri ayran ic. Kitap oku. Uykun gelmeden yataga girme

Uyumucam de uyursun beynin yanılmış olur

Canim klise olacak ama ben bile unuttum oyle diyim...6 yillik deli gibi sevdigimden ayrildim cocukluk askimdan aldatti evlilik arefesinde hemde...Ben ölürüm dedim sonra bi baskadi cikti karsima unutturdu ve ona asik oldum ben onu hic sevmemisim megerse dedim ve evli 4 cocuklu biri cikti yssadigim travmayi dusunebiliyor musun...Depresyona girdim tedavi oldum inrihari düşündüm ama hayat devam ediyor ne yazikki karsima hep kötü insanlar cikti ve ben sagligimdan oldum ya intihar etseydim...Simdi mi evliyim...Cok asik olarak evlenmedim ama huzur ve iyi insan daha onemliymis...Hala tedavi oluyorum eski acilarimdan bana kalanlar iste bunlar...Kimse ama hic kimse icin tek göz yasina degmez inan ki sonra sagligin gidiyor da gelmiyor.Simdi ilk sevgilim evlenmis diger evli olan boy boy foto paylasiyo onlara hic birsey olmamis yani sana tavsiyem gec aynanin karsisina ben önemliyim de kimse beni üzemez de ve kalk

A
aah ahh ne zor yaşadıklarımız

Aynen öyle. Bi kız ilk önce kendi değerinin farkına varmalı ve değerini ölçmeyi erkek arkadaşına bırakmamalı . Ben akıllandım artık . Doğru yu yanlışı ayırt ediyorum . Çok hatalı davranıyor inadıma. Sanki dönmryecekmiş gibi davranıyor . O gelirse eğer onu kapımda köpek edicem. Daha sonra da adam olursa eğer onunla evlenicem.

Insan 7 sinde neyse 70 indede o oluyo malesef bende cok bekledim ama degismedi ve bitti yillarima yazik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…