• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deliriyor muyum?

Haklisiniz elbette ki yardim almakta cekinilecek bir sakinca yok ne var ki ben ileride hakim/savcilik düşünüyorum ve mülakatlarda psikiyatriste gitmis oldugum ortaya cikarsa herhangi bir tani konulmasa dahi hic sansim kalmaz gibime geliyor cunku adam elemeye bahane ariyorlar

Mülakatlarda böyle birşey çıkmaz, hayatınızın herhangi bir döneminde psikiyatriste gitmeniz ya da ilaç kullanmanız mesleki açıdan sorun yaratacak şeyler değildir. Bu söyledikleriniz sadece belli başlı tanımlanmış bir takım hastalıklar için olabilir. Sanırım sesler duyduğunuz için aklınıza hemen şizofreni geldi ancak bu tip hastalıkların teşhisi bu şekilde yaşanan bir iki deneyime dayanarak konulmaz. Ağır stres altında olduğumuz ya da çok uykusuz kaldığımız dönemlerde de bu tip durumlar olabilir. Kaldı ki bazı nörolojik rahatsızlıkların belirtisi de olabiliyor. Doktora gitmekten çekinmeyin.

Psikologa gitmeden psikiyatriye gtme derim ben bir de bence bir tatile cik kafani toparla kendini simart iyi şeyler dusun iyi seyler olsun bu bir hastaliksa eger o ihtimali de goz onunde bulundur ve bunu kabullen tedavi gorebilirsin belki belki ihtiyacin yoktur ama ne olursa olsun kendini sev :)

Gelecekte hakim-savcılık sınavına girmeyi düşündüğün için şimdi kendini ihmal ediyorsun?

Şimdi iyi değilken o sınava girene kadar kim bilir ne halde olacaksın yahu

Nas-felak tabi ki oku içini rahatlatır ancak beynin içinde nöropsikolojik bir sorun yaşanıyorsa geç olmadan farkına varılması senin ve yakınların için iyi olur

Gündüz spor yap gece düşünmeye fırsat bile kalmadan uyursun yorgunluktan. Korku filmleri izliyor musun? Migren var mı ? Önce bi kan falan baktır. Yoktur psikolojik bişeyin merak etme. Yine olurmu diye de düşünme.

Back