Deliriyor muyum?

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.693
108
Kızlar merhabalar. Kadınlar kulübünü özellikle bdv kısmını çok uzun süredir takip etmeme rağmen ilk kez size bir sorunumu danışmak için üye oldum.
Anlatacağım esas olay bundan 1-2 ay evvel meydana geldi.
Bu esas olay meydana gelmeden önce ilk önce kafamın içinde aniden gelen kapı çarpma sesleri duyuyordum. Bu sesler öyle ani oluyordu ki irkiliyordum fakat önemsemedim. Bu olay birkaç kez oldu.
Ardından yine kafamın içinden bir kadın sesi bana 'deniz tanricasiii' diye seslenmeye başladı. Bu sesler de kapı sesi gibi aniden oluyordu, hiç beklemediğim bir anda geliyordu ve tamamen kafamın içinde yankılanıyordu. Ben biraz urksem de bunu da fazla önemsemedim çünkü 2-3 olmuştu ve günlük yaşantımı etkilemiyordu.
Esas olaya gelecek olursak.. Bir gece uyumadan önce herkesin yaptığı gibi kendi kendime düşünüyordum. Düşünürken bir konu hakkında 'evet aslında öyle de olabilir' diye geçirdim içimden. Fakat bunun hemen ardından kafamın içinde bir kadın sesi yankılandı yine. 'SEN BUNU NEREDEN ANLADIN?' diye hızlı ve çok sinirli hatta şeytani bir ses tonuyla sordu bana. Ses o kadar ani geldi ki resmen yerimden sıçradım ve yine sesin tamamen kafamın içinde olduğuna cok emindim.
Bu olay yaşandıktan sonra psikiyatriste gitmeyi düşündüm ne var ki bana soyleyeceklerinden ve vereceği ilaclardan korktum. Bir kez daha olursa giderim diye erteledim ve bu sesi bir kez daha duymadım. Ancak üstünden aylar geçmesine ragmen bugün yine bu konu beni tedirgin ediyor. Bu konuyu ne bir arkadasima ne de aileme açtım çünkü ailemin endiselenmesini ve açıkçası arkadaşlarımın benden korkmasini istemedim.
Biraz uzun oldu afedersiniz. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?Kızlar vereceğiniz her tavsiye benim için altın değerinde.

Bi hocaya gözük bişey yoksa psikologa git

Ben her gece uyumadan önce zaten dualarımı okurum muhakkak ve bu tür varlıkların Allah izin vermedikçe bana asla zarar veremeyeceğini güçsüz varlıklar olduğunu düşünüyorum o yüzden o konuyu hic aklima getirmedim dahi :

Bol bol felak nas okuyun bi daha tekrar edersede doktora gitmeyi ihmal etmeyin bence evet ilac kullanmayi kimse pdk istemez ams durumunuz farkli

Yani Allah muhafaza dikkat edilmezse ileri boyutta psikiyatrik bir rahatsizliga donebilir

Hocalıkla alakası yok... yakın zamanda birşeyi kafana takmıssın sanırım streslisin bu aralar... okb ya da anksiyete yaşıyorsun... psikiyatriye gitmeni gerektircek bi durum yok bence.... psikologa gitmelisin

Hanımlar rica ediyorum konuya dini içerik yazmayınız yasaktır.
Durum tamamıyla psikolojik olduğundan psikolojik olarak değerlendirip yorum yapmalısınız.

Konu sahibesi,
bir uzmana gidin, stres, baskı vb sebepli bir durum olabilir.

Sana deniztanricasi diye seslenildigini soyluyorsun . Bugun uyelik aciyorsun ve adini deniz tanricasi koyuyorsun isminin .Tuhaf...

Sana deniztanricasi seslenildigini soyluyorsun . Bugun uyelik aciyorsun ve adini deniz tanricasi koyuyorsun isminin .Tuhaf...
Kullanıcı adimi deniz tanrıçası olarak seçtim gercek ismimi vermek istemediğim icin de gercek ismim yerine deniz tanrıçası yazdim yoksa o ses bana kendi adimla seslendi

Yardım almaktan çekinmeyin. Bir uzmandan destek alırsanız çok daha iyi hissedersiniz. Yoksa bu şekilde kafanızda kurar ve kendinizi daha çok strese sokarsınız. İyi bir psikolog araştırın ve gidin danışın. Psikolog ilaç yazmaz. Gerekli görürse psikiyatriste yönlendirecektir sizi zaten.

Haklisiniz elbette ki yardim almakta cekinilecek bir sakinca yok ne var ki ben ileride hakim/savcilik düşünüyorum ve mülakatlarda psikiyatriste gitmis oldugum ortaya cikarsa herhangi bir tani konulmasa dahi hic sansim kalmaz gibime geliyor cunku adam elemeye bahane ariyorlar

Onların bakış açısını bilemiyorum tabii ama herkesin zaman zaman desteğe ihtiyacı oluyor, kulak burun boğaz doktoruna gitsen bile doktor psikiyatriye yönlendirebiliyor, altında çok ciddi bir hastalık aramaları pek mantıklı olmaz. Yine de bunun sorun olacağını düşünüyorsanız özel bir doktor muayenehanesine gidebilirsiniz sanırım.

Bunu ben de düşündüm ama konuyu aileme açmadım ve ozel klinikler benim için fazla pahali öğrenciyim zira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…