• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delireceğim. Yardım edin. :(

GeminiWoman

🌱
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
2.436
3.534
133
Kızlar merhaba. Bi kaç gündür korku ve tiksintiyle yaşıyorum. Evimin tuvaleti alaturka bir kaç gün önce 1-2cm boyunda siyah incecik kurt gibi kımıl kımıl bir şeyler gördüm. Bir sürü hemde. Tuvaletin sifonunu açınca deliklerden bir sürü çıkıyor. Ne bulduysam boca ettim kaç gündür gitmediler. Aksine çoğalıyor gibi. Kendim zehirleneceğim onları göndereyim derken. Bunlar olmadan öncede her gün çamaşır suyuyla yıkadım. Pis kalmadı asla imkansız. 4ayda bir fırçayıda değiştiririm. Kafayı yiyeceğim yardım ediin :(

Bizim başımıza da gelmişti yıllar önce, ilaçlama firmaları var onları araştırın. Yalnız o sadece sizin daireye mahsus değildir. Binanın kanalizasyonunu sarmış demişlerdi bize. Tüm dairelerin tuvaletlerine ilaçlı şu vermişlerdi. Önce üst katlar sonra sırasıyla alt katlar. Bi araştırın isterseniz

Bizim başımıza da gelmişti yıllar önce, ilaçlama firmaları var onları araştırın. Yalnız o sadece sizin daireye mahsus değildir. Binanın kanalizasyonunu sarmış demişlerdi bize. Tüm dairelerin tuvaletlerine ilaçlı şu vermişlerdi. Önce üst katlar sonra sırasıyla alt katlar. Bi araştırın isterseniz
Araştıracağim ama sordum komşularda yokmuş

Kizlar selam bunlar lagim sineginin lavralariymis sadece bana mahsus degil butun katlarda varmis ama ben diyene kadar kimse farkedememis(!) En alt kat bos oldugu icin onun tuvaletten cikmis. Ilaclama yapildi tek cozum buymus cunku :(

Back
X