bıçaklamayı ekleyeyim artık gazetenin 3 sayfasında okuyup vah,vah mı demeli kadına madalya takalım birde boşanmadı diyeHakaret, aşağılama, baskı vs..
O evi terketmek için daha ne olmasını bekliyorsun!
İlla ağzını burnunu dağıtıp hastanelik mi etmesi lazım..
arkadaşlar gerçekten şu dur hemen boşanılır mı ne yapıyosun diyenleri gerçekten anlamıyorum.bizde evet hadi yarın git boşan koş demiyoruz.ama lütfen bu yapılan hakaretleri,küfürleri,dayakları yani ne bileyim bu baskıları normal şeylermiş gibi empoze etmeyin lütfen..ben anlamıyorum ya bizim babalarımız dedelerimiz sevgililerimiz uzaydan mı geldi.ben ömrü hayatımda annemle babamın birbirine bırak küfürü gerizekalı salak dediğini duymadım.sanmayın çook süper bi ailede büyüdüm.kavgalarda oldu evimizde şiddetli..bağırmalar.hemde ne şiddetli.kimse kimse hakaret etmedi bu güne kadar.kapı dışarı atmadı.istemediği bişeyi dayatmadı.allah aşkına arkadaşlar türk aile yapımızı bu yaşananlar normal şeyler gibi göstermeyin lütfen..kimse kimseye muhtaç değil.lütfen yaa lütfen.bu saçma sapan davranışaları gösteren erkekler yanlışşşşşşşşşşş yanlışşşşşşşşş kişiler.ömür tüketmeyin bunlarla.ben 26 yıllık yaşamımı huyumu, düşüncelerimi ,davranışlarımı, kim için ne için değiştirebilirim...işte kimsede kendini asla asla değiştirmezz.bunu unutmayın.valla ne erkekler var karılarının ağzının içine bakıyoo.ey gidi.biz neden onlardan bi tane edinemeyelim de elin dengesiz erkeklerini eğitmek için ömrümüzü heba edelimm.:95::95::95:
ailen ve geçmişteki aileler konusunda haklı olabilirsin ama ozamanla şimdiki zaman çooook farklı erkeklerde değişti kadınlarda biz kadınlar artık asii ruhlu olduk.doyumsuz olduk şükürsüz olduk kaprisli olduk eskiden bunlarmı vardı annenin babanın birdediğini iki etmediğini düşünüyorum baban sesini yükselttiğinde annenin daha beter bağırmaddığını düşünüyorum.eski aile kavramlarında bunlar var ama artık biz kadınlar daha farklıyız annelerimizle babannelerimizle düşüncelerimiz birmi tamam arkadaş çekmesin gitsin daha 1 senelik evliyken boşansın hayat dahamı güzel olucaktır onn için hem bir senelik evlilikte bukadar sorun kendi kendine doğmaz ben yine söylüyorum herşey iki kişiliktir saygı bekliyorsak saygı göstermeliyizdir
kızlar hepinize yorumlarınız için tşk ederim. kimileriniz kızmış kimleriniz desteklemiş... tabi herkesin görüşü farklı
şimdi ilk önce köyde oturan ben değilim eşimin ailesi son 3 aydır çalışmıyorum normalde çalışıyodum elimde mesleğim var ve başvurularım oluyo inşallah tekrardan çalışmaya başlıcam bu arada çocuk istediğimi falan yazmışsınız cocuk istemiyorum kürtajdan sonra yine aynı şekilde korunmaya başladım ve doğum kontrol hapı kullanıyorum. eşimde su anda hastası olduğu için pek konuşmuyor gündüz uyuyor gece çalışıyor
şu an düşünme aşamasındayım. bu kadar sabırlı olduğumu bilmiyodum. hayat bu tabiki bu dünyaya eziyet çekmek için gelmedik bende biliyorum...
görüşleriniz ve destekleriniz bu düşünme aşamasında bana çok yardımcı olcak
görüşmek üzerer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?