• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delirdiğinizde sizi sakinleştiren şey nedir

sigara+deniz, göl ya da akan suyu izlemek. su beni hep sakinleştirir :ssz:

Son düzenleme:
delirmek mi...o nasıl birşey....:50:
sıkıntı,stres halinde, canım sıkıldığında en iyi gelen şey, Toruncuğumu kucaklayıp bağrıma basmak...tanrıya şükretmek....:nazar::49:

Son düzenleme:
ben en son şiddetli sinirlenmem de telefonumu duvara atmıştım paramparça olmuştu ve bir hafta sonraya bozulmuştu :19:
yani sinirli halim çekilmez ama çok sinirlendiysem sakinleşmek için kırarıım birşeyleri hafif durum da yemek yerim müzik dinlerim

sinirlenip eşya kırmak yerine beni sinirlendiren kişiyi kırmayı tercih ediyorum.sacını basını yolmak için ütüne atlarım.gözüm dönmüşdür çünkü. yada beni sinirlendiren olayın kaynağı herne ise hıncımı ondan alırım.

delirmek demek,her hangi mutluluk ve huzurdan uzak bir olayın insanın kendi karakter doğasına yapılan her hangi bir fiilsel yada sözel bir saldırıdır.bunun halk arasındaki tabiri hoş olmasada delirmek yani insanın kendi aklına bir anda olsa hakim olamamasıdır.insanlar bu gibi anlarında ya kendi kendini sakinleştirmeye yetebilir yada başaramaz ise başka bir şeyin kendisini sakinleştirebilmesi için çözüm arayışına çıkar.tabi bu dellenmelerin sınırlarıda vardır.kimsenin kimseye tahammülü kalmadığı şu dünya zamanında ALLAH aklımıza mukayet olsun...:52:

Ben delirdiğim neden çözülene kadar ne rahat uyurum ne de başka bir şey düşünürüm. Zaten OKB var bende, atamam kafamdan. Ama normal bir sinirlenme durumunda bana Chris Martin'in sesi iyi geliyor Coldplay dinlerim o yüzden.

ben çok sinirlenince ağlıyorum :( sonra mutfağa gidip ne olduğunun önemi olmadan ne bulursam çatlayana kadar yiyorum. sonrada oturup pişmanlıktan ağlıyorum :) bazende bilgisayarda otomatiğe bağlayıp deli gibi solarite oynuyorum :)

Back