yok canım rahat olll....bu işler o kadar kolay değil...biz bir yldır spermler içerde olduğu halde kalamıyoruz sen o şekilde kalırsan mucize olur gibiiyi günler.. Benim şikayetim şu.. bir erkek arkadaşım var ve ben evlenee kadar kendimi korumak istiyorum ama onun arzularınıda yerine getirebilmek için dikkatlice beraber oluyoruz. Ama ne içime giriyor nede organlarımız birbirine sürtünüyor. Sadece el ile birbirimizi tatmin ediyoruz ve özellikle çok dikkatli oluyoruz ki salgılarımız birbirine değmesinbizi güç durumda bırakmasın diye. hatta önce ben boşalıyorum ki onun ellerine sperm bulastıktan sonra vajinamı ellemsin diye ve onu tatmn ederken kendimi ondan olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum. Ama bir keresinde o önce boşalmıştı ve bikaç dakika geçtikten sonraönce vucudumda gezdiri sonra vajinama elini değdirdi. sonra bn diğer eli temizdir diye öteki yanına geçtim ve temiz eliyle boşalmamı sağladı. kirli dediğim eline sperm değmedini dusunuyorum çünkü sadece iç çamaşırını sıktığı için aşağıda tutuyordu eline akmış olmasından korkuyorum. O yuzden 1 ay gectikten sonra kendime 2 3 gun aralıklarla gebelik testi yaptım farklı markaların ve hep negatif cıktı ama daha sonra yaptığım 2 testte birinci çizgi çok kalın ve koyu, 2. çizgi ise gölge gibi incecik ve silik çıktı hatta bn başta orda çizgi olduğunu bile farkedememiştim yaklastırdığımda gözüküyordu. 2 3 gun bekledkten sonra aynı marka test aldım ve tekrardan yaptımda aynı şekilde çizgiler çıktı..(herkes test çizgisidir hamile değilsindir birlikte olmamıssın diyor ama genede içim rahat etmedi) adet döngüm çok düzensiz olduğu için hamile olup olmadığımı adetimden anlayamadım ama bu olay gerceklestkten(yani 2. çizgiyi gölge gibi gordukten) 10 15 gun sonra adet oldum ve 6 7 gun çok yoğun bir sekilde geldi. hiçbir hamilelik belirtiside yok. ve adetimebikac gun kaldı eger bir önceki ayki zamanda gelecek ise, adet olcak gibi belirtilerini hissediyorum Hamile olma ihtimalim var mı acaba? Bu şekilde hamile kalınabilir mi? yardım ederseniz cok sevinirim
yok canım rahat olll....bu işler o kadar kolay değil...biz bir yldır spermler içerde olduğu halde kalamıyoruz sen o şekilde kalırsan mucize olur gibi
internette yazan herşeye inanacak olursak ölmemiz gerek şu andaöylemidir gerçekteninterntte yazanlar yzunden korkuyorum sürekli elimden geldnce artık erkek arkadasımı engelliyorum ama şu int yazanlar kafamı karıstırıyo bazen aklımı kaçırcak gibi oluyorum o kadar pişmanımki
Kız burda yardım istemiş sizin dünya görüşünüze ters olabilir ama yargılama hakkınız yok diye düşünüyorum, kaldı ki siz hiçmi nişanlı iken nişanlınızla yakınlaşmadınız , kimse buna inanmamı beklemesin !! Kimsenin kimse yargılamaya hakkı yok..
ben hamile olduğunu düşünmüyorumlmaz: internette yazılanların ve duyduğumuz bazı söylentilerin çoğunun kızların bekaretini korumaları için söylenmiş cümleler olduğunu düşünüyorumCADIARZU şuan korkuyorsun tıbbi olarak hamile olma olsılığın milyonda bir ancak internette yazılan ve çevreden duyduğun cümlelere göre hamile olabilirsin lütfen biraz mantıklı olun ve rahat bir nefes aldıktan sonra hamile olmadığınızı kabullenin lmaz: ikinci çizgi silik olsa bile bugüne kadar belirginleşirdi çünkü bhcg değeri sürekli artış gösterdiği için testte bir süre sonra 2.çizgi net görünebiliyorCADIARZU
buarada hamilelik sandığınız gibi herzaman belirtileri olan bir durum değildir ilk çocuğuma hamileyken bahsettiğiniz belirtilerin hiçbiri olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?