iyi günler.. Benim şikayetim şu.. bir erkek arkadaşım var ve ben evlenee kadar kendimi korumak istiyorum ama onun arzularınıda yerine getirebilmek için dikkatlice beraber oluyoruz. Ama ne içime giriyor nede organlarımız birbirine sürtünüyor. Sadece el ile birbirimizi tatmin ediyoruz ve özellikle çok dikkatli oluyoruz ki salgılarımız birbirine değmesinbizi güç durumda bırakmasın diye. hatta önce ben boşalıyorum ki onun ellerine sperm bulastıktan sonra vajinamı ellemsin diye ve onu tatmn ederken kendimi ondan olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum. Ama bir keresinde o önce boşalmıştı ve bikaç dakika geçtikten sonraönce vucudumda gezdiri sonra vajinama elini değdirdi. sonra bn diğer eli temizdir diye öteki yanına geçtim ve temiz eliyle boşalmamı sağladı. kirli dediğim eline sperm değmedini dusunuyorum çünkü sadece iç çamaşırını sıktığı için aşağıda tutuyordu eline akmış olmasından korkuyorum. O yuzden 1 ay gectikten sonra kendime 2 3 gun aralıklarla gebelik testi yaptım farklı markaların ve hep negatif cıktı ama daha sonra yaptığım 2 testte birinci çizgi çok kalın ve koyu, 2. çizgi ise gölge gibi incecik ve silik çıktı hatta bn başta orda çizgi olduğunu bile farkedememiştim yaklastırdığımda gözüküyordu. 2 3 gun bekledkten sonra aynı marka test aldım ve tekrardan yaptımda aynı şekilde çizgiler çıktı..(herkes test çizgisidir hamile değilsindir birlikte olmamıssın diyor ama genede içim rahat etmedi) adet döngüm çok düzensiz olduğu için hamile olup olmadığımı adetimden anlayamadım ama bu olay gerceklestkten(yani 2. çizgiyi gölge gibi gordukten) 10 15 gun sonra adet oldum ve 6 7 gun çok yoğun bir sekilde geldi. hiçbir hamilelik belirtiside yok. ve adetimebikac gun kaldı eger bir önceki ayki zamanda gelecek ise, adet olcak gibi belirtilerini hissediyorum Hamile olma ihtimalim var mı acaba? Bu şekilde hamile kalınabilir mi? yardım ederseniz cok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
delircek gibi oluyorum yardım edin
- Konu Sahibi esrax21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...unlar/374121-gebelik-korkusu-yardim-edin.html yeterince yardım etmişler
- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...gebelik-korkusu-yardim-edin.html#post13944185
bu konu da sizin deil mi? aynı olaydan mı bahesiyorsunuz yoksa bu da yenisi mi?
bu konu da sizin deil mi? aynı olaydan mı bahesiyorsunuz yoksa bu da yenisi mi?
yok canım rahat olll....bu işler o kadar kolay değil...biz bir yldır spermler içerde olduğu halde kalamıyoruz sen o şekilde kalırsan mucize olur gibiiyi günler.. Benim şikayetim şu.. bir erkek arkadaşım var ve ben evlenee kadar kendimi korumak istiyorum ama onun arzularınıda yerine getirebilmek için dikkatlice beraber oluyoruz. Ama ne içime giriyor nede organlarımız birbirine sürtünüyor. Sadece el ile birbirimizi tatmin ediyoruz ve özellikle çok dikkatli oluyoruz ki salgılarımız birbirine değmesinbizi güç durumda bırakmasın diye. hatta önce ben boşalıyorum ki onun ellerine sperm bulastıktan sonra vajinamı ellemsin diye ve onu tatmn ederken kendimi ondan olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum. Ama bir keresinde o önce boşalmıştı ve bikaç dakika geçtikten sonraönce vucudumda gezdiri sonra vajinama elini değdirdi. sonra bn diğer eli temizdir diye öteki yanına geçtim ve temiz eliyle boşalmamı sağladı. kirli dediğim eline sperm değmedini dusunuyorum çünkü sadece iç çamaşırını sıktığı için aşağıda tutuyordu eline akmış olmasından korkuyorum. O yuzden 1 ay gectikten sonra kendime 2 3 gun aralıklarla gebelik testi yaptım farklı markaların ve hep negatif cıktı ama daha sonra yaptığım 2 testte birinci çizgi çok kalın ve koyu, 2. çizgi ise gölge gibi incecik ve silik çıktı hatta bn başta orda çizgi olduğunu bile farkedememiştim yaklastırdığımda gözüküyordu. 2 3 gun bekledkten sonra aynı marka test aldım ve tekrardan yaptımda aynı şekilde çizgiler çıktı..(herkes test çizgisidir hamile değilsindir birlikte olmamıssın diyor ama genede içim rahat etmedi) adet döngüm çok düzensiz olduğu için hamile olup olmadığımı adetimden anlayamadım ama bu olay gerceklestkten(yani 2. çizgiyi gölge gibi gordukten) 10 15 gun sonra adet oldum ve 6 7 gun çok yoğun bir sekilde geldi. hiçbir hamilelik belirtiside yok. ve adetimebikac gun kaldı eger bir önceki ayki zamanda gelecek ise, adet olcak gibi belirtilerini hissediyorum Hamile olma ihtimalim var mı acaba? Bu şekilde hamile kalınabilir mi? yardım ederseniz cok sevinirim
yok canım rahat olll....bu işler o kadar kolay değil...biz bir yldır spermler içerde olduğu halde kalamıyoruz sen o şekilde kalırsan mucize olur gibi
öylemidir gerçekten interntte yazanlar yzunden korkuyorum sürekli elimden geldnce artık erkek arkadasımı engelliyorum ama şu int yazanlar kafamı karıstırıyo bazen aklımı kaçırcak gibi oluyorum o kadar pişmanımki
internette yazan herşeye inanacak olursak ölmemiz gerek şu andaöylemidir gerçekten interntte yazanlar yzunden korkuyorum sürekli elimden geldnce artık erkek arkadasımı engelliyorum ama şu int yazanlar kafamı karıstırıyo bazen aklımı kaçırcak gibi oluyorum o kadar pişmanımki
Kız burda yardım istemiş sizin dünya görüşünüze ters olabilir ama yargılama hakkınız yok diye düşünüyorum, kaldı ki siz hiçmi nişanlı iken nişanlınızla yakınlaşmadınız , kimse buna inanmamı beklemesin !! Kimsenin kimse yargılamaya hakkı yok..
teşekkür ederim kan testi yaptır ne bilim işte gebelk testi al kontrol et demek çok kolay.. Bişey olmadını biliyorum cunku bi belirtisi yok ne basım donuyo ne midem bulanıyo ne tuvalete sık sık cıkıyorum ne bseylere aseriyorum ne lekelenme oluyo ne cildimde lekeler cıkıyo nede başka bi belirtisi.. ve hamile kaldıracak bsey yapmadım ben. adetlerim duzensz oldugu için sadece korkum oluyo her ay adet olamıyorum bazı problemlerden dolayı. kan testi yaptırırım gebelk testi alırım olar cok kolay bn sadece bu psikolojiden kurtulmak istiyorum hastalık gibi bsey .bişey olmadı halde oldu gibi dusunmek istemiyorum sadece szden yardım istememin nedeni belki bu takıntıdan kurtulmama yardım edersnz bişey varmı die soruyorumki içim rahatlasın bu hastalıklı dusunceden kurtulaymm
iyidie guzelim hem fantezini anlatir gb yazmissin hem de bir sey olmamistir ama korkumu giderin istiyorum yazmissin cocuk oyuncagi degil bu isler adam gn kan testini yaptirt bak negatifi gorunce korkun falan kalmaz ve sana nacizane tavsiyem sanal da olsa fantezi gb yazdiklarini anlatma hicbirimiz sana yardim ederken ayrintisini ogrenmek zorunda degiliz. test yaptirt korku falan kalmaz biz seni burda olmamistir diye rahatlatsak sonra sen iki ay sonra 4 aylik hamile oldugunu farketsen ne olucak??? kisacasi bu islerin sakasi yoktoru ayrica bir tandigim daha bu yolla hamile kaldi neyseki kadin evli ve esinden hamile kaldi bu da uzun hikaye vajinusmus da o yuzden iliskiye girmeden hamile kaldi.
esracım bişey olmuş da olabilir olmamış da olabilir. eğer bişey olmadığını biliyosan gerçekten mesele yok. ama bana içinde çok büyük bir kuşku varmış gibi geliyo. bunu da gidip kan testi yaptırarak öğrenebilirsin. veya bir kadın doğum doktoruna gidip muayene olabilirsin. bak ankarada oturuyormuşsun öyle ücra bir yerde de değilsin ki her imkana ulaşma şansın var. biz burada ne yazarsak yazalım kesin birşey söylememiz mümkün değil bu nedenle de senin içini rahatlatıp bu senin deyiminle "hastalıklı" düşünceden kurtulmanı sağmamız da imkansız.
eğer bu durum seni bu kadar korkutuyorsa ve pişman oluyorsan en kesin çözüm birbirinizi bu sekilde tatmin etmeye bir son vermektir diye düşünüyorum. öbür türlü ay serçe parmağı değdi ay bilmemnereme damladı diye sürekli diken üstünde olacaksın. ben evlilik öncesi cinselliğe de normal bakarım bu tür yakınlaşmalara da, ama hem yapıp hem pişman olmak bana çok sağlıksız bir yaklaşım gibi geliyor. dilediğin gibi olur umarım herşey
eğer bu durum seni bu kadar korkutuyorsa ve pişman oluyorsan en kesin çözüm birbirinizi bu sekilde tatmin etmeye bir son vermektir diye düşünüyorum. öbür türlü ay serçe parmağı değdi ay bilmemnereme damladı diye sürekli diken üstünde olacaksın. ben evlilik öncesi cinselliğe de normal bakarım bu tür yakınlaşmalara da, ama hem yapıp hem pişman olmak bana çok sağlıksız bir yaklaşım gibi geliyor. dilediğin gibi olur umarım herşey
ben hamile olduğunu düşünmüyorumlmaz: internette yazılanların ve duyduğumuz bazı söylentilerin çoğunun kızların bekaretini korumaları için söylenmiş cümleler olduğunu düşünüyorumCADIARZU şuan korkuyorsun tıbbi olarak hamile olma olsılığın milyonda bir ancak internette yazılan ve çevreden duyduğun cümlelere göre hamile olabilirsin lütfen biraz mantıklı olun ve rahat bir nefes aldıktan sonra hamile olmadığınızı kabulleninlmaz: ikinci çizgi silik olsa bile bugüne kadar belirginleşirdi çünkü bhcg değeri sürekli artış gösterdiği için testte bir süre sonra 2.çizgi net görünebiliyorCADIARZU
buarada hamilelik sandığınız gibi herzaman belirtileri olan bir durum değildir ilk çocuğuma hamileyken bahsettiğiniz belirtilerin hiçbiri olmadı
buarada hamilelik sandığınız gibi herzaman belirtileri olan bir durum değildir ilk çocuğuma hamileyken bahsettiğiniz belirtilerin hiçbiri olmadı
ben hamile olduğunu düşünmüyorumlmaz: internette yazılanların ve duyduğumuz bazı söylentilerin çoğunun kızların bekaretini korumaları için söylenmiş cümleler olduğunu düşünüyorumCADIARZU şuan korkuyorsun tıbbi olarak hamile olma olsılığın milyonda bir ancak internette yazılan ve çevreden duyduğun cümlelere göre hamile olabilirsin lütfen biraz mantıklı olun ve rahat bir nefes aldıktan sonra hamile olmadığınızı kabulleninlmaz: ikinci çizgi silik olsa bile bugüne kadar belirginleşirdi çünkü bhcg değeri sürekli artış gösterdiği için testte bir süre sonra 2.çizgi net görünebiliyorCADIARZU
söyle bir durum var açıklayayım. buyuk bi kuşku yok içimde cunku kendimş biliyorum dikkat ettiğimi biliyorum hcbrsey yapmadımı biliyorum su zamana kadar yaptım butun gebelik testleri hangi marka olursa olsun negatf cıktı kafamı karıstıran en son yaptım 2 test 2side predictor adındaki testtendi ve 1. çizgi çok koyu ve kalın 2. çizgi incecik ip gibi ince gozle gorulemeyecek bir incelikte renksiz ve silikti. 2sindede bu sekilde cıktı. sonra bikac gun gecti kuruyunca çizgi yok oldu gibi:S seffafca kaldı orda. kuskum bişeyler yasadıgımdan dolayı değil yasamadım halde boyle cıkması garibime gitti. o olaydan 10 15 gun sonra reglimide oldum cok yogun ve 6 7 gun surcek sekilde. suandada gecen aydaki oldum gune bikac gun kaldı ve bende regli belirtileri basladı.. Testlerin boyle yanlıs cıkma yanıltma olayı varmı ne bileyim hormonlarımda problem var sanırım cunku tuylenme sorunumda var adetlerim duzensiz boyle hormonlarmı acaba o cizgileri cıkarıyor hani sizden bilgi almak istedim. zaten hayatımda bi kere bu durum oldu illkez gordum silik çizgi (hos çizgi denmez ona ama) ayrıca hc bi belirti gostermedi diyorsunuz ama adet gordunuz mu hamile kaldıktan sonra:S