- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
-
yok cnm prenses model değildi demek istediğim ... zaten bnde sevmiorum prenses model tamam gzl hoş ama 10 gelinden 8i prenses model bnde farklılktan yanayım hatta bnmki çok çok farklıydı altı komple kuş tüyüydü hiç dantel tül vs yoktu:))) ama dar üste oturan modelleri seviorum snde haklısın göbek falan çıkcağına drapeli terch etmek lazım peki hangisine karar verdin netleştrdnmi??
bu verdiğin bilgiler için çok ama çok teşekkür ederrim canım ancak ben memnunum tabiki dedğiniz kadar modern ve şık olmayabilir ama nedense çok beğendm diğer bir dünya modellerede baktım bir dünya dikşlmş modellerde vardı emin oln nerddyse tum gelnlklere baktm ancak buna bu kadr kanm ısındı bu bana yakıştı diede değil halam diğer gelinlkleride denettirdi fikrimi sordu ben bu dedm kesin kararı br dahki hafta başlancak dikime vs. modern veya işçilik v.s maliyeti ilgilendirmıyor dendği gibi gelinlikte gelinn beğendiği esastır die piyasadan aşağıda yukarıda farketmz benim gözümde bir numara emin olsun yeterlidir :) fikrin için çok sağol bunu beğenmem kılolu olp güzl bişi buldum die değil diğer modellerde olablrdi gösterdiklernin fazlaıs ve ilk resmn aynı modellerni halama gösterdmm ve zaten istemedğim modllerdi çok sade kaçtı o yuzden ışıl ışıl güzel model olark bu geldi bana maliyetini farklı bir modelde olsa aynı fiyata alırdm emin ol canm öz ve öz halam değil babamn teyze kızı ama öz hala yeğenden öteyizdir emin ol maliyetni nasl yaparsa yapsın kaliteli yapıcağından iyi bir dikiş yapıcağından eminim
canım resimlere tekrar baktım ve tüm yorumları okudum cevap vermek istedm bu gelinlik tam bitmemiş bir gelinlik herkezın bıldigi gb ki kimse resimden kumasını ucuz gorunumunun hos olmadıgını söyleyemez belirli bir bitçeye göre hazırlanacak gelınlık halan sana bu tarz dıkecek gıdıp de aynı kuması yada tası almayacak bencerini sana yakışacak en iyi sekilde yapacak çok sanlısın kaprısli hemen bitsine getıren mı terzin olmayacak canım tekrar söylüyorum bn begendim eminim halan çok güzel yapacak kollayı etegi biçimi ve duvagı bitsin birde o zaman ekle seni kararsızlıga ugratan arkadaslar bir kez daha bitmiş haline bakmış olacak sana bir kez daha mutluluklar dilemek istiyorum arkadaşım benimmmmm :)
Hayırlı olsun.. Rengi böyle beyaz mı olcak, bence kırık beyaz yaptır
Ben de yorum yapacagim ama gelinligine degil..l Bastan sona Allah askina "BU NE BICIM BIR TURKCE?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?