Gelinlik Modelleri delimiyim sonunjda gelnlk bulduu diklcek buıyrun strsm gtti yaa :)

gene ilkine karar verdim canım kumaşı ucuz modeline göre pahalıda olablr ama ilkne karar verdim tam benm tarzımı olşturor çünkii etek modeli faln herşyyle kuştüyüde benm hoşuma gtmıor halam dikmş br kaç model ama eteği güzel değildi işte kuştuyü falan ben gene bunda karar kıldm ablamada sordum bu gayet hoş dedi seni yansıtan dedi sen düz etek modelini uçuş uçuş modelleri sevmezsn blırom dedi

canım resimlere tekrar baktım ve tüm yorumları okudum cevap vermek istedm bu gelinlik tam bitmemiş bir gelinlik herkezın bıldigi gb ki kimse resimden kumasını ucuz gorunumunun hos olmadıgını söyleyemez belirli bir bitçeye göre hazırlanacak gelınlık halan sana bu tarz dıkecek gıdıp de aynı kuması yada tası almayacak bencerini sana yakışacak en iyi sekilde yapacak çok sanlısın kaprısli hemen bitsine getıren mı terzin olmayacak canım tekrar söylüyorum bn begendim eminim halan çok güzel yapacak kollayı etegi biçimi ve duvagı bitsin birde o zaman ekle seni kararsızlıga ugratan arkadaslar bir kez daha bitmiş haline bakmış olacak sana bir kez daha mutluluklar dilemek istiyorum arkadaşım benimmmmm :)

canım benim sölediğin her kelimeyi dikkate alıcam emin ol ufak rütüşları düzelttricem dediğin gibi teşekkür ederim fikirlerin için canımmm

daha başlamadık dikime yakında başlancak koyıcam canm bazı değişikliklerle beraber tbıkiii :)

yalniz halaniz sanirim size biraz pahaliya dikiyor bu gelinligi.. cok gezdim cok kumas baktim cunku benim de dugunum olacak. bu gelinliginizin kumaslari ennnn fazla tas catlasa 300-350 TL tutar, yani aklinizi karistirmak istemem ama halaniz cok fazla dikim parasi istemis sizden... tabi ben halanizin yerinde olsam hediye yapardim, tamam imkani yoktur yapmayabilir de en azindan maliyetini alsin yani yegenisiniz sonucta..

ayrica bindalli icin de oyle.. o diger konunuzda bindallinizi gordum. o bindallilarin satis fiyati 150-200 TL eminonunde. yani emin olmasam soylemezdim inanin niyetim sizi uzmek de degil ama halaniz sizi biraz kaziklamis.

Ben de yorum yapacagim ama gelinligine degil..l Bastan sona Allah askina "BU NE BICIM BIR TURKCE?"

Ben de yorum yapacagim ama gelinligine degil..l Bastan sona Allah askina "BU NE BICIM BIR TURKCE?"

sonuna kadar katılıyorum sadece gelinliğin resmine bakarak bişiler anlamaya çalıştım bende:) gelinlik için yorum yaparsamda bence daha şık daha farklı modellere baksan daha iyi olur derim ben tabi zevk ve tercih meselesi sen giyeceksin sonucta ama madem fikrimizi sordun buda eleştiriye açık olduğunu gösterir ki ben beğenmedim ...Moral bozmak istemem dediğim gibi zevk meselesi..

Kizlar gelinligimi degistirdim ust kismi gene ayni olcak etek kismi deisick resm koymustum konu actim ben izmittyim fiyat arastrdim benim bindallim daha guzel fiyattida oylebindalli kiralamk icin ist.a gidemem k.bakmayin hepinize mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…