- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
eee başka yorum yokmu yaaa :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel gözlerinizde ki o mutluluğu göremesek bile yazdıklarınızdan ne kadar mutlu olduğunuz anlaşılıyor.....Allah her daim mutlu etsin sizi,herkesi....ağız tadınız bozulmasın...
Gelinliğiniz çok yakışmış size...ışıl ışıl parlıyor......gönlünüze göre,içinize sine sine işte bu demişsiniz..çok sevindim...mutluluklar dilerim
canım benım pek tarzım deil ama herkesın zewkı ayrı tabı bırde konu baslıgını cok kısaltmıssın canm yaa anlayamadım ınan
olabilir canım zevkler farkldıır tabıkı fikrini söyleyebilirsin her gelinlikçiye söledim bu halamın yeni diktiği bir gelinlk ben 3000 kadr düşünmedğim için uygun aradım teşekkür ederim fikrimn için her türlü yoruma açığım tabıki nedn krılıyım aşkolsn sonçta herks herksn beğendiği modeli beğenmek zorunda değil sağol fikrin için
aynen öyle cnmm onu söylemek istedim zevk meselesi sen beğen yeter :) allah ömür boyu mutlu olmanı nasip etsn cnm bnm
teşekkür ederim senide canım ve tüm herkesi inş.. :) rabbime şükürler olsun çok beğendim hiç zannetmıordum böle bir gelinlik modelinin bana yakışcağını çok şükür rabbime bunuda hallettim bındallımıda :)
çok sevndim snn adına cnm ne zaman düğünün diğer detaylar için vaktn varmı ? kınada sadece bindallımı gyceksn öncesnde abiye falan gycekmsn ? çiçeğin ayakkabın vs hazırmı düğünde anı defteri yap snradan okumak çok zevkli oluyo son dkya kadar ufak şeyler unutulabiliyo :)
Allah mutluluğnu daim etsin cnm :) çok yakışmış çook güzel
Allah mutluluğnu daim etsin cnm :) çok yakışmış çook güzel
canım kumaşlardan anlayan bir insan olarak etek kısmı çok adi ve ucuz kusura bakma ama basit kalmış sen beğendin sorun değil ama etek kısmı olmamış çok ucuz o kumaşlar zaten o yüzden ucuza alıyorsun kapalı bayanlara çok güzel işlemeli modeller var böyle bi gelinliği neden seçtin anlamadım
kalbiniz çok temiz, bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.. umarım çok mutlu olursunuz.