Gelinlik Modelleri delimiyim sonunjda gelnlk bulduu diklcek buıyrun strsm gtti yaa :)

ne güzel gözlerinizde ki o mutluluğu göremesek bile yazdıklarınızdan ne kadar mutlu olduğunuz anlaşılıyor.....Allah her daim mutlu etsin sizi,herkesi....ağız tadınız bozulmasın...

Gelinliğiniz çok yakışmış size...ışıl ışıl parlıyor......gönlünüze göre,içinize sine sine işte bu demişsiniz..çok sevindim...mutluluklar dilerim

canım benım pek tarzım deil ama herkesın zewkı ayrı tabı bırde konu baslıgını cok kısaltmıssın canm yaa anlayamadım ınan

teşkkürler canım mutluluğmdan yerimde duramıorm zar zor duruorm :) amin rabbim herkse mutlu olmayı nasip etisn canmm

canım benım pek tarzım deil ama herkesın zewkı ayrı tabı bırde konu baslıgını cok kısaltmıssın canm yaa anlayamadım ınan

canım ya okadr heycnlıyım ki demn çekldi resmler yarım saat önce seçtim gelinlğimi o yuzden resmde çeklmştm zaten hemen yujklemk için hızlı yazmışm özür dilerim :) tabkide tarzlar değişik olablir sorun değillll

evet evttt bu gelinlği damat bey hiç görmicek kızlar :) beni kuaförden alanaa kadar tmamen süpriz olcak
en baştan beri böle konuşmuştuk nişan kıyafetimi mecburen gördü ve hiç süpriz olsn die aklıma gelmemşti ama gelinliğimi hiç görmicek :)

aynen öyle cnmm onu söylemek istedim zevk meselesi sen beğen yeter :) allah ömür boyu mutlu olmanı nasip etsn cnm bnm

aynen öyle cnmm onu söylemek istedim zevk meselesi sen beğen yeter :) allah ömür boyu mutlu olmanı nasip etsn cnm bnm

teşekkür ederim senide canım ve tüm herkesi inş.. :) rabbime şükürler olsun çok beğendim hiç zannetmıordum böle bir gelinlik modelinin bana yakışcağını çok şükür rabbime bunuda hallettim bındallımıda :)

çok sevndim snn adına cnm ne zaman düğünün diğer detaylar için vaktn varmı ? kınada sadece bindallımı gyceksn öncesnde abiye falan gycekmsn ? çiçeğin ayakkabın vs hazırmı düğünde anı defteri yap snradan okumak çok zevkli oluyo son dkya kadar ufak şeyler unutulabiliyo :)

26 ağustosta canım var var duvağım çiçeğimi faln halam yapcak duvağım şeklini anlatmaya çalışıyım yüzüme ortüncek cinsten arkası çok uzun değil anlatımım pek güzel değildir ama :) öyle yuzumüde kapatck halamla çiçeği falanda ayarlıcaz brde taç uyarsa taçta varcek ufak desenli taçlar gelinlk taşlı olduğu için fazla buyk taçlr gitmıormuş çünki ona göre ayarlancak kına öncesinde abiye giycem br tek o kaldı onuda halamda alırım herhalde ilk önce kınayı köyümde düşünüorduk ama orda fazla alan ve ışıklandırma ses sorunu olduğunda ağırlama sorunu sflaan salon dşünuoruz bakalım daha bakmdık salonlara ama blnur burada illaki abiye elbse giyicm ama en önemlisi gelnlkti ve ekstradan bindallıyda halletm okdr takmıordm bindallıya ama buldm onuda çokhoş biişi oda :) anı deftri bzm düğünlerde pek gitmior oynamaktan kmse yazamıor bzde D: ama belki olablr :)
duvağımda taşlı falan olcak harika bşi gösterdi halam duvağı ama resmini çekemedim :) iki kat duvak olcak yani arkada da önde salona girerken yüzümüde örtücek ayakkabı babet gelnlik ayakkabısı giyicm nişanlımla aynı boydayız çünki :):)

Son düzenleyen: Moderatör:
nasl böle gidior o gelnlğie tam istediğim gibi hemde düğünde nıkahta olcağı için nıkahtan sonra duvağımı nişşanlım açsın istiordum :)

net duvağı dikim aşamasına geldğimiz zaman eklerim kızlar :)

Eklentiler

• $duvak_modelleri.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
canım kumaşlardan anlayan bir insan olarak etek kısmı çok adi ve ucuz kusura bakma ama basit kalmış sen beğendin sorun değil ama etek kısmı olmamış çok ucuz o kumaşlar zaten o yüzden ucuza alıyorsun kapalı bayanlara çok güzel işlemeli modeller var böyle bi gelinliği neden seçtin anlamadım

teşekkür ederim canım fikrin ve önerinn için ama inan dediğin gibi birçok işlemeli model var en çok bunu beğendim hayalimde böyleydi eteği üstü taşlı falan olsun diye halamın zaten normal fiyatıda 1500 ve 1200 arasıı dikiyormuş bana 1000tl ddi canım gelinlikte veya başka özel günlerde aman aman çuval dolusu parada vermeye kıyamam ama emin ol kalitesinden %100 eminim 4 tane amcamın kzı evlendi 4ününde gelinliğini halam dikmiştr onlarınki açık modellerdi lgelinliğin ayrı bir anısı vardır elbette ama o anı uğruna çuvallarla çok kaliteli diye geçinen kumaşlardan gelinlik diktiremem
o da bir sefer giyilcek bu da bir farkı yok yakıştı ve kaldırdı vücudu bu model allahıma şükürler olsun 2-3-4 -5 bunlara parayı verdin diyelim geriye sana borç kalcak illaki ve maaşın asgariyse ev kirasa ilerde o gelinlik karşılamıcak borçlarını canım adi veya çok marka veya kaliteli b,r kumaş allah razı olsun yapabilceğinin de en iyisini yptı halam ve ben bunu beğendim zevklede dikimini beklicem
nişanlım değilde ailesi karşılasa bile yaşlı insanlar ve geçimini zoraki yaşayan insanlarra bir gece için 2-3-4-5 binlarık gelinliğe ben bile kıyamam kızmayın bana ama benimde gelinim olsa gelinimin yüksek fiyatta gelinlik diktirmesini veya almasını istemem birtane güzel ve şık olanını almalı bence ama şunu söliyim herşeyin en iyisi en kalitelisi derken borçlar gırtlağa gelince ya oturup gelinliği yersin yada karı koca birbrinizi gelinlikte borçmu diceksiniz o mu sıkıntı diceksiniz evet sıkıntı olur yeri gelir neden olmasın ben anne babama şu anda bile bazı çeyizlerimi aman aman markalara aldırmadım niye nişanlımın ailesine aldırıyım söylermisinz onlarda anne baba ve tek çocuk değiliz tek çocuk olsakta emin olun aynı şeyleri düşünürdüm geçim tek çocuk çok çocuğa bakmıyor artık bu zamanda herkese teşekkür ederrim
kırmızı papatya sakn sana yazdığımı düşünme senin yazın üzerine genel bir yazıydı fikir 0lsun herkese diye
:)

ayrıca ucuz diye kalitesiz anlamına da gelmiyor hiçbir zaman bir kumaş :) teşkkürler tekrar

gelinliğin benim tarzım değil canım o yüzden gelinliğine yorum yapmıcam sen begenmişsin hem de cok gordugum kadarıyla, bir gelin adayı neyi begendiyse dogru olan odur zaten bence baska söze gerek yok

yalnızca güzel dileklerini bildirmek icin girdim topiğine son zamanlarda actıgın konulara rastlıyorum cok temiz yürekli içi dışı bir cocuklar kadar saf ve masum birisine benziyorsun....

senin gibi insanların sonsuz mutlulugı hak ettigine inanmısımdır hep... dilerim yeni kuracağın yuvada bir ömür cok mutlu olursun

her günün bir diğerinden güzel olur... sevginin saygının yuvanızdan eksik olmadıgı bir beraberlik diliyorum size

elleriniz hiç ayrılmasın :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…