Gelinlik Modelleri delimiyim sonunjda gelnlk bulduu diklcek buıyrun strsm gtti yaa :)

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
kızlar halam gelnlikçi ordaki modellerden baktık giydim en çok bunu beğendim hemde yok paraaya dikicek allah razı olsun bunun kapalı modeli olcak hakım yaka şeklinde kollar uzun olcak :) harika dmiii kızlar tamamen kapalı model olcak hakim yaka ayy dikilicek daha başlanmadı bindallı kirasıda 110 120 tl arasında bndallı denedim harika gösterişli bişi sana 100e ble yaparz dedi diğer glnlkçileri araştırdım 1800 1600 flan o da mlazeemsine göre 2.500 ble çıkan vardı benmki en uygun en şık model olcak :) brde bedene göre gelnlk baktm kımısı byuk beden dkılıor 1500 enaz malzeme model fln farkedıor kımısıde açık moıdeller varmış cepken dikiorlarmş 1900 ddi yuh dedm

sayfanın sonlarına doğru yorumları okursanız anlarsnız nasl yormlar aldğımı aynı fikrde olduunuz içinde beğemednz yorum yapmadnız biliorm

6.sayfada başka model var onumu diktirsem bakarmısınız ????? ltfen dün akşamdan beri kabuslar görüyorum gelnlk hakkında yaa

Eklentiler

• $CIMG6158.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $CIMG6159.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $CIMG6160.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
ayyyy çok heyecanlıım telefonda anneme anlatırken bile zar zor anlttım halamn dukkanından büroya glişimi görmeniz lazmdı kzlar ağzım kulaklarımdaydı daha önce konuda açmştım nasl gelnlk gider die tam gönlğme göre buldm hemde 1 seferde hiç dolaşmadan çok mutluyum kzlarrr çok kahroluordum istedğim gibi glenlk gymecm die kilo yuzndn bu glnlk cuk oturdu hemde yakştı hç ummadğm kadar zayflcm elbt o yuzden provası falnda çok rhat olck :) ayyyyyyyy uçuorm kzılarr yaaa

diğer gelinlkçilerden telefonla fiyat aldm anlltm acaip pahalıydı annem halana git dedi beğendğim modelleri halana göster dedi usbye yuükledim gösterdm 2tanesni beğendi ordaki gelnlker daha gzldi gösterdğim gelnlklerden vucuduma en gzel giden buydu :) kzlar yaz yaz ben bitremıcem galiba :) mutlulktan uçuorm :) arkadan bağcıklı olcak dhaa zayf gösterior öyle korseli gibi oluormş ayyyyy biri beni durdursun :)

çok mutlusun heyecanlısın maşallah Allah hayırlı uğurlu etsin ama ben aslında bele tam oturan korseli belden sonrası kabarık prenses modelleri beğeniyorum faka bu da hoşmuş güle güle kullan.darısı başıma

onuda denedim prenses etek te denedim ama hoş olmadı bana cnım başka presnses etek modelide vardı ama en çok bu yakştı teşekkrüerlr yorumun iiçin fiyatıda çok ucuzz :):):)

amin amin canım tüm gelnleri mutlu etsin allahım ben kaç gündür istediğim gbi bulamıcam demştm kendi kendime ama gayet ii gönlüme göre buldm çok şükür rabbime hemde hiç dolaşmadm :) ilk giydğim gelnlikti halamda doğru seçim yapmş blıor vucudumu en iisi buydu bunada ben karar verdim :) ve nişanlandğimdan beri hiç bulamıcam demştim hele gelinlikçileri aradığımda hepten kahrolmuştum ama sonunda gönlüme göre buldum çok şükür rabbime allahım herkese gönlüne göre versin :) hemde çok düşük br fiyattt

Son düzenleyen: Moderatör:

ben bunu da sevdim.cidden ucuzmuş güle güle giyy

Canım benim nasıl yakışmış şimdiden ya bayıldımözellikle taşlı kısımları çok güzel rakika denk gelmiş canım benim allah mesut etsin canım benim demiştim sana bulacaksın gönlüne göre diye bak oldu canım benim :)

bi 2.500 demişsin bi 1.900 demişsin bi 1000 li rakamlardn bahsetmişsin bir de 100'lü rakamlar falan burda çok pahalıya dikiolar 5000 den aşağı değil ucuz geldi söylediklerin ki sen onlara bile pahalı demişsin seninki daha uygundur

ben bu kadar parlak gelinlikleri nedense pek beğenmiyorum. ama önemli olan sizin beğenmeniz tabi..sizde ne kadar güzel mutluluktan uçuyorsunuz.. Her şey gönlünüzce olsun, eminim tamamen şekillenince makyajıyla türbanıyla çok daha hoş duracaktır üzerinizde

evet pahalı geldi bana söledikleri fiyatlar eğer burdan uyguna bulamasaydık adapzarından hazır gelinliklere bakcaktık :/ bende hiç istemıordm ordan almak falan halam fiyat olarak 1200 faln dedi 1000 olmazmı dedim 1000 tl dedi net fiyat bu gelnlk herşeyi içinde olcak tabıkıde
bindallı kıralama fiyatıda 110-120 tl arası değişior ddi bnde kıralamyı istıordum zaten buydu söledğim fiyatlar buyuk moda evlerne sormadım fiaytları ama gene merkzde favori olan moda evlerine sordm bu fıaytlardan başlıor malzemesi ve modeline göre değişior canm heyecandna karşık yazmış olablirm :)
sadce başlangç hazr geln fıyatlrı bunlar o yuzdn pahalı gene bana göre istedğim bu tarz gelnlk olsaydı emnim 5bine bile çıkardı

ayy inş. model olark aynı olcak sadce belki karbeyz olcak damtlığa uygun olsun die brde kapalı olck hakim yaka türü bişi :) sağol inş cnm ben aksine taşlı parlk arıordm dantelliler hoş durmuor halamda aynı fikirdeydi :):)))

amin canım benim daha güzelleri senin olsun senide gelinlkle görmek nasip olsun canım benimm :

cnm gycek olan sensin içine sindiyse sorun yok ama fkir aliim illa diosan bn beğenmedim ltfen kırılma bu sadece bnm fkrim gelinlik dediğin ben burdayım dicek abartı olmasından taştan boncuktan bahsetmiorum ama kaliteli durmalı yani cnm ayrıca sen nerelerden baktınki bnce çok normal fytlar vermişler bn gelinliğimi 3000 liraya dktrdim ki indirimli hali bde nişanlığımıda aynı yerde diktrdiğim için indirim yaptılar...

tabi tüm ayrıntılar tamamlandığında daha güzel duracaktır,aradığını bulmana sevindim... güzel bir şekilde taşımak nasip olsun inşallah.

olabilir canım zevkler farkldıır tabıkı fikrini söyleyebilirsin her gelinlikçiye söledim bu halamın yeni diktiği bir gelinlk ben 3000 kadr düşünmedğim için uygun aradım teşekkür ederim fikrimn için her türlü yoruma açığım tabıki nedn krılıyım aşkolsn sonçta herks herksn beğendiği modeli beğenmek zorunda değil sağol fikrin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…