- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
-
çok mutlusun heyecanlısın maşallah Allah hayırlı uğurlu etsin ama ben aslında bele tam oturan korseli belden sonrası kabarık prenses modelleri beğeniyorum faka bu da hoşmuş güle güle kullan.darısı başıma
onuda denedim prenses etek te denedim ama hoş olmadı bana cnım başka presnses etek modelide vardı ama en çok bu yakştı teşekkrüerlr yorumun iiçin fiyatıda çok ucuzz :):):)
amin amin canım tüm gelnleri mutlu etsin allahım ben kaç gündür istediğim gbi bulamıcam demştm kendi kendime ama gayet ii gönlüme göre buldm çok şükür rabbime hemde hiç dolaşmadm :) ilk giydğim gelnlikti halamda doğru seçim yapmş blıor vucudumu en iisi buydu bunada ben karar verdim :)
ben bunu da sevdim.cidden ucuzmuş güle güle giyy
bi 2.500 demişsin bi 1.900 demişsin bi 1000 li rakamlardn bahsetmişsin bir de 100'lü rakamlar falan burda çok pahalıya dikiolar 5000 den aşağı değil ucuz geldi söylediklerin ki sen onlara bile pahalı demişsin seninki daha uygundur
Çok aradın,araştırdın sonunda bulmuşsun
Hayırlısı olsun,güle güle giy canım
ben bu kadar parlak gelinlikleri nedense pek beğenmiyorum. ama önemli olan sizin beğenmeniz tabi..sizde ne kadar güzel mutluluktan uçuyorsunuz.. Her şey gönlünüzce olsun, eminim tamamen şekillenince makyajıyla türbanıyla çok daha hoş duracaktır üzerinizde
Canım benim nasıl yakışmış şimdiden ya bayıldımözellikle taşlı kısımları çok güzel rakika denk gelmiş canım benim allah mesut etsin canım benim demiştim sana bulacaksın gönlüne göre diye bak oldu canım benim :)
ayy inş. model olark aynı olcak sadce belki karbeyz olcak damtlığa uygun olsun die brde kapalı olck hakim yaka türü bişi :) sağol inş cnm ben aksine taşlı parlk arıordm dantelliler hoş durmuor halamda aynı fikirdeydi :):)))
cnm gycek olan sensin içine sindiyse sorun yok ama fkir aliim illa diosan bn beğenmedim ltfen kırılma bu sadece bnm fkrim gelinlik dediğin ben burdayım dicek abartı olmasından taştan boncuktan bahsetmiorum ama kaliteli durmalı yani cnm ayrıca sen nerelerden baktınki bnce çok normal fytlar vermişler bn gelinliğimi 3000 liraya dktrdim ki indirimli hali bde nişanlığımıda aynı yerde diktrdiğim için indirim yaptılar...
tabi tüm ayrıntılar tamamlandığında daha güzel duracaktır,aradığını bulmana sevindim... güzel bir şekilde taşımak nasip olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?