- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
kızlar halam gelnlikçi ordaki modellerden baktık giydim en çok bunu beğendim hemde yok paraaya dikicek allah razı olsun bunun kapalı modeli olcak hakım yaka şeklinde kollar uzun olcak :) harika dmiii kızlar tamamen kapalı model olcak hakim yaka ayy dikilicek daha başlanmadı bindallı kirasıda 110 120 tl arasında bndallı denedim harika gösterişli bişi sana 100e ble yaparz dedi diğer glnlkçileri araştırdım 1800 1600 flan o da mlazeemsine göre 2.500 ble çıkan vardı benmki en uygun en şık model olcak :) brde bedene göre gelnlk baktm kımısı byuk beden dkılıor 1500 enaz malzeme model fln farkedıor kımısıde açık moıdeller varmış cepken dikiorlarmş 1900 ddi yuh dedm
sayfanın sonlarına doğru yorumları okursanız anlarsnız nasl yormlar aldğımı aynı fikrde olduunuz içinde beğemednz yorum yapmadnız biliorm
6.sayfada başka model var onumu diktirsem bakarmısınız ????? ltfen dün akşamdan beri kabuslar görüyorum gelnlk hakkında yaa
sayfanın sonlarına doğru yorumları okursanız anlarsnız nasl yormlar aldğımı aynı fikrde olduunuz içinde beğemednz yorum yapmadnız biliorm
6.sayfada başka model var onumu diktirsem bakarmısınız ????? ltfen dün akşamdan beri kabuslar görüyorum gelnlk hakkında yaa
Eklentiler
Son düzenleyen: Moderatör: