• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delimano marka seramik tencere kullanan var mı?

simayb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
43
3
36
İstanbul
merhaba seramik tencereler ilgili başlıktaki bütün yazılanları okudum fakat bu marka hakkında pek tatmin edici bilgi göremedim aramızda delimano kullanan var midir memnun mudur yardıma ihtiyacım var

ablam aldı geçenlerde ve kullanmaya başlayalı beri ağzından düşürmüyor. çok memnunmuş o set olarak aldı. bir tavayı çok beğenmiştim fakat fiyatları pahalıydı çalışmayıncada para az oluyor tabi ablamda bana verdi çeyizime kaldırdım o kendine teklisinden aldı:)

ablam aldı geçenlerde ve kullanmaya başlayalı beri ağzından düşürmüyor. çok memnunmuş o set olarak aldı. bir tavayı çok beğenmiştim fakat fiyatları pahalıydı çalışmayıncada para az oluyor tabi ablamda bana verdi çeyizime kaldırdım o kendine teklisinden aldı:)

cevap verdiğin için teşekkür ederim bende sağlıklı olsun diye maaşımdan biriktirdiklerimle alıcam ama tabi o parayı verdikten sonra gerçekten memnun kalmak istiyorum

delimano starter seti almak istiyorum 20cm derin tencere 20cm tava 24cm sıg tencere ne diyorsunuz arkadaşlar 260tl ancak 15tl kargo ücreti istiyorlar:(kullanan var mı?

ben ızgara tavasını kullanıyorum gayet memnunun kesinlikle tavsiye ederim

kızlar herkes tencere tava demiş ben fırın tavaları hakkındada sormak istiyorum kullananlarınız var mı?
$formasettepsija_23368501.jpg mesela bunları... ne diyosunuz..
birde burda okumuştum hakiki seramik düz beyaz değil azcık krem rengi gibi mi ne olcakmış
yakından inceledim bu tavaları hakkaten bembeyaz değiller ama tabi rengine görede güvenipte alınmıyor:1:
memnun kalanlarınız varsa yazabilir mi lütfen yada kalmayanlarınız:30:

ha eklemeyi unuttum birde bu tavaları ben biraz ağır sanıyodum nebilim sonuçta fırın tavası ya
ama bunlar baya hafif yanii :26: kızartma tavalarından çok daha hafif
hatta ağırdır diye daha çok güç kullanim dedim kaldırırken zınk diye kaldırdım elimde kaldı :1::1:
bukadar hafif olması normal mii kazıklanmayalım sonra

Son düzenleme:
Back