Deli gibi kaşıntı

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
Geçen yaz bacağımda bir şey çiktı alerji gibi de değil beni çok sivrisinek ısıriyor öyle bişey diye düşündüm
Gittikçe dağıldı ve sinir edicek şekilde kaşınıyor sağlık ocağina gittim hastaneye gittim dr stres ten oluyor dedi krem verdi 1 ay kullan geçer dedi biraz geçer gibi oldu tekrar dan başladi
Dirseklerimde çıktı göğüs ucumda çıkti bi gögsumu komple sardı fotoğraf eklicem bacağımin bilgisi olan varsa yardımci olursa sevinirim

Geçen yaz bacağımda bir şey çiktı alerji gibi de değil beni çok sivrisinek ısıriyor öyle bişey diye düşündüm
Gittikçe dağıldı ve sinir edicek şekilde kaşınıyor sağlık ocağina gittim hastaneye gittim dr stres ten oluyor dedi krem verdi 1 ay kullan geçer dedi biraz geçer gibi oldu tekrar dan başladi
Dirseklerimde çıktı göğüs ucumda çıkti bi gögsumu komple sardı fotoğraf eklicem bacağımin bilgisi olan varsa yardımci olursa sevinirim
Çok geçmiş olsun.Bence iyi bir cildiye uzmanina gidin yoksa saglik ocagiyla olacak bisey degil.Baksaniza her yerinize dagilmiş ihmal etmeyin bence

Screenshot_20220204-135204.png

Alanında uzman bir doktora görünün size cevabı o verir ancak. Üniversite hastaneleride olabilir.

Bunu vücut kendisi de yapıyor olabilir. Daha çok döküntü gibi. Stresten veya beslenme ile alakalı şeylerde oluyor

Çok geçmiş olsun.Bence iyi bir cildiye uzmanina gidin yoksa saglik ocagiyla olacak bisey degil.Baksaniza her yerinize dagilmiş ihmal etmeyin

Çok geçmiş olsun.Bence iyi bir cildiye uzmanina gidin yoksa saglik ocagiyla olacak bisey degil.Baksaniza her yerinize dagilmiş ihmal etmeyin bence
Teşekkurler sağlık ocağına gittim tuttu dediki kıl dönmesi bunun kıl dönmesi olmadigini görmek için kör olmak lazım vallahi
Baktım olucak gibi değil cildiye yegittim ama ilaçlar da fayda etmedi

Sedef ya da egzama gibi duruyor, Allah şifanı versin canım.

bendede kol dirsekde oldu, ara ara geceleri genel vücut kaşıntı önce iğne batma hissi sonra kaşıntı oluyo gittim kaç doktor cildiye hepsi stres dedi ve son zamanlardada kırmızı çıban şeklinde sşvilceler sardı onada gittim görür görmez stresden dediler ki stresli dönemlerimde çıkıyo daha çok bu durumlar zaten yani inanın bu stres üzüntünün yapmadığı durum yok yapım gereği amannnn diyebilen biri değilim sonuç hep kendimize zarar 😔geçmiş olsun

X