• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Dekorasyonda Vintage Modası.. Bayılacaksınız..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

cherryblossom

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
1.290
2
316
İstanbul
romanticrm.jpg

vintage-curtains.jpg

vintageyatakodasi.jpg

renklidekorasyonlar12.jpg

1-at-home-vintage-9a.jpg

matin-dete-kids-bedroom-furniture.jpg

beyazyatakodasicerceve.jpg

Living-Room-White-Beige-HTOURS0206-de.jpg

IMG_0843.JPG

Hepsini olmasada birçoğunu bende çok beğendim. Birçoğu içimi açıyo gerçekten, ama bazıları boğar sanki beni.

Bu arada ben buna vintage değil ikea tarzı diyorum, orda bulmak kolay gibi yerimseniben

ikeada da belki vardır.. ben tepe home'da ve mudo'da rastladım bu tarz vintage mobilyalara..

bu arada daha önce dememişim şimdi diyeyim vintage; klasik, kaliteli, eski, modası geçmiş, seçkin gibi anlamlara geliyor..

tam yazlık havasında çok hoş ama mıncık mıncık detaylı eşya da yaşayamam ben bakması hoş kullanması zor

Ben Şımdı yazacaktım tepehomeda gÖrdÜm dıye ama sen de yazmıŞsın zaten ben bayılıyorum bu vıntage mobılyalara. Bır daha evımı dekore edersem bÖyle bır tarz oluŞturmak ıstıyorum ama bızım evler gıbı apartman daırelerıne Çok da yakıŞmayabılır o ayrı mesele.emeĞıne saĞlık.

ay harikalar ya bayıldım mükemmelrrrrrrrrrrr kendi evimide beğenirdim ama bunları görünce hasta oldum yaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

ben de yatak örtülerini nerede bulabileceğinizi söyleyeyim bari:)
english home da burada kullanılan yatak örtüsü modellerini bulmanız mümkün

Back
X