• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dekorasyonda gelin duvağı...

arkadaşım ben 5 yıllık evliyim evlendiğim ilk ay bi cam dekorasyoncuya gittim siyah renkte çerçeve yaptırdım tabi kutu gibi bişey yaptılar duvagımı ve glim çiçeğimi gelin telimi aldım sıcak silikon makinamıda aldım gittim kutunun içine kendi istediğim gibi yerlestirip dantellerini çiçeğini ayarladım ve silikonla belli yerleri yapıstırdım ve üst çerçevesi camı takıldı camci bile fiyat kırdı sırf bir hafta vitrininde sergilesin diye.şuan kirada olduğum için vitrinimin üzerine yerleitirdim kendi evimde yatak başığımın hemen üzerine monte edilecek ve yanlarına iki aplik ışıkla odamı güzelleştrecek.akşama resmini eklerim fikir olur

senemcik hergün bakıyorum ekledinmi resim diye :)

Bende yatak odamdaki aynalı komidinimin üstüne.koydum duvağımı onun üstüne gelin çiçeğim ve tacımı.

Bikaç güne evimn fotolarını konu açıcam oradan bakabilirsiniz...

bende yatak odamdakı mınık komodinlerden bırıne koydum örtü olarak gayet guzel oldu. duvağımda hem ıncı hem nakış var çok guzel yakıştı bence

arkadaşım ben 5 yıllık evliyim evlendiğim ilk ay bi cam dekorasyoncuya gittim siyah renkte çerçeve yaptırdım tabi kutu gibi bişey yaptılar duvagımı ve glim çiçeğimi gelin telimi aldım sıcak silikon makinamıda aldım gittim kutunun içine kendi istediğim gibi yerlestirip dantellerini çiçeğini ayarladım ve silikonla belli yerleri yapıstırdım ve üst çerçevesi camı takıldı camci bile fiyat kırdı sırf bir hafta vitrininde sergilesin diye.şuan kirada olduğum için vitrinimin üzerine yerleitirdim kendi evimde yatak başığımın hemen üzerine monte edilecek ve yanlarına iki aplik ışıkla odamı güzelleştrecek.akşama resmini eklerim fikir olur

aman arkadaşım sakın bunu yapma
çerçeve fikri güzel ama baş ucuna asma
allah korusun bi depremde falan direk üstüne
karşı duvara falan yap

$çiçek.webp$duvak.webp$framed-wedding-dress.webp$duvak.webp

şunlar fikir olabilir belki

$framed-wedding-bouquet-1.webp$Framed-Wedding-Cake-Sugar-Flowers.webp$IMG_3315.webp$l.webp

bazıları gelinliğini falanda koymuş.yabancı bloglarda daha çok fikir vardır.ama yabancı dilim yeterli değil arama yapmaya.ama fikirler ilerletilebilir

Eki Görüntüle 566174 Eki Görüntüle 566175 Eki Görüntüle 566176 Eki Görüntüle 566177

Son resimde gelinliği nasıl koymuşlar ki acaba tablo dev boyutta bişey olur ama öyle durmamış

bazıları gelinliğini falanda koymuş.yabancı bloglarda daha çok fikir vardır.ama yabancı dilim yeterli değil arama yapmaya.ama fikirler ilerletilebilir

Son resimde gelinliği nasıl koymuşlar ki acaba tablo dev boyutta bişey olur ama öyle durmamış

bencede bende cercevelettirmekten yanayımmm :) özel birsey sonucta bende öle yapardım söle boydan boya bir cercevenin içinde görseller koyardım misss mis <3

Back
X