• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dekorasyonda gelin duvağı...

dilber1982

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2007
159
1
316
İstanbul
merhaba arkadaşlar bu konuyu daha öncede dile getirmiştim.gelin duvağı ev dekorasyonunda nasıl kullanılabilir?8 yıldır bir kenarda durmaları içime sinmiyor.
Busefer işin içine damatlıktan bir parçada eklemek istedim.ayrıca gelin eldivenlerimi (bulamadım daha ama) saç aksesuarlarımı ekleyeceğim.
çerçeve yaptırmayı düşünüyorum fakat çok abartılı büyük istemiyorum.yerleştirme konusunda fikriniz var mı $IMG_4045.webp

çerçeve mantıklı bence.... ama camlı bir çerçeve olması lazım..çünkü duvarda öyle durdukça duvağın çiçeğin tozlanır..yıkanmaz da...kapalı olmalı bence..

Foto%25C4%259Fraf0708.jpg

birisi bu şekşlde masa örtüsü yapmış..ortasını büzdürüp gelin çiçeğini oraya yapıştırabilirsin hoş olur bence çerçeve fikri bana pek hoş gelmedi nedense...
t%C3%BCll%C3%BC-gelin-%C3%A7i%C3%A7ekli-kap%C4%B1-s%C3%BCs%C3%BC-masal-gibi.jpg
bu tarz bi kapı süsü yapıp tülden altına da duvağını tutturup aşağı dogru sarkıtabilirsin bikaç da kurdela falan tutturursun mesela şöyle
images

Son düzenleme:
kapı susu olursa hıc anlamı kalmazkı bende dusunuyorum bızımde tacımız cıcegımız duvagımız papyon ve kemerım hepsını ozene bozene kaldırdık beklıyoruz napıcaz dıye

çerçeveli olmasını istiyorum toz bozar çünkü zamanla.evet camlı bir çerçeve olacak ikeanin büyük çerçevelerinden olabilir.gelin çiçeğim maalesef bozuldu atmak zorunda kaldım :(

bence de çok güzel bir fikir.internette küçük ebatlarda çerçevelerin içine kadın silüetleri koyup,giysilerini de kumaş,tül,boncuk v.b şeylerle giydirdikleri çalışmalar görmüştüm(siyah-beyaz).onları görünce benim de aklıma sakladığım duvağım gelmişti.bir çerçeve içine beyaz zemin üzeine gelecek şekilde siyah kartondan bir erkek, bir kadın silüeti kesip(omuzlara kadar)kadının kafasına duvak boynuna inci kolye,erkeğe papyon,mendil takılabilir gibi geldi şimdi bana.hatta ikisi ayrı çerçevelerde olup yan yana asılabilir,antrede,sevimli bir karşılama olur.umarım çok saçma gelmez bu fikir :)

bence de çok güzel bir fikir.internette küçük ebatlarda çerçevelerin içine kadın silüetleri koyup,giysilerini de kumaş,tül,boncuk v.b şeylerle giydirdikleri çalışmalar görmüştüm(siyah-beyaz).onları görünce benim de aklıma sakladığım duvağım gelmişti.bir çerçeve içine beyaz zemin üzeine gelecek şekilde siyah kartondan bir erkek, bir kadın silüeti kesip(omuzlara kadar)kadının kafasına duvak boynuna inci kolye,erkeğe papyon,mendil takılabilir gibi geldi şimdi bana.hatta ikisi ayrı çerçevelerde olup yan yana asılabilir,antrede,sevimli bir karşılama olur.umarım çok saçma gelmez bu fikir :)

aklıma bir fikir geldi kendi fotosunu çektirip duvağı o fotonun üstüne yerleştirse olmazmı
ayyy çok mu saçma olur:18::18:

arkadaşım ben 5 yıllık evliyim evlendiğim ilk ay bi cam dekorasyoncuya gittim siyah renkte çerçeve yaptırdım tabi kutu gibi bişey yaptılar duvagımı ve glim çiçeğimi gelin telimi aldım sıcak silikon makinamıda aldım gittim kutunun içine kendi istediğim gibi yerlestirip dantellerini çiçeğini ayarladım ve silikonla belli yerleri yapıstırdım ve üst çerçevesi camı takıldı camci bile fiyat kırdı sırf bir hafta vitrininde sergilesin diye.şuan kirada olduğum için vitrinimin üzerine yerleitirdim kendi evimde yatak başığımın hemen üzerine monte edilecek ve yanlarına iki aplik ışıkla odamı güzelleştrecek.akşama resmini eklerim fikir olur

arkadaşım ben 5 yıllık evliyim evlendiğim ilk ay bi cam dekorasyoncuya gittim siyah renkte çerçeve yaptırdım tabi kutu gibi bişey yaptılar duvagımı ve glim çiçeğimi gelin telimi aldım sıcak silikon makinamıda aldım gittim kutunun içine kendi istediğim gibi yerlestirip dantellerini çiçeğini ayarladım ve silikonla belli yerleri yapıstırdım ve üst çerçevesi camı takıldı camci bile fiyat kırdı sırf bir hafta vitrininde sergilesin diye.şuan kirada olduğum için vitrinimin üzerine yerleitirdim kendi evimde yatak başığımın hemen üzerine monte edilecek ve yanlarına iki aplik ışıkla odamı güzelleştrecek.akşama resmini eklerim fikir olur

peki foto ekleyebilir misiniz benimkilerde duruor

sabırsızlıkla bekliyorum :)

Çok merak ettim bende lütfen resmi ekler misiniz? Pek anlayamadım anlattığınızdan görmek daha iyi olcak sanırım

Back
X