Yatak Odası Dekorasyonu Dekorasyon

cigdem1986

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
4
0
16
Hollanda
Merhaba arkadaslar
Ben yatak Odamda degisiklik yapmak istiyorumda, ama cok kararsizim bu konuda bana yardimci olabilecek birileri olursa cok sevinirim. Dolabim koyu kahve yatagimda tamamen beyaz. Yatagimin arkasindaki duvara kagit yapmak istiyorum ama hangi renklerde yapmm lazim kararsizim. Yatak ortumu turkuaz ve objeleride turkuaz yapmak istiyorum. Bunlara uygun bir duvar rengi?? Simdiden tesekkur ederim.

Canım mobilyanın tarzı ne klasik mi? Spor mu? tamamen kahve olsaydı mavi çiçekli desenli olan duvar kağıtlarını kulllan derdim, ki mavi ve kahve birbirine en çok yakıştırdığım tonlardır. Ama dolap koyu, yatak tamamen beyaz demişsin? Yatak mobilyanın parçası değil mi? Şimdi tam gözümde de canlandıramıyorum ama resim falan eklesen daha iyi yardımcı olurduk. :44:

Mobilyam modern Tarzda. Takim degiller yatagim kirilinca yeni yatak aldim ama dolabim saglam degistirmedim o yuzden farkli renklerde. Evt haklisin mavi turkuaz guzel kahverengiyle ama bu durumda nasil olur bilmiyorum.aslinda gumus gri yapsam nasil duur sence, duvar seklinde kagitlar var gri oyle yapsam nasil durur acaba, hani turkuaz, kahve, beyaz, gri bir birine uyan renkler baktiginda. Resim demissin ama ekliyemedim yeniyim burda nasil olucak pek cozemedim:)

Son düzenleme:

Mesaj yazdığımız panelde üst seçenekler de ınsert image var, 2 tane dünya' ya benzer simgenin yanında, çerçeve gibi diyim buna da :) tıkladığın zaman from computer' i tıklayıp gözat' tan pc' den resim seçiyorsun bu kadar canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…