Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dekorasyon renklerine yardımcı olur musunuz? Acil!
tuti canım çok sağol...bencede krem beyaz hiç yakışmaz...koyu renklerde çok toz gösteriyor diye düşünmüyordum ama yinede siyah vazgeçilmez benişm için...
son koyduklarımı sadece renk kombinasyonunu göstermek adına koydum yoksa kultuklar senin zevkine kalmış.duvar kağıdı dediğim gibi daha şık yapıcaktır.bu sene gri kum taneleri gibi hafif kendinden parıltılı duvar kağıtları çok moda öneririm.hadi kolay gelsin.yazarak anlatmak biraz zor oluyor ama yardım edebildiysem ne mutlu
patlakmısır cnm uzun uğraşlarım sonunda anca buldum resımı ekledım bu tonlarda çok hoş olur arkadaşın dediği gibi morda çok güzel olur duvar kağıdıda düşünüyormuşsun zaten inşallah gönlüne göre mobilya bulur rabbim mutlu mutlu allah ağız tadı ile oturmanızı nasip etsin cnm darısı başıma seyanizde bende fikir ediniyorum
heh görmene sevindim mobilyalar değilde renk uyumunu göstermek istedim sana kara vermek çok zor olsa gerek kolay gelsin canım bu arada modoko,masko gibi mobilyacıların olduğu sitelere bakabilirsin istanbulda isen...bir dünya seçenek var ben arkadaşım için baktığımda resmen kafam karışmıştı....çok seçenek var çünkü
tatlım mor tonlarını kullanabilirsin..koltuğunu mor alıp krem rengi koltuklar yada tam tersini yapabilirsin...beyaz ve mor harika olcak...bi kaç resim ekledim...dekorasyonuna yardımcı olabilir die düşündüm:::)