Dekorasyon Çalışmalarım

nouvellelune

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
389
92
318
Ahşap boyamayı severek yapıyorum, yaptığım birkaç örnek altta, umarım beğenirsiniz :40:

$image.webp

$image.webp

$image.webp

$image.webp

Ellerine sağlık arkadaşım kendi adıma çok beğendim hatta ikinci resimdekine bayıldım. Sehpalara falan da uyguluyorlar dekorasyon bloglarında görmüstüm.

Ellerine sağlık arkadaşım kendi adıma çok beğendim hatta ikinci resimdekine bayıldım. Sehpalara falan da uyguluyorlar dekorasyon bloglarında görmüstüm.

Gerçekten mi :) Çok teşekkur ederim, benimde favorim o.. Evet geçen sene ufak balkonum için kahve sehpası yapmıştım, hatta solar diye çok da tereddut ettim, ama yat verniği kullanınca hiç bir değişiklik olmadı, balkonu yıkarken onuda yıkıyordum :)

bende yapmak istiyorum ama bu konuda hiç yeteneğim yok:(
gazeteli olan tepsi çok hoş olmuş elineze sağlık:)

Ellerinize saglik
Hepsi birbirinden guzel olmus:16:
Ahsap boyamayi ben de cok seviyorum 2 sene yaptim severek ev ahsap kayniyor:9:

bende yapmak istiyorum ama bu konuda hiç yeteneğim yok:(
gazeteli olan tepsi çok hoş olmuş elineze sağlık:)

Cok tesekkur ederim, çok memnun oldum :) Yapmak isteyince yapılmayacak is yok, inan hiç de zor degil, kurslara filan gidersin, zaman ayırırsın olur neden olmasın ki..

Ellerinize saglik
Hepsi birbirinden guzel olmus:16:
Ahsap boyamayi ben de cok seviyorum 2 sene yaptim severek ev ahsap kayniyor:9:

Çok teşekkür ederim, begenmene çok sevindim :) Yok daha ev için birşeyler yapamadım, başlayacağım inşallah ona da :) Sen neden bıraktın, hayırdır?

çok güzel olmuş ellerine sağlık insanın kendi ürettiği şeyi kendi evinde kullanması kadar keyifli birşey yoktur eminim :16:

ne zamandır aklımda vardı böyle birşey
kendime şöyle kullanışlı bi takı ve kozmetik kutusu yapmak istiyodum zira yer kalmadı artık :1:
ahşapların dışında neler kullandın canım ben de başlayım bari
hem ihtiyacımı karşılarım hem boş zamanlarımı değerlendirirm hem de yeri gelir hediye ederim çevremdekilere :)
tabi o kadar ilerleyebilirsem :1:

canım ellerine sağlık, güzel görünüyorlar, ben de ahşap boyamaya merak sardım, birkaç aydır ahşap boyayıp dekupaj yapıyorum :31:

merhaba kasnak boncuk isleri yapıyorum fiyatlarım cok uygun sayfamdaki tüm modellerin 6 pecetesi 35 tldirtam takım olarak istenirse (masa konsol orta sehpa)130tlden baslıyor ürünlerimiz alttan ve üstten 3 kat tutkallanır piyasadaki en kaliteli malzemeler kullanılır ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir sayfam bu ürnlerime bakmak isterseniz https://www.facebook.com/pages/Kasnak-boncuk-işleri/502153396499199?ref=hl Eki Görüntüle 728465 Eki Görüntüle 728466 Eki Görüntüle 728467 Eki Görüntüle 728468 Eki Görüntüle 728469 Eki Görüntüle 728470 Eki Görüntüle 728471 Eki Görüntüle 728472 Eki Görüntüle 728473 Eki Görüntüle 728474 Eki Görüntüle 728475 Eki Görüntüle 728476 Eki Görüntüle 728477 Eki Görüntüle 728478 Eki Görüntüle 728479 Eki Görüntüle 728480

ne zamandır aklımda vardı böyle birşey
kendime şöyle kullanışlı bi takı ve kozmetik kutusu yapmak istiyodum zira yer kalmadı artık :1:
ahşapların dışında neler kullandın canım ben de başlayım bari
hem ihtiyacımı karşılarım hem boş zamanlarımı değerlendirirm hem de yeri gelir hediye ederim çevremdekilere :)
tabi o kadar ilerleyebilirsem :1:

Akrilik boya fırça vernik dekupaj kağıdı, dekupaj tutkalı, eskitme boya, stenciller vb malzeme çok çeşitli. Buraya yazmadığım daha birçok malzemede var. Hepsi her üründe kullanılmıyor, nasıl birşey istediğine karar verip ona göre malzemeleri belirlemen gerekiyor, eğer belirlediğin istediğin bir model varsa o model üzerinden yardımcı olmaya çalışırım seve seve. İlerleyebilirsin tabi neden olmasın. Sadece vakit ayırman ve pes etmemen gerekiyor.

Back
X