- 2 Haziran 2010
- 389
- 92
- 318
- Konu Sahibi nouvellelune
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık arkadaşım kendi adıma çok beğendim hatta ikinci resimdekine bayıldım. Sehpalara falan da uyguluyorlar dekorasyon bloglarında görmüstüm.
Satıyormusunuz acaba..?
bende yapmak istiyorum ama bu konuda hiç yeteneğim yok
gazeteli olan tepsi çok hoş olmuş elineze sağlık:)
Ellerinize saglik
Hepsi birbirinden guzel olmus
Ahsap boyamayi ben de cok seviyorum 2 sene yaptim severek ev ahsap kayniyor![]()
Eki Görüntüle 644026 Eki Görüntüle 644028 Eki Görüntüle 644029 Eki Görüntüle 644030 [/QUOTE
Selam Ayça Hanım, ben Gülcan. Mesaj yazmışsınız ama ben özel mesaj gönderemiyorum. Ayrıca foto koyamıyorum nişanlım izin vermiyor. Madem Bursa' dasınız isterseniz msn den isterseniz beni canlıda görebilirsiniz. Çünkü karar vermek o kadar zor ki sizi anlıyorum.
Ahşap boyamayı severek yapıyorum, yaptığım birkaç örnek altta, umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 633452
Eki Görüntüle 633453
Eki Görüntüle 633454
Eki Görüntüle 633455
çok güzel olmuş ellerine sağlık insanın kendi ürettiği şeyi kendi evinde kullanması kadar keyifli birşey yoktur eminim![]()
ne zamandır aklımda vardı böyle birşey
kendime şöyle kullanışlı bi takı ve kozmetik kutusu yapmak istiyodum zira yer kalmadı artık
ahşapların dışında neler kullandın canım ben de başlayım bari
hem ihtiyacımı karşılarım hem boş zamanlarımı değerlendirirm hem de yeri gelir hediye ederim çevremdekilere :)
tabi o kadar ilerleyebilirsem![]()