dekor için önerilerinize ihtiyacım var..

duygu_28

uğur böceğim
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
210
3
68
Gaziantep
kızlar yatak odamı ve oturma odamı yeni aldım ayrı ayrı topik açmak istemedim ikisinide buraya ekliyorum, iki takımda kahve beyaz renklerinde amatör çekim oldugu için siyah zannedebilirsiniz neyse oturma ve yatak odama nasıl ve hangi renk perde, halı,yatak örtüsü obje vs.alsam daha hoş bi hava verebilirim? çok kararsızım yardım lütfenn:5:Eki Görüntüle 168866 Eki Görüntüle 168867 Eki Görüntüle 168868 Eki Görüntüle 168869 Eki Görüntüle 168870 Eki Görüntüle 168871

canım bende benzer bir konu açtım seninkine de bir göz atayım dedim ama resimleri açamıyorum...

evet şimdi görünüyor :)
oturma odanın koltuk desenlerinde yaprak rengine uygun olarak haki yeşilli perde kullanabilirsin bence veya yine kahve kremden devam edersin.
yatak odana gelince kahveye uyan renkler turkuaz-krem-koyu yeşil bunlardan bişeyler seçebilirsin tabi bunları seçerken yatak örtünün rengini de düşün şahsen ben sırf yatak örtüsü yüzünden ikilemdeyim
şimdiden hayırlı olsun:79:

arkadaşom öncelikle çok güzel, hayırlı uğurlu olsun merak ettim modalife mı diye, çünkü bende geçen hafta moda lifedan bu takımın aynısından aldım yemek odası için çok şaşırdım görünce beraber dekore edriz artık benim 3 ay sonra düğünüm var da

arkadaşom öncelikle çok güzel, hayırlı uğurlu olsun merak ettim modalife mı diye, çünkü bende geçen hafta moda lifedan bu takımın aynısından aldım yemek odası için çok şaşırdım görünce beraber dekore edriz artık benim 3 ay sonra düğünüm var da

:52: gerçektenmi bende moda lifedan aldım, hoş takımlar mağazaya girince direk kendilerine çekiyolar bencede beraber dekor edelim:16:

mesela bi kaç halı modeli atayım bakalım sizce bu oturma grubuna hangisi gider
$dm zigon sehpa 15.webp$0dfb1_merinos-hali-modelleri-lux-shaggy.webp$positive-cool-0772-beige.webp$DELUXSHAGGY_2_10022011111554.webp$positive-cool-0769-brown.webp$images.webp$positive-cool-0771-brown.webpEki Görüntüle 169782
o iki zigondan birini ve bu tv ünitesini istiyorum halım bunlar gibi bişi olucak ama perdeye karar veremedim kravuze perde dedikleri olurmukine acep:97:

Ben yemek odasını beste yemek odası aldım, han, buna benzer olan var ya, koltukların kolçaklarını koyu kahverengi yaptırmayı yemek masasının sandalyesini de koyu kahverengi deriden giydirmeyi düşünüyorum
Öyle onuca koltukların oturma kısmı da açık renk olacak doğal olarak
Ama senin resimlerden yeşil yapraklı olan var ya onun gibi krem-yeşil daha iyi bence hem yeşil insana huzur veren bir renk ufak tefek yeşilli dekor ürünleri ile çok hoş bir hava verirsin salonuna bence
kırmızı geometrik desenler olmaz gibi geldi
koltuklar yapraklı desen halılar geometrik desen olmaz gibi geldi yine de gönlüne sor bence, gönlünden hangisi geçerse

Ben yemek odasını beste yemek odası aldım, han, buna benzer olan var ya, koltukların kolçaklarını koyu kahverengi yaptırmayı yemek masasının sandalyesini de koyu kahverengi deriden giydirmeyi düşünüyorum
Öyle onuca koltukların oturma kısmı da açık renk olacak doğal olarak
Ama senin resimlerden yeşil yapraklı olan var ya onun gibi krem-yeşil daha iyi bence hem yeşil insana huzur veren bir renk ufak tefek yeşilli dekor ürünleri ile çok hoş bir hava verirsin salonuna bence
kırmızı geometrik desenler olmaz gibi geldi
koltuklar yapraklı desen halılar geometrik desen olmaz gibi geldi yine de gönlüne sor bence, gönlünden hangisi geçerse

haklısın geometrik desenler benimde dikkatimi çekti ama eşim beğeniyo onlarıda kayınvaldemin perdesi yeşil halısı yeşil koltukları yeşil yeşil renk görmekten illallah geldi banada valla :27:hatta öyleki çok itici bi renkmiş gibi geliyo, sen düşündüğün halı modellerinden bi kaçtane ekleyebilirmisin, yoksa en son çare kahve krem bi halı alıcam 1. yaprak desenli olan nasıl peki?? peki ya perdeler..:95: senin yaptıracagın şekilde güzel olur ama beyaz o zaman çok çabuk kirlenmez mi??

haklısın geometrik desenler benimde dikkatimi çekti ama eşim beğeniyo onlarıda kayınvaldemin perdesi yeşil halısı yeşil koltukları yeşil yeşil renk görmekten illallah geldi banada valla :27:hatta öyleki çok itici bi renkmiş gibi geliyo, sen düşündüğün halı modellerinden bi kaçtane ekleyebilirmisin, yoksa en son çare kahve krem bi halı alıcam 1. yaprak desenli olan nasıl peki?? peki ya perdeler..:95: senin yaptıracagın şekilde güzel olur ama beyaz o zaman çok çabuk kirlenmez mi??

kuzu benim perdeler şu pullu perdeler var ya ondan. Tek renk krem, gümüş pulları var. Her renk ve desene uysun diye. Hatta bütün evin perdelerini aynı yaptım ki sıkıntı olmasın diye kiracı adamız. $perde-model32 (4).webp
yeşil konusunda bir bıkkınlığınız var demekki o zaman krem rengi seçebilirsin. Ama halı ve kırlentleri pembe, mor gibi renklerle renklendirirsen hava katabilirsin ortama, yoksa çok solgun olur. Kirlilik konusunu takma kafana olmadı üzerlerine kırlentlerine ya da halına uygun şirin koltuk şalları bulabilirsin. Ben eşyaları yerleştirdikte eklerim resimleri.

kuzu benim perdeler şu pullu perdeler var ya ondan. Tek renk krem, gümüş pulları var. Her renk ve desene uysun diye. Hatta bütün evin perdelerini aynı yaptım ki sıkıntı olmasın diye kiracı adamız. Eki Görüntüle 171080
yeşil konusunda bir bıkkınlığınız var demekki o zaman krem rengi seçebilirsin. Ama halı ve kırlentleri pembe, mor gibi renklerle renklendirirsen hava katabilirsin ortama, yoksa çok solgun olur. Kirlilik konusunu takma kafana olmadı üzerlerine kırlentlerine ya da halına uygun şirin koltuk şalları bulabilirsin. Ben eşyaları yerleştirdikte eklerim resimleri.

sabırsızlıkla bekliyorum resimleri:3: çok teşekkür ederim çok yardımcı oluyosun bana:54: tüllerinde çok hoş güle güle kullan

dün halı bakmaya gittik ve her zamanki gibi kararsızlıgım yüzünden alamadan geri geldik:26: aslında aradığım gibi içime sinen bişi bulamadım ya rangi ya şekli hep bişi çıktı ama aklımda kalan bi iki resmi gösterim tekrardan bi de siz bakın hangisi olur $LUXSHAGGY_1_10022011094520.webp$JASMINE_1_10022011092705.webp$clip_image002.webp

bence halın sadece grubun renklerini içermesin o zaman oda çok sıkıcı oluyor ve koltuk halı birbirinden ayrılmıyor....halıda başka renk mutlaka olsun mesala kırmızı da olsun halının içinde ama geometrik desen olmasın çünkü koltuklarında yaprak deseni var uyumsuz olur halı koltuk birbirini tamamlamalı ....aynı olmamalı ama arlarında bir konsept bütünlüğü olmalı .....:66:

öncelikle eşyalarn hayırlı olsun gerçekten çok hoşlar güle güle kullan..bence salona ilk halı altındakide yatak odasına hem renk verir arada bordo geçişleri oldğu için...zigon sehpalarında yanları beyaz olanları tercih edebilirsin...perdelere gelince çok hoş kahve üstüne dore baskılı kenar perdeleri var o yakışır salonuna yada bejj yada sade kahve kadife kenar perde üstünede zincir alabilirsn çünkü koltukların oturma yerleri kadife heralde hoş olur bence epey....yatak odası perdende beyaz kulllanabilirsn kendinden desenli olanlar var ama bej geiyor içindende gayet hoş yada extrem halını söledim ya yatak odası için kahve bordo perdeler var yine kahve üstüne ince bordo geçişleri onlarda çok şık duracaktr benim sana sunacağım fikirler bunlar umarım yardımcıolabilmişimdr zevkler işte tercih sana kalmış.....:74::74:

cnm reismleirni göremedimm ama benim oturma odam kahve ondan kahve kkoyu krem renklerinde halı aldımm çok memnunum halımdan hiç kir göstermiyor ama mutfagıma beyaz aldım inan sildigimin ertesi günü kirleniyor sen sen ol az bşy bile beyaz olmasın oturma odandaki halıda..yatak odana kahveli beyazlı alabilirsinnn çok kirlenmiyor çünkü benimkide beyaz agırlıklı siyah desenleri var yatak odamın hala yeni gibi:)perdelerde ben stor güneşlik tülüde tavandan yere kdr olanları seviyorum ..tülde tercihim herzaman sadelikten yanadır düz beyaz simlilerden yada fransız dantelinden perdelerden al cnm çok kulanışlı..güle güle kulanın cnm eşyalarınızı:)

canım dediğim gibi, bir arkadaşın da dediği gibi yaprak desenli ile geometrik desenli çakışır, bence de daha farklı desenlerde olsun, yine arkadaşın dediği gibi içine farklı bir renk koy mutlaka, kırmızı pembe, tukuaz mavi mutlaka olsun, ona göre de farklı objeler alırsın, tamamlarsın konsepti. ama hepsi kahverengi krem boğar birbirini, ama yine de kolay gelsin inşallah gönlüne göre olur.

bence halın sadece grubun renklerini içermesin o zaman oda çok sıkıcı oluyor ve koltuk halı birbirinden ayrılmıyor....halıda başka renk mutlaka olsun mesala kırmızı da olsun halının içinde ama geometrik desen olmasın çünkü koltuklarında yaprak deseni var uyumsuz olur halı koltuk birbirini tamamlamalı ....aynı olmamalı ama arlarında bir konsept bütünlüğü olmalı .....:66:

canım dediğim gibi, bir arkadaşın da dediği gibi yaprak desenli ile geometrik desenli çakışır, bence de daha farklı desenlerde olsun, yine arkadaşın dediği gibi içine farklı bir renk koy mutlaka, kırmızı pembe, tukuaz mavi mutlaka olsun, ona göre de farklı objeler alırsın, tamamlarsın konsepti. ama hepsi kahverengi krem boğar birbirini, ama yine de kolay gelsin inşallah gönlüne göre olur.

bu tarz bi halı aradım ama ya geometrik desen yada üç farklı rengi bi barındırıyo son kotdugum 3. resimdeki halının siyah çizgisi yerine kırmızı olsa mesela o olurmu yada örnek bi halı koyun markasıyla beraber lütfennn:74: yatak odam için bembeyaz yatak örtüsü düşünüyorum ipek shaggy bembeyaz arasından turkuaz mavi yada buna benzer sakin tonlar geçecek bi halı yine düz saten gibi tüller varya bembeyaz ondan istiyorum halıdaki renge uygunda bi fon:16:

cnm reismleirni göremedimm ama benim oturma odam kahve ondan kahve kkoyu krem renklerinde halı aldımm çok memnunum halımdan hiç kir göstermiyor ama mutfagıma beyaz aldım inan sildigimin ertesi günü kirleniyor sen sen ol az bşy bile beyaz olmasın oturma odandaki halıda..yatak odana kahveli beyazlı alabilirsinnn çok kirlenmiyor çünkü benimkide beyaz agırlıklı siyah desenleri var yatak odamın hala yeni gibi:)perdelerde ben stor güneşlik tülüde tavandan yere kdr olanları seviyorum ..tülde tercihim herzaman sadelikten yanadır düz beyaz simlilerden yada fransız dantelinden perdelerden al cnm çok kulanışlı..güle güle kulanın cnm eşyalarınızı:)

öncelikle çok teşekkür ederim sende oturma odanda kahve krem tonlarını kullanmışsın peki boğmadımı odanı hepsi aynı olunca? ben mutfaga rengarenk bişi istiyorum beyaz halıyı sadece yatak odamda kullanıcam ve tüllerde sade:64:

Back
X