slm arkadaşlar ben 32 yaşındayım 2 yıl içinde boyun bölgemden göğsüme kadar olan bölüm inanılmaz kırıştı uzaktan bile belirgin hale geldi nedenini anlayamadım benden yaşlı başyanlar tanıyorum bir çizik yok ama benim dekoltem derin çizgilerle doldu sürekli kapatmak zorunda kalıyorum çok lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bir çözümü varmı?
slm arkadaşlar ben 322 yaşındayım 2 yıl içinde boyun bölgemden göğsüme kadar olan bölüm inanılmaz kırıştı uzaktan bile belirgin hale geldi nedenini anlayamadım benden yaşlı başyanlar tanıyorum bir çizik yok ama benim dekoltem derin çizgilerle doldu sürekli kapatmak zorunda kalıyorum çok lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bir çözümü varmı?
slm arkadaşlar ben 322 yaşındayım 2 yıl içinde boyun bölgemden göğsüme kadar olan bölüm inanılmaz kırıştı uzaktan bile belirgin hale geldi nedenini anlayamadım benden yaşlı başyanlar tanıyorum bir çizik yok ama benim dekoltem derin çizgilerle doldu sürekli kapatmak zorunda kalıyorum çok lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bir çözümü varmı?