Dekolte konusundaki düşünceleriniz?

Gulcin1231

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar öncelikle başlıktada belirttiğim gibi dekolte ve dekolte giyenler hakkında düşüncelirinizi merak ettiğim için böyle bir konu açıyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın

benim düşüncem , dekolteye karşıyım
nedenmi mantıklı olarak düşünürsek gögüs bölgesi cinsel bölge olarak adlandırlır , cinsel bölge denilen yeri bir erkek gördüğü zaman aklına cinsellik sex vs. gelmezmi ? tabiki gelir peki yaparmı ? bilemiyorum onun hormonlarına baglı . ki biz hormonları yani cinsel güçü isteği yüksek bi erkek isteriz fakat cinsel gücü isteği yüksek bi erkeğin dekolte giyinen bir bayanı arzulaması veya taciz etmesi kacınılmaz tabiki erkeğede suçsuz demiyorum erkekte suçlu ama kadınada suçsuz diyemeyiz bence , sonuc olarak herkesin bazen hormonlarına karşı koyamadıgı zamanlar vardır dekoltede körükler yani.......

benim düşüncem bu sekilde arkadaşlar bence dekolte giyinenler bnm düşüncemle yangına körükle gitmiş bulunuyorlar

Son düzenleme:
arkadaşım karşısındır saygı duyarım ama sen sevmediğinden değil karşı tarafın istekleri açısından düşünerek böyle karşıyım diyorsun bu saçma bana göre..ne yani dekolte giyen kadın bir erkeğin hislerini ele alarakmı kıyafet seçeçek??mini etek giymeyi sevende var,sırt veya bacak hatta göğüs dekoltesine bayılanda var..ama bunları giyen karşısındakini düşünerek giymiyordur kendi isteği için giyiyordur yani..açıkcası türbanlı kadınada taciz eden ediyor açık giyenenede..niyet önemli..haklısın açık görünce bazı erkekler muz görmüş maymun gibi oluyorlar ama onlar için giyinmiyorki kimse..dekolte giyen kadında ne diye suç olsun??

ben karşı değilim..çok derin olmasada dekolte güzel oluyor..karşı olacaksamda zaten günahı varsa olurum yoksa o ne yapar ne düşünür diye değil..her koyun kendi bacağından asılırmış sonuçta..kimse muz görmüş maymun olmasın yani:))

aferin, bravo...giymeyin..
giyene de karışmayın
bırakın herkes ne düşünecekse düşünsün düşüncesiyle yaşasın

ama tutupta sonu gelmeyecek, polemiklere gidecek konularla insanları yormayın

amacım polemik yaratmak deildi öğreğin sadece mantık yürütmek öğreğin sırt dekoltesi cinsellik cagrıştırmaz karşındakı sapıksa o başka - ama gögüs dekoltesi karşındaki normal biriysede tahrik edebiliyor bence bende dekolte giyinirim bacak ve gögüs hariç

doğrudur karşımdakini düşnüüyorum ama karşımdakini düşünmemdeki nedeni kendimi düşünmemdir

hımm siz diyorsunuz ki sırttan tahrik olan bir insan sapıktır....insan göğüsten tahrik olur göğüs dekoltedir sırt değildir..ilginç ve çok kısır bir yaklaşım...

İki kol,bacak,göğüsten tahrik olacak adam zaten normal değildir.Giyin kızlar giyin kime ne!Güzel olan korkmaz

doğrudur karşımdakini düşnüüyorum ama karşımdakini düşünmemdeki nedeni kendimi düşünmemdir

tabikide arkadaşım kendin için bu fikirler hatta saygı duyarım bile demiştim..ama herkes kendini korur düşünür..ama kapanmakla kaçmakla değil olmazki..
cümlende erkeklerin nefsinden bahsetmen seni yanlış anlaşımana neden oldu bence..kimse karşısındakine sslenmiyor açılmıyor sonuçta..türbanlı olup gözlerini makyajla ortaya çıkaranlar varya üniversitedeki erkek arkadaşlarım neler diyordu ağzın açık kalırdı..en basiti üstü minare altı ......diye gidiyordu..yani dekoltelilerede sahip çıkıyorlardı..niyet önemli dediğim gibi o yüzden..
bir başkası için yapma ne yapıyorsan kendin için yap..dekolte seviyorsan giy yani tenha yerde erkek içinde dolaşmıcan sonuçta..herkesin düşüncesi başkadır ya..ama işte ne yaparsan Allah için yap erkeklerin nefsi üzerine düşünüp değil..

kısıtlamayla düşünme arkadaşım..her erkek göğüs karşısında muz görmüş maymun gibi olmuyor..yani sırt dekoltesi bile o erkeğe cazip gelebilir..bir erkeğin nefsini düşünürsen dekoltesizde olur senin dediğin..kapan ama kalçan herşeyin belirgin olsun ee???demekki bol giyincez senin düşüncene göre bizde düşünürsek..bacaklar cazip gelir kimine göğüs ama bu ille sapıktır anlamınıda içermez..her bakan spık değildir yani birde...

Tam aksine ben de seksi görünmek istediğim zaman sırt dekoltesi yaparım.
Bacak ya da göğüsleri ayarında olması kaydıyla verilen dekoltenin sadece şıklık unsuru olduğuna inanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…