Evet kızlar eylülde olucam diye beklerken 30 temmuz da 11.23te ameliyathaneye girdim.325 cc mentor marka yuvarlak high profil pütürlü yüzey silikon takıldı dual planda. Meme altından girildi.Direnlerim ertesi gün çıkartıldı. Mutluyum artık sadece canımın yanması problem..ilk çıktığımda gözümü açar acmaz baktım ve geri kapattım bunlar benım mı dıyeılk gun gogus uclarım patlıcak gibi duruyodu suan biraz daha normale döndü yatıp kalkarken zorlanıyorum. Sporcu südyeni taktı doktorum cok bunalttı gece nefes alamıcak gibi olunca ilk çıtçıta taktım. kas gevsetici ağrı kesici verdi doktorum onları kullanıyorum.Sadece göğüslerimi tasıyamıyorum yanı dıkışlerden dolayı galiba.Yatıp kalkarken zorlanmıcağım bi hareket varsa lütfen soyleyin onu yapayım.kusura bakmayın yınede söyleyeyim çok fazla katı yemiyorum malum tuvalet :) bugun 2.günüm 75 i dolduramayan cicişlerim şuan 90 beden takıyor:) dik durmak için ne yapıcam ve tabiki sırt ustu yat yat nereye kadar yahuuu ? aklıma gelmeyen ve söylemediğim unuttugum sormak istedikleriniz olursa beklerim kızlar.Mesaj sayım tam doldurmağı için resim koyamıyorum ama en yakın zamanda koyucaam :)
Kızlarrr epey bi süre ailevi sebeplerden dolayı gıremedım.Yaklaşık 3 ay oldu ve ben memişlerimden cok memnuuunuuumm maşşalah diyorum doktorumun ellerıne sağlıkkk dikiş izlerim için verdiği kremi sürmeye özen gösteriyorum her sey hayatımda oldukca guzel ozellıkle 3 aydır bana eslık eden memişleriim :)
Kızlarrr epey bi süre ailevi sebeplerden dolayı gıremedım.Yaklaşık 3 ay oldu ve ben memişlerimden cok memnuuunuuumm maşşalah diyorum doktorumun ellerıne sağlıkkk dikiş izlerim için verdiği kremi sürmeye özen gösteriyorum her sey hayatımda oldukca guzel ozellıkle 3 aydır bana eslık eden memişleriim :)
evet kızlar 9 aylık cicilerimin fotografını da koydum umarım sızde begenırsınıız :)
evet kızlar 9 aylık cicilerimin fotografını da koydum umarım sızde begenırsınıız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?