Evet kızlar eylülde olucam diye beklerken 30 temmuz da 11.23te ameliyathaneye girdim.325 cc mentor marka yuvarlak high profil pütürlü yüzey silikon takıldı dual planda. Meme altından girildi.Direnlerim ertesi gün çıkartıldı. Mutluyum artık sadece canımın yanması problem..ilk çıktığımda gözümü açar acmaz baktım ve geri kapattım bunlar benım mı dıye ılk gun gogus uclarım patlıcak gibi duruyodu suan biraz daha normale döndü yatıp kalkarken zorlanıyorum. Sporcu südyeni taktı doktorum cok bunalttı gece nefes alamıcak gibi olunca ilk çıtçıta taktım. kas gevsetici ağrı kesici verdi doktorum onları kullanıyorum.Sadece göğüslerimi tasıyamıyorum yanı dıkışlerden dolayı galiba.Yatıp kalkarken zorlanmıcağım bi hareket varsa lütfen soyleyin onu yapayım.kusura bakmayın yınede söyleyeyim çok fazla katı yemiyorum malum tuvalet :) bugun 2.günüm 75 i dolduramayan cicişlerim şuan 90 beden takıyor:) dik durmak için ne yapıcam ve tabiki sırt ustu yat yat nereye kadar yahuuu ? aklıma gelmeyen ve söylemediğim unuttugum sormak istedikleriniz olursa beklerim kızlar.Mesaj sayım tam doldurmağı için resim koyamıyorum ama en yakın zamanda koyucaam :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dehliz90 Meme Büyütme Estetiği
- Konu Sahibi dehliz90
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Evet kızlar eylülde olucam diye beklerken 30 temmuz da 11.23te ameliyathaneye girdim.325 cc mentor marka yuvarlak high profil pütürlü yüzey silikon takıldı dual planda. Meme altından girildi.Direnlerim ertesi gün çıkartıldı. Mutluyum artık sadece canımın yanması problem..ilk çıktığımda gözümü açar acmaz baktım ve geri kapattım bunlar benım mı dıye ılk gun gogus uclarım patlıcak gibi duruyodu suan biraz daha normale döndü yatıp kalkarken zorlanıyorum. Sporcu südyeni taktı doktorum cok bunalttı gece nefes alamıcak gibi olunca ilk çıtçıta taktım. kas gevsetici ağrı kesici verdi doktorum onları kullanıyorum.Sadece göğüslerimi tasıyamıyorum yanı dıkışlerden dolayı galiba.Yatıp kalkarken zorlanmıcağım bi hareket varsa lütfen soyleyin onu yapayım.kusura bakmayın yınede söyleyeyim çok fazla katı yemiyorum malum tuvalet :) bugun 2.günüm 75 i dolduramayan cicişlerim şuan 90 beden takıyor:) dik durmak için ne yapıcam ve tabiki sırt ustu yat yat nereye kadar yahuuu ? aklıma gelmeyen ve söylemediğim unuttugum sormak istedikleriniz olursa beklerim kızlar.Mesaj sayım tam doldurmağı için resim koyamıyorum ama en yakın zamanda koyucaam :)
aman allahim bu forumda neler olmus boyle ya :) bi sure gelmedim ve goruyorum ki ameliyat olmak isteyen arkadaslardan aramiza katilanlar olmus.canim dehlizim cok gecmis olsun ve hayirli olsun tatlim.senin adinada cok sevindim sanada takiyorum boncuklarini ve bir omur mutluluk diliyorum
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Kızlarrr epey bi süre ailevi sebeplerden dolayı gıremedım.Yaklaşık 3 ay oldu ve ben memişlerimden cok memnuuunuuumm maşşalah diyorum doktorumun ellerıne sağlıkkk dikiş izlerim için verdiği kremi sürmeye özen gösteriyorum her sey hayatımda oldukca guzel ozellıkle 3 aydır bana eslık eden memişleriim :)
- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
Kızlarrr epey bi süre ailevi sebeplerden dolayı gıremedım.Yaklaşık 3 ay oldu ve ben memişlerimden cok memnuuunuuumm maşşalah diyorum doktorumun ellerıne sağlıkkk dikiş izlerim için verdiği kremi sürmeye özen gösteriyorum her sey hayatımda oldukca guzel ozellıkle 3 aydır bana eslık eden memişleriim :)
Hosgeldin, agrılar gectikce insan memişlerini daha cok seviyor.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Sanada kocaman bir Maşallah o zaman Ee....O zaman artık foto bekliyoruz yaniii
- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
- 773
evet kızlar 9 aylık cicilerimin fotografını da koydum umarım sızde begenırsınıız :)
Cok begendim, gercekten guzel olmus kocamann ameliyat bilgilerinizi yazmamissiniz galiba.
evet kızlar 9 aylık cicilerimin fotografını da koydum umarım sızde begenırsınıız :)
slm benide arkadaş olarak ekleyebilirsen bende görmek istiyorum arkadaşım resimleri