Değişti mi ? değişmedi mi ?...

Değişti mi ? Değişmedi mi ?

• Ankete Katılan
    18

Charm

Whats up ?
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
10.881
24
Arkadaslar bu konuda daha once yazılmıs bazı yazıları okudum ama sadece bu konu hakkında acılmıs bır baslık göremedım.. ben bu konuyu cok merak edıyorum ve kafama takılıyor.. lutfen doğum yapanlar bu ankete katılsın mumkunse belırtsın.. benım gıbı merak edenler varsa da bu baslık sayesınde aydınlansınlar...

-- Normal doğum sonrasında vajinal genişlemeniz oldu mu ? olmadı mı?..
-- Bazı doğum yapanlar daraldıgını bile söylüyor bu mümkün mü? böyle olan var mı?..
-- Eskisine oranla cinsel hayatınız daha iyi mi ? kötü mü ? hiç farketmedi mi ?..

Son düzenleme:
Arkadaslar bu konuda daha once yazılmıs bazı yazıları okudum ama sadece bu konu hakkında acılmıs bır baslık göremedım.. ben bu konuyu cok merak edıyorum ve kafama takılıyor.. lutfen doğum yapanlar bu ankete katılsın mumkunse belırtsın.. benım gıbı merak edenler varsa da bu baslık sayesınde aydınlansınlar...

-- Normal doğum sonrasında vajinal genişlemeniz oldu mu ? olmadı mı?..
-- Bazı doğum yapanlar daraldıgını bile söylüyor bu mümkün mü? böyle olan var mı?..
-- Eskisine oranla cinsel hayatınız daha iyi mi ? kötü mü ? hiç farketmedi mi ?..[/
B]

-- genisleme olmadi
--daralma belki dikis olunca olabilir ..(her normal dogumda dikis olucak diye bir kaide yok ,gerekirse yapiliyor)
--hic farketmedi yine iyi ..

valla genişleme olmadı hatta daha dar gibi
cinsel hayatımız ilki zordu ama şuan gayet iyi:))))))))))

arkadaslar bıraz renklendırelım lutfen hıc olmadı ankete oy verın... emınım cogu kısının merakını gıderıcek bır destek olur cevaplarınız.. merakla beklıyorum ....

genişleme kesinlikle olmadı bundan korkmayın. benim cinsel hayatım daha mükemmel hale geldi. eskiden zevk alamıyodum ama şimdi :)))))))

genişleme kesinlikle olmadı bundan korkmayın. benim cinsel hayatım daha mükemmel hale geldi. eskiden zevk alamıyodum ama şimdi :)))))))

çok ılgınc senın adına cok sevındım gercekten darısı bızım basımıza ne diyim :eek: peki normal doğumda dikişin oldu da o yuzden mı ıyı yonde farkettı yoksa hıc dıkıs olmadıda yıne böyle bır fark kendılıgınden mı oldu ? :uhm:

benim 3 iç dikişim 2 dış dikişim var canım. epizyotomi uygulamadılar normal kesi yapmadan doğurdum yani. yırtılmada çok şükür büyük olmadı. ben çok memnunum gerçekten önceden hiç zevk nedir bilmezdim şimdi çok mükemmel herşey. bunu sakın düşünme bile. dikişler hemencecik iyileşiyor zaten. mucizevi bişey normal doğum kesinlikle tavsiye ediyorum canım benim. başka sorunuz varsa seve seve yanıtlayabilirim..

benim 3 iç dikişim 2 dış dikişim var canım. epizyotomi uygulamadılar normal kesi yapmadan doğurdum yani. yırtılmada çok şükür büyük olmadı. ben çok memnunum gerçekten önceden hiç zevk nedir bilmezdim şimdi çok mükemmel herşey. bunu sakın düşünme bile. dikişler hemencecik iyileşiyor zaten. mucizevi bişey normal doğum kesinlikle tavsiye ediyorum canım benim. başka sorunuz varsa seve seve yanıtlayabilirim..

öncelikle duyarlılıgın ıcın tesekkur ederım a.s... kesıyı yırtılma olmasın dıye atıyorlar ama demekkı sana atmamıslar senınkı kendılıgınden yırtılmıs.. pekı ne kadar zamanda ıyıleştın? ilk zamanlar tuvalete cıkmakta zorlandın mı? rahat oturabıldın mı?..:1rolleyes:

yok zorlanmadım tuvalete rahat cıktım. otururken ilk 3 gün zorlanıyorsun ama sonra oda geçiyor. öyle rahatsız edici bişey değil. hemen iyileşiyorsun buna inan. bi kere hemen normal hayata dönüyorsun doğumdan sonra. bu kesinlikle bir avantaj çünkü bebeğini kucağına almak ayağa kalkmak için can atıyorsun. ve yorgunluk inan kalmıyor. çok güzel bişey.herkese Allah normal doğumu nasip etsin..

yok zorlanmadım tuvalete rahat cıktım. otururken ilk 3 gün zorlanıyorsun ama sonra oda geçiyor. öyle rahatsız edici bişey değil. hemen iyileşiyorsun buna inan. bi kere hemen normal hayata dönüyorsun doğumdan sonra. bu kesinlikle bir avantaj çünkü bebeğini kucağına almak ayağa kalkmak için can atıyorsun. ve yorgunluk inan kalmıyor. çok güzel bişey.herkese Allah normal doğumu nasip etsin..

amin inşallah bende normal dogumu cok ıstıyorum.. yalnız kafama takılan tek olumsuz sey sonrasında cınsel hayatın bıtme olasılıgı.. cunku bazı bayanlara görede vajınal genıslme oluyormus ve cınsel hayat olumsuz etkılenıyormus demekkı boylede olabılıyor.. umarım hıc boyle bırsey olmaz..

Ciddi mi ya! henüz hamile bile diilim ama bigün olursam, aksilik olmazsa normal doğum istiyorum ve o sancılar falan düşündürmüyo beni fazla, sonuçta geçiyo, ama genişleme olursa,cinsellik kötü etkilenirse diye korkuyorum:eek:
sağol ya, rahatlattınyerimseniben

4 genişleme oldu diyen...
5 genişleme olması diyen....
9 hiç farketmedi diyen var....

Son düzenleme:
X