Degişmek istiyorum , ne yapmalıyım

nglcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
19
1
29
Merhabaaaa

Bir karar aldımmm

Degişmek istiyorumm , bu kararı simdi aldım .

Degişmek için nerden baslamalıyım kızlar ?

Neler yapmalıyım , gören desinki be kadar degişmiş ne kadar bakımlı ve güzel bir kadın olmuş desin istiyorum .

Depresyondan yeni cıktım sayılır , ama ben degişmek istiyorum

Fazla kilon varsa kilo vermek insanı çok mutlu ediyor. Fiziğin düzgünse bile spor salonu ya da pilates dersi öneririm. Maddiyat el vermiyorsa internetten her gün pilates yap insana psikolojik olarak da katkı sağlıyor hem de vücudun şekle giriyor.
Muhakkak saçını kes ve rengini değiştir. Düzenli manikür pedikür yaptırmaya başla yaptırmıyorsan.
Bir alt bir üst bir de elbise al kendine, güzel de bir ayakkabı. Alışverişe yalnız gitmeni tavsiye ederim ne istiyorsan onu al. Moda olması önemli değil içinde kendini güzel hissettiğin bir şeyler olsun.
Dans etmek çok mutlu ediyor dans et, kitap listesi yap, filmler izle. Zihin olarak da yenile kendini.
Evde bakım maskeleri uygula doğal ve her evde bulunan ürünlerle.
Kıl tüy sorunu varsa lazere başla ama eylülde yazın yapılmaz :)
Güzel takılar al bir de. Yani değerli madenlerden bahsetmiyorum normal çelik ya da taşlar. Bu kadarı geldi aklıma.

Bence kilon az bile olsa ver balık etli bile olsan ver kilo incecik belli ol. Erkekler hep zayıflama der ama zayıflayınca off taş gibi olmuşsun derler başıma geldi ondan biliyorum zayıfken çok daha fazla bakıyolar. Bir de giyim tarzını değiştir dişi kadınsı tarzın olsun. Erkeksi olan herşeyden uzak dur. Her sabah duş al banyoda 20 dakika kişisel bakım yap vücut losyonu sür tüm vücuduna asla nemsiz kalmasın vücudun. Nemsiz vücut parlamaz parlayan cilt her zaman çekicidir bunu asla unutma. Bir de tırnakların asla ojesiz manikür pedikürsüz kalmasın. Ve asla sporsuz kalma zayıf olmak marifet değil diri olmak da önemli.

Merhaba,
değişim öncelikle beyinde başlar. Unutmayın zihin berraksa dünya nettir. Bu ne anlama geliyor sizce? Oncelikle beynınızde açmış olduğunuz kullanılmayan dosyaları kapamalısınız. Bunu yapmak tabiki burada yazdığım kadar kolay değil diyebilirsiniz. NLP eğitimi aldınız mı hıc? Bu konuda sıze bır NLP master olarak tavsıyem kurslarımıza katılın ve kendınızdekı değişimi gorun. İnanamayacaksınız :)

Evet beyinde açılmış ama kapanmayan dosyalar konusuna katılıyorum gerçekten insanın hayatı beyninde bitiyo kim nasıl bir hayat yaşıyorsa verdiği kararlardan ötürü

Evet beyinde açılmış ama kapanmayan dosyalar konusuna katılıyorum gerçekten insanın hayatı beyninde bitiyo kim nasıl bir hayat yaşıyorsa verdiği kararlardan ötürü
Bunu basarmayi denediniz mi? Gereksiz yere acik kalan dosyalar sizi rahatsiz ediuor mu?

Bunu basarmayi denediniz mi? Gereksiz yere acik kalan dosyalar sizi rahatsiz ediuor mu?
Evet insanın kafasını meşgul ediyo İngilizler buna let go diyolar bişeylerin zihinden çıkmasını sağlamak zihni boşaltmak gibi işe yarıyo

Evet insanın kafasını meşgul ediyo İngilizler buna let go diyolar bişeylerin zihinden çıkmasını sağlamak zihni boşaltmak gibi işe yarıyo
Let go diyince keske tum dosyalar kapansa :) sahsen ben nlp ve kocluk sayesinde cok yol aldim. tavsiye ederim

Let go diyince keske tum dosyalar kapansa :) sahsen ben nlp ve kocluk sayesinde cok yol aldim. tavsiye ederim
Dosyaları kapatabilmek ıcın NLP kurslarını sıddetle tavsıye ederım
dan ınceleyebılırsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Kirpik permasi yaptır, tüm bakışını , tüm yüzünü etkiler :))
En azından bir başlangıç olur. Ayrıca YouTube temel - başlangıç makyaj videolarını izle bol bol,taktik falan al.Sonra
gir bir kozmatikciye,en hoşuna gidenleri al gitsin.
Ben de hiç makyaj yapmazdım. 26 yaşıma kadar rimel-allik- ruj ile geldim :) ne bir fondöten kullandım ne bir far. Hee bir de Suriye'den hediye sürme gelmişti,onu sürerdim, akardı hep
Sonuç olarak azıcık bakımlı olmaya karar verdim ve geçen ayki buyuk Gratis indiriminden kendime yüz konturu ve surmek için sünger aldım. Ve Far paleti,yeni allık ve rujlar, saçım için maske-ellerim ve hep kırılan bakımsız tırnaklarım için binbir yağlı bir krem :)
Tabii esas olan kontur :) o kadar etki ediyor ki . Bir anda yüzüne gözüne renk geliyor valla :)
Benim tavsiyem bu yönde.
Ayrıca saç da çok önemli. Güzel bir model kestirir ve ona uygun uğraşıran azicik bence yeteri kadar bakımlı görünürsün.
Veeer squat yapıp kısa sürede fiziğine şekil verebilirsin. Bence çok etkili bir hareket.

Harikasıniz ya ben de etkilendim ben de değisime yüzümden basladim yağ enjeksiyonu ve butun estetigi oldum biraz toparlanayim hemen bu onerileri kullanicam ama acaba eklemek istedikleriniz var mi unuttuklariniz ekler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…