- 26 Haziran 2012
- 115
- 55
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değışim senin elinde hiç kimsenin elinde sihirli değnek yok sen ruhen ve kafa yapisi olarak değışirsen zaten bu diş görünüsünede yansiycaktir.24 yaşıma girdim bu yaşıma kadar bakımlı ve güzel olmak için çaba göstermedim birazda üşengeçlik var. Arkadaşlarım doğal güzel olduğumu ve yaşımı göstermediğimi söylerler. Boyum 1.68 kilom 60, boyum uzun olduğu için kilomu göstermiyorum. Yanaklarım biraz tombik ve bu beni çocuksu gösteriyor.Yanaklarımın incelmesini isterdim.Kaşlarımın şekli düz ve biraz seyrek. Saçlarımın rengi kestane saçımı boyatıcam esmerim bana hangi saç rengi yakışır? Pek makyaj yapmıyorum doğal makyajı severim nasıl makyaja başlamalı ve neler almalıyım? Bakımlı ve güzel olmak için ve baştan aşağı değişmek için nereden başlamalı ve yaşımı göstermek için neler yapmalıyım ayrıntılı anlatırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
1-Saçımın diplerini boyatıcam çünkü güneşte kızıl oluyor o görüntüyü sevmiyorum.1. Saçını boyatma (gereksiz masraf)
2. Kendini kusurlarınla sev.
3. Sade, zarif, temiz ve şık ol.
4. Spor yap (ağır spor değil, hafif)
5. Pozitif ol
Bana mi dedinizÇok beğendim teşekkür ederim
Maddi durumun yeterliyse kiyafet olarak değişiklik yap . Güzel kombinler oluştur. Ayakkabı ve çanta tamamla.
Zaten o yaşta bebek gibi olunuyor .
Saçlarını beyaz çıkana kadar boyatma derim . Doğal saç daha genç daha sempatik gösteriyor.
Spor yap vücudunu sekillendir .
Yüzünü sabah akşam cildine uygun ne varsa onunla yıka nemlendir mutlaka.
Makyaj hiç yapma yapacaksan kendi cildinin üstüne bi allık bide kaşlarını kas farı ile seyrek yerlerini kapat bitti gitti .
EvetBana mi dediniz