• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişiyorum...

Ekledim Sizleri...
:40::40::40::40::40::40:

Eminecim geçmiş olsun ben de 300cc civarında düşünüyorum ama büyük olacak diye de korkuyorum daha önceleri 250cc nin altında düşünüyordum da resimlere baktıkça küçük olacakmış gibi hissettim :( Seni arkadaş olarak ekledim, sakıncası yoksa bakabilir miyim resimlerine? :8: Bir de ameliyat önce göğüs altı, göğüs üstü ölçülerin nelerdi paylaşabilir misin? :17:

:26:
Eminecim geçmiş olsun ben de 300cc civarında düşünüyorum ama büyük olacak diye de korkuyorum daha önceleri 250cc nin altında düşünüyordum da resimlere baktıkça küçük olacakmış gibi hissettim :( Seni arkadaş olarak ekledim, sakıncası yoksa bakabilir miyim resimlerine? :8: Bir de ameliyat önce göğüs altı, göğüs üstü ölçülerin nelerdi paylaşabilir misin? :17:

250 cc ve alti foto gorebildin mi cnm ben pek bulamadim bile genelde ustu ve 300 civarlari

Canim cok gelmiş geçmiş olsun insallah istediğin sonuca ulasmissindir.
Bende izmirdeyim ozel cok pahali oldugu icin devlet dusunuyorum ama bozyakaya hic bakmamistim fiyat hastane durumu ve su anki durum hskkinda bilgi verebilirmisin. Tesekkur ederim simdiden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepinizi ekledim. 300cc üstü düşünün derim ben. Bozyaka SSK Dr. Emin SIR İşini iyi yapıyor, izler tabii size de bağlı Contraflextube adlı iz kapama kremini ne kadar çok kullanmanıza bağlı olarak 1 yıl içinde yok denecek kadar kayboluyor...Dr. Emin Sır ' a güvendim pişman olmadım...

Hepinizi ekledim. 300cc üstü düşünün derim ben. Bozyaka SSK Dr. Emin SIR İşini iyi yapıyor, izler tabii size de bağlı Contraflextube adlı iz kapama kremini ne kadar çok kullanmanıza bağlı olarak 1 yıl içinde yok denecek kadar kayboluyor...Dr. Emin Sır ' a güvendim pişman olmadım...

Canim merhaba?
Bende izmirdeyim de acaba fiyat bilgisi verebilir misin? Ayrica nasil oluyor netten randevu mu aliyoruz sonraki surecleri falan paylasir misin?

Back