• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişiyorum...

EminemmE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
35
0
46
İzmir
Selam Kızlar, Yarın Bende Ameliyat Oluyorum. Çok Mutluyum, valla Ellerim Titiriyor Yazarken , Gelişmeleri Paylaşıcam Sizlerle.. İzmirdeyim...

Selam Kızlar, Yarın Bende Ameliyat Oluyorum. Çok Mutluyum, valla Ellerim Titiriyor Yazarken , Gelişmeleri Paylaşıcam Sizlerle.. İzmirdeyim...

Güzel güzel haberlerini bekliyoruz artık ne diyelim :D

Bu arada foruma pat diye giriip, şıp diye ameliyat olanlar çoğalmaya başladı :D
Hadi artık sıra bizde :46:

Bu Gün evdeyim, Kas Altı 300cc Oldu Mentor Marka, Kas Altı Bayaa Ağrılı Oluyor İlk Gün Sonra Ağrılar Azalıyor, Direnler Çıktı Rahatladım Artık, Fotoları Yüklücem Sonra...:)
:21::21::21::21::21:

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım İzmirdeyim demişsin rica etsem acaba göğüs küçültme ameliyatı ve tecrübelerimizi paylaşalım topiğinde ''ozumege''diye bir üye İzmir'de hekimler için bilgi soruyordu.Memnun kaldıysan kızcağıza yardımcı olabilirsen ne güzel olur,şimdiden teşekkürler.:)

Son düzenleme:
Bu Gün evdeyim, Kas Altı 300cc Oldu Mentor Marka, Kas Altı Bayaa Ağrılı Oluyor İlk Gün Sonra Ağrılar Azalıyor, Direnler Çıktı Rahatladım Artık, Fotoları Yüklücem Sonra...:)
:21::21::21::21::21:
Geçmiş olsun :) Güle güle sağlıcakla kullan inşallah.. İlk günler ağrılı oluyor doğal olarak, iyice istirahat edersen toparlanma sürecin daha kısa olur. Heyecanın ve hızına da maşallah :1: Dikkat et kendine çok yorulmamaya bak :34: Sevgiler :16:

saxe elini çabuk tut senin de güzel haberlerini alalım artık :16:

geçmiş olsun tekrar ameliyat süresi ne kadar sürdü ve kas altı ameliyatını senmi tercih ettin yoksa doktorunmu tavsiye etti? bende salı günü ameliyat olucam ama biraz kafam karışık doktorum kas üstü olucak dedi bana hiçte mantıklı gelmedi 2 çocuk emzirdim ve dokum neredeyse hiç yok doktorumu değiştirmelimiyim:(:(

geçmiş olsun tekrar ameliyat süresi ne kadar sürdü ve kas altı ameliyatını senmi tercih ettin yoksa doktorunmu tavsiye etti? bende salı günü ameliyat olucam ama biraz kafam karışık doktorum kas üstü olucak dedi bana hiçte mantıklı gelmedi 2 çocuk emzirdim ve dokum neredeyse hiç yok doktorumu değiştirmelimiyim:(:(

Walla Ameliyat 1,5 saat anesteziden çıkmakta 1,5 saat toplam 3 saat falan sürdü, kas altı olmasını doktorum tavsiye etti, şimdilik ağrım var ama ben memnunum şuan, zaman geçtikçe daha iyi olucak sanırım, seni ekledim fotoğraflarıma bakabilirsin...
:46::46::46:

çok geçmiş olsun bende 4 gün önce oldum. arkadaş olarak eklersen resimlerini görmek isterin canım

Walla Ameliyat 1,5 saat anesteziden çıkmakta 1,5 saat toplam 3 saat falan sürdü, kas altı olmasını doktorum tavsiye etti, şimdilik ağrım var ama ben memnunum şuan, zaman geçtikçe daha iyi olucak sanırım, seni ekledim fotoğraflarıma bakabilirsin...

Geçmiş olsun :16: Umarım hızlı bir iyileşme sürecin olur :34: Sevgiler

merhaba emıne hanım pazartesı dr emır sırla randevum var göğüs küçültmeyle ilgili.ınternette dryle alakalı cok bılgı bulamadım sız ona olmussunuz memnun kaldınızmı sekıller ızler vs herseyle ılgılı.bana yardımcı olursanız cok sevınırım.cunku cok gergın ve heyecanlıyım anlıyosunuzdur bu surecı:))
bırde heyet raporunu neye gore verdıler sıze herhangı bır ucret odedınızmı?
lutfennn cok acıl cevap beklıyorum
şımdıden cokkkk tesekkurler

merhaba emıne hanım pazartesı dr emır sırla randevum var göğüs küçültmeyle ilgili.ınternette dryle alakalı cok bılgı bulamadım sız ona olmussunuz memnun kaldınızmı sekıller ızler vs herseyle ılgılı.bana yardımcı olursanız cok sevınırım.cunku cok gergın ve heyecanlıyım anlıyosunuzdur bu surecı:))
bırde heyet raporunu neye gore verdıler sıze herhangı bır ucret odedınızmı?
lutfennn cok acıl cevap beklıyorum
şımdıden cokkkk tesekkurler

Aynen bende öyle:) gerçi kadınlar kulubune yabancı değildim burun ameliyatım esnalarında aktif başka bir hesabım vardı. ama bir kaç yıldır uzak kalmıştım. şimdi gögüs ameliyatına karar verince en dogru nokta olarak burayı gördüm. 14 gün sonra ameliyat oluyorum kısmetse. Tüm arkadaşlara harika sonuçlar diliyorummm:emir_bebek:

Back