Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Kızlar, Yarın Bende Ameliyat Oluyorum. Çok Mutluyum, valla Ellerim Titiriyor Yazarken , Gelişmeleri Paylaşıcam Sizlerle.. İzmirdeyim...
Bu Gün evdeyim, Kas Altı 300cc Oldu Mentor Marka, Kas Altı Bayaa Ağrılı Oluyor İlk Gün Sonra Ağrılar Azalıyor, Direnler Çıktı Rahatladım Artık, Fotoları Yüklücem Sonra...:)
Selam Kızlar, Yarın Bende Ameliyat Oluyorum. Çok Mutluyum, valla Ellerim Titiriyor Yazarken , Gelişmeleri Paylaşıcam Sizlerle.. İzmirdeyim...
Geçmiş olsun :) Güle güle sağlıcakla kullan inşallah.. İlk günler ağrılı oluyor doğal olarak, iyice istirahat edersen toparlanma sürecin daha kısa olur. Heyecanın ve hızına da maşallah Dikkat et kendine çok yorulmamaya bak SevgilerBu Gün evdeyim, Kas Altı 300cc Oldu Mentor Marka, Kas Altı Bayaa Ağrılı Oluyor İlk Gün Sonra Ağrılar Azalıyor, Direnler Çıktı Rahatladım Artık, Fotoları Yüklücem Sonra...:)
Güzel güzel haberlerini bekliyoruz artık ne diyelim
Bu arada foruma pat diye giriip, şıp diye ameliyat olanlar çoğalmaya başladı
Hadi artık sıra bizde
Geçmiş ve hayırlı olsun canım Doktorun kim acaba,belirtmemişsin merak ettim ..
geçmiş olsun tekrar ameliyat süresi ne kadar sürdü ve kas altı ameliyatını senmi tercih ettin yoksa doktorunmu tavsiye etti? bende salı günü ameliyat olucam ama biraz kafam karışık doktorum kas üstü olucak dedi bana hiçte mantıklı gelmedi 2 çocuk emzirdim ve dokum neredeyse hiç yok doktorumu değiştirmelimiyim
Walla Ameliyat 1,5 saat anesteziden çıkmakta 1,5 saat toplam 3 saat falan sürdü, kas altı olmasını doktorum tavsiye etti, şimdilik ağrım var ama ben memnunum şuan, zaman geçtikçe daha iyi olucak sanırım, seni ekledim fotoğraflarıma bakabilirsin...
Walla Ameliyat 1,5 saat anesteziden çıkmakta 1,5 saat toplam 3 saat falan sürdü, kas altı olmasını doktorum tavsiye etti, şimdilik ağrım var ama ben memnunum şuan, zaman geçtikçe daha iyi olucak sanırım, seni ekledim fotoğraflarıma bakabilirsin...
Güzel güzel haberlerini bekliyoruz artık ne diyelim
Bu arada foruma pat diye giriip, şıp diye ameliyat olanlar çoğalmaya başladı
Hadi artık sıra bizde