Selam kizlar konuyu cok begendim takip edicem bende kabul ederseniz araniza
Yasim 27 evliyim 2 bucuk yasinda bir oglum var kpss ye hazirlaniyorum.Maddi ve manevi anlamda kendimi gelistirmeyi hayatimda degisiklikler yapmayi uzun suredir istiyodum. Baslangic yaptim aslinda bazi seylere sizlere onlari anlatayim kucuk seyler ama bnm icin onemli hep isteyip de yapamadigim seylerdi
*Yuzmeyi bilmiyodum tatillerde cok skinti yasiyodum yazin kursa gidip ogrendim ama bu yaz tekrar gidip gelistirmem lazim.
*Araba kullanmayi ogrendim esime vermiyorum artik arabayi
* lazere basladim 2. Seansa gitcem yarin
*spor salonuna yazildim pek gitmiyorum ama bundan sonra duzenli gitcem ins. Simdi de bundan sonraki hedeflerimi yazayim.
1)Boy 1.68 Kilo 62 hedefim 56 ya dusmek gobek ve basenden kurtulup skilasmak asil hedefim plates yaparak
2)kpss ye sıkï bir sekilde hazirlanip bu yil atanmak
3)erken kalkip gunu öldurmemek
4)en az 2lt su icip abur cubur ve kahveyi azaltmak
5)namaza baslamak fazlaca oruc borcum var haftada 2 gun oruc tutmak
6)cilt bakimi yapmak haftada en az 2 gun
Kpss yi atlattiktan sonra ise
*diksiyon, hizli okuma kuran kursuna gitmek
*yukseklisansa baslamak
*ingilizcemi gelistirmek
*dislerimi yaptirmak
*dudak ve gogus dolgusu yaptirmak
*2.bebegime hamile kalmak(Allah nasip ederse)
gibi uzun vadeli hedeflerimde var tabi bunlar icin buyuk irade azim ve caba sarfetmem lazim kizlar ins bu hedeflerime ulasabilirim bu yil. Şayet oyle olursa 2017 bnm yilim olacak. Bu hedeflerimden sonrada farkli farkli hedefler koyup gelisim degisim surecine hic ara vermeden devam etmek istiyorum. Hayati kaliteli ve mutlu gecirmek birazda bizim elimizde. Burdan birbirimize destek olarak hedeflerimize ulasiriz ins kizlar hepinizi opuyorum