Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Ozaman benimde cekmem gereken bir esmaymıs bunu dikkate alayım:) tesekkur ediyorum,insallah ben de kendime daha cok onem verebilirim:)
Canım benim ben zaten sizin için yazmak istedim:KK24:
Sayfaları hızla okurken gördüm.
Daha sonra yazacaktım aslında ama baktım ki siz çok mutsuzsunuz
Faydam olsun istedim.Sadece devamlı okumayı hedefleyiniz.
Benden tavsiye isterseniz
Önce 526 Eş Şekur sonra 500 Ya Metin:dua:
Böyle okumaya devam ediniz.Bu da benden olsun
Faydasını göreceksiniz şaşıracaksınız:KK5:

Canım benim ben zaten sizin için yazmak istedim:KK24:
Sayfaları hızla okurken gördüm.
Daha sonra yazacaktım aslında ama baktım ki siz çok mutsuzsunuz
Faydam olsun istedim.Sadece devamlı okumayı hedefleyiniz.
Benden tavsiye isterseniz
Önce 526 Eş Şekur sonra 500 Ya Metin:dua:
Böyle okumaya devam ediniz.Bu da benden olsun
Faydasını göreceksiniz şaşıracaksınız:KK5:
Allah razı olsun,çok çok teşekkür ederim:)

Selam kizlar konuyu cok begendim takip edicem bende kabul ederseniz araniza:KK39:Yasim 27 evliyim 2 bucuk yasinda bir oglum var kpss ye hazirlaniyorum.Maddi ve manevi anlamda kendimi gelistirmeyi hayatimda degisiklikler yapmayi uzun suredir istiyodum. Baslangic yaptim aslinda bazi seylere sizlere onlari anlatayim kucuk seyler ama bnm icin onemli hep isteyip de yapamadigim seylerdi
*Yuzmeyi bilmiyodum tatillerde cok skinti yasiyodum yazin kursa gidip ogrendim ama bu yaz tekrar gidip gelistirmem lazim.
*Araba kullanmayi ogrendim esime vermiyorum artik arabayi:stop:
* lazere basladim 2. Seansa gitcem yarin
*spor salonuna yazildim pek gitmiyorum ama bundan sonra duzenli gitcem ins. Simdi de bundan sonraki hedeflerimi yazayim.
1)Boy 1.68 Kilo 62 hedefim 56 ya dusmek gobek ve basenden kurtulup skilasmak asil hedefim plates yaparak
2)kpss ye sıkï bir sekilde hazirlanip bu yil atanmak
3)erken kalkip gunu öldurmemek
4)en az 2lt su icip abur cubur ve kahveyi azaltmak
5)namaza baslamak fazlaca oruc borcum var haftada 2 gun oruc tutmak
6)cilt bakimi yapmak haftada en az 2 gun
Kpss yi atlattiktan sonra ise
*diksiyon, hizli okuma kuran kursuna gitmek
*yukseklisansa baslamak
*ingilizcemi gelistirmek
*dislerimi yaptirmak
*dudak ve gogus dolgusu yaptirmak
*2.bebegime hamile kalmak(Allah nasip ederse) :KK42:gibi uzun vadeli hedeflerimde var tabi bunlar icin buyuk irade azim ve caba sarfetmem lazim kizlar ins bu hedeflerime ulasabilirim bu yil. Şayet oyle olursa 2017 bnm yilim olacak. Bu hedeflerimden sonrada farkli farkli hedefler koyup gelisim degisim surecine hic ara vermeden devam etmek istiyorum. Hayati kaliteli ve mutlu gecirmek birazda bizim elimizde. Burdan birbirimize destek olarak hedeflerimize ulasiriz ins kizlar hepinizi opuyorum

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar benim uzun kivircik saclarim var esmer tenliyim kumral renk uzun sac yakisiyor fakat bi degisiklik yapmak istiyorum kisacik omzuma degmeyecek sekilde arkadan kisa one dogru uzun kestirmek istiyorum enseden kisa olacak sekilde ama kivircik kullanabilirmiyim kopukleyerek dert olurmu kalici duzlestirme yapayimmi fikir almak istiyorum bi ara lens dusundum hare dogal renkler dusundum nasil bir degisiklik yapayim arayistayim acikcasi tavsiyelerinizi bekliyorum ...

Selam kizlar konuyu cok begendim takip edicem bende kabul ederseniz araniza:KK39:Yasim 27 evliyim 2 bucuk yasinda bir oglum var kpss ye hazirlaniyorum.Maddi ve manevi anlamda kendimi gelistirmeyi hayatimda degisiklikler yapmayi uzun suredir istiyodum. Baslangic yaptim aslinda bazi seylere sizlere onlari anlatayim kucuk seyler ama bnm icin onemli hep isteyip de yapamadigim seylerdi
*Yuzmeyi bilmiyodum tatillerde cok skinti yasiyodum yazin kursa gidip ogrendim ama bu yaz tekrar gidip gelistirmem lazim.
*spor salonuna yazildim pek gitmiyorum ama bundan sonra duzenli gitcem ins. Simdi de bundan sonraki hedeflerimi yazayim.
1)Boy 1.68 Kilo 62 hedefim 56 ya dusmek gobek ve basenden kurtulup skilasmak asil hedefim plates yaparak
*yukseklisansa baslamak
*ingilizcemi gelistirmek
*dislerimi yaptirmak
*2.bebegime hamile kalmak(Allah nasip ederse) :KK42:gibi uzun vadeli hedeflerimde var tabi bunlar icin buyuk irade azim ve caba sarfetmem lazim kizlar ins bu hedeflerime ulasabilirim bu yil. Şayet oyle olursa 2017 bnm yilim olacak. Bu hedeflerimden sonrada farkli farkli hedefler koyup gelisim degisim surecine hic ara vermeden devam etmek istiyorum. Hayati kaliteli ve mutlu gecirmek birazda bizim elimizde. Burdan birbirimize destek olarak hedeflerimize ulasiriz ins kizlar hepinizi opuyorum
Bence güzel hedefler belirlemişsin. Kendine bir yol çizmişsin bu hedeflerle. Burdan da yazabilirsin yaptıklarını günlük tutar gibi. Başarılar diliyorum.

Bence güzel hedefler belirlemişsin. Kendine bir yol çizmişsin bu hedeflerle. Burdan da yazabilirsin yaptıklarını günlük tutar gibi. Başarılar diliyorum.
Tesekkurler canim..internete pek girmiyorum arada yazarim girdikce yaptiklarimi. Bugune kadar hedeflerimi pek gerceklestiremedim malesef sadece 1 oruc tuttum 1lt su iciyorum digerlerine de basliycam ins

Merhaba arkadaslar benim uzun kivircik saclarim var esmer tenliyim kumral renk uzun sac yakisiyor fakat bi degisiklik yapmak istiyorum kisacik omzuma degmeyecek sekilde arkadan kisa one dogru uzun kestirmek istiyorum enseden kisa olacak sekilde ama kivircik kullanabilirmiyim kopukleyerek dert olurmu kalici duzlestirme yapayimmi fikir almak istiyorum bi ara lens dusundum hare dogal renkler dusundum nasil bir degisiklik yapayim arayistayim acikcasi tavsiyelerinizi bekliyorum ...
Canım benim de saçlarım uzun siyah gür ve kıvırcıktı nasıl yaptım bilmiyorum bir anda dediğin şekilde ense kısa önler az uzun kestirdim . Alıştım şuan çok rahatım duştan çık, köpük yada kremini sür hazırsın. Yüz hatlatın el veriyor ise kısa kıvırcık saçta güzel oluyor.

*yukseklisansa baslamak
*ingilizcemi gelistirmek
*dislerimi yaptirmak
Çok güzel hedefler koymuşsun, inşallah uygulamayı da başarırsın, epey zaman geçmiş, acaba neler yaptın?

merhaba ben unutmazsam eğer haftada bir gülsuyu ve pudra yı karıştırıp maske yapıyorum, siyah noktalar vs o an gidiyor, cilt bebek gibi yumuşak oluyor, sonrada nemlendirici olarak bebek yağı sürüyorum çok az , haftada bir yapılırsa daha güzel etki ediyor, gözeneklerde sıkışıyor bir yandan

Bayağı yoğunsun desene :) ben kpss'ye girdim olmadı yine:KK43: 80 aldım. Üniversiteye kayıt yaptırdım, okul öncesi öğretmenliği okuyacağım, özel ders veriyodum yine devam ederim :kahve: KPSS hazırlıkların nasıl gidiyor? Komek hangi kursa başvurdun
yaşınız kaç acaba? Okul oncesi ogr. kac puan ile yerleştnz?

Herkese merhaba kızlar uzun zamandır yoktum.
Öncelikle @Bisquits arkadaşıma
ve sonra buraya yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
@Bisquits canım benim
Bana 500 tane Ya Metin oku demiştiniz çok ama çok işime yaradı.
Duygusal zekam göklerdeydi biliyorsunuz:KK70:
Bu arada nedendir bilmem geçenlerde bir arkadaşıma dua okurken aklıma geldiniz
sanki ihtiyacınız var gibi bir his oluştu.Size de okudum.
Ve sonra hem size hem buradaki herkese ve ihtiyacı olan herkese gitsin dedim.
Sonra sayfaya baktım ki gerçekten siz bana dua ediniz diyordunuz.şaşırdım.
Benim için de belki birileri aklına gelip okumuştur.
Okusa da okumasa da herkesten ALLAH razı olsun :dua:
Canım benim insanın hayatinda dönem dönem oluyor demek ki:) simdi de ben duygu selinde boguluyorum :KK70: derdine deva olmasina çok sevindim:KK19:dün gece hepinizi andim dualarimda :KK200:

Son düzenleme:
Hanimlar nasilsiniz uzun zaman oldu gorusmeyeli :) bazi arkadaslardan dönütler aliyorum birlikte yaptigimiz dualar hep kabul oldu hayatim degisti diye ,çok mutlu oluyorum ama Sizlerle uzun suredir goruşemedik ne alemdesiniz bakalim planlar ne durumda :KK66: ben biraz kilo alďim :KK70: diyete basliyorum. Okulum insallah 3 yilda bitecek biraz hirs yaptim üstten ders felan aldim kaldi 2 yil insallah , ingilizcemi gelistirmem lazim aa aklima güzel bir gelisme geldi hayatimdaki :) seminer için makale yazdim en yüksek puani aldim ,kitaba basildi yazım:) sunum felan yaptım. Dañismanim da komplekse girdi adam.bi grup kizla benim dedikodumu yapip duruyor:oha: öyle degisik bir haldeyim:skandal:

Hanimlar nasilsiniz uzun zaman oldu gorusmeyeli :) bazi arkadaslardan dönütler aliyorum birlikte yaptigimiz dualar hep kabul oldu hayatim degisti diye ,çok mutlu oluyorum ama Sizlerle uzun suredir goruşemedik ne alemdesiniz bakalim planlar ne durumda :KK66: ben biraz kilo alďim :KK70: diyete basliyorum. Okulum insallah 3 yilda bitecek biraz hirs yaptim üstten ders felan aldim kaldi 2 yil insallah , ingilizcemi gelistirmem lazim aa aklima güzel bir gelisme geldi hayatimdaki :) seminer için makale yazdim en yüksek puani aldim ,kitaba basildi yazım:) sunum felan yaptım. Dañismanim da komplekse girdi adam.bi grup kizla benim dedikodumu yapip duruyor:oha: öyle degisik bir haldeyim:skandal:
iyi maşallah canım Allahım başarılarının devamını getirsin inşallah

Ay
Beri gelin güzeller :halay:hem mistik hem fiziksel değişim süreci başlıyor :halay: çirkin kadın yoktur:süslü:, beğenilmeyen kadın yoktur:21:, tembel -cahil -istenmeyen -ilişki süreci sekteye uğramış -göbeğinden ayak uçlarını göremeyen -sağlığı bozulmuş -motivasyonu düşmüş kadın yoktur:mapus: bu topiğe gelmeyen kadın vardır:KK55:
Giriş için 20 defa "ya hay " demelisin:KK19:
ne güzel bir konu keşke aktif olsa yine

X