• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Degisimi Fark Ediin.

medusarap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
58
1
96
Arkadaşlar 1 ay önce eczaneye gittiğimde saç uzatan birşey önermesini istedim. Eczanedeki abi Rogan adında bir ilaç verdi. Bioxin gibi birşey hem saç olmayan bölgelerde saç çıkarıyormuş hemde saçın uzamasını hızlandırıyormuş.
Alırken 30 Tl vermek içimi yaktı pek inanmadım ama denemeye değer dedim.
İlacı gece ve gündüz 5er fışkırtmalık olarak kullandım, günde 10 fışkırtmayı geçerse saça zarar verirmiş.
1 ay sonrasında toplanmayan saçlarımın toplandığını hatta parmak kadar bi kuyruk olduğunu gördüm.
Gerçekten çok işe yaradı.
Hem azar azar sıktığım için 2 ay kullanabilirim hem de saçlarım inanılmaz hızla uzuyor.
Denemenizi tavsiye ederim :)

ayyyy bana da bugün roganı dermatologum önerdi. inşallah işe yarar eskiden çok gürdü saçlarım şimdi tepem açıldı neredeyse

ya bende saçlarımı 1.5 ay önce kestirdim ensem öyle kısa olduki tel tokalar bile faydasız uzadılar biraz ama 1 ay sonra kuzenimin düğünü var daha da uzasın istiorum. birçok yere baktım ama hiçbiri inandırıcı gelmedi nedense. bu arada arkadaşım ışın karacanın bir klibinin çekim arkasını tv de izlemiş saçları kısacık olan ışın karacaya bir krem gibi bişi sürmüşler saçlarına 5 saat sonra havluyu açmışlar ve saçları uzamış inanamadım ama güvendiğim bir kızda nette klibini buldum ama böyle birşeyden bahsetmiyorlar. en iyisi bunu deniyim bende.

Back