- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
Arkadaşlar iki gün önce profesyonel makine aldım. ( Sorun olur diye nereden aldığımı söylemiyorum ama sorun olmayacaksa ve gerekli bir bilgiyse hangi mağazadan aldığımı söylerim. ) Bu gece öyle çıktım çekim yapıyordum. Farkettim ki fotoğraf çekerken makine tutukluk yapıyor ve bazen fotoğraf çekmiyor. Geri götüreceğim yarın sabah.
Götürünce önce sorunu anlatıp ardından makineyi, fiyat farkını ödeyerek, bi üst modelle değiştirmek isteyeceğim. Sorun çıkarırlar mı ki acaba ?
Sık sık alışveriş yaptığım bi teknolojik market burası. Onu da geçtim tüketici hakları gereği böyle bi hakkım var mı ?
Sorun yaşamadan çat diye satın alırmış gibi değişim yaptırabilir miyim ?
Not; kutusuydu mutusuydu her şeyi aynen duruyor. Bi tek bi parçanın paketini atmış bulunuyorum. hani böyle sarılı naylonumsu şeyi. Ondanda sorun yaratmazlar değil mi ?
Götürünce önce sorunu anlatıp ardından makineyi, fiyat farkını ödeyerek, bi üst modelle değiştirmek isteyeceğim. Sorun çıkarırlar mı ki acaba ?
Sık sık alışveriş yaptığım bi teknolojik market burası. Onu da geçtim tüketici hakları gereği böyle bi hakkım var mı ?
Sorun yaşamadan çat diye satın alırmış gibi değişim yaptırabilir miyim ?
Not; kutusuydu mutusuydu her şeyi aynen duruyor. Bi tek bi parçanın paketini atmış bulunuyorum. hani böyle sarılı naylonumsu şeyi. Ondanda sorun yaratmazlar değil mi ?