Değişim istiyorumm bana yardm edin :)

Musfikaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
42
4
Merhabaa ben 22 yasında yeni mezun bir öğretmenim :) 2 senedir saclarımı kısa kullanıyorum Bi ara turuncu yaptm snra kahve smdi krepe balyajlı kumral. Artk şirin görünmekten kacınıp daha olgun daha cekici olmak istiyorum bana yardm ederseniz cok sevinirm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saçlarını loreal in 8.0 açık küllü sarısına boyat yakışır sana

Beggyy

Tatilden yeni döndüm baya bronzlastım ama nasıl olur ki bilemedim

Güzel olur yakışır tenine meç attırm aralara bence dığal güzel bi sarı olur bu saçının üstüne boyat ama

Beggyy

Güzel olur yakışır tenine meç attırm aralara bence dığal güzel bi sarı olur bu saçının üstüne boyat ama

Beggyy

Evet aslında güzel olabilir düşününce :) tesekkr ederm önerin icin :)

Cok tatlisin gercekteen. Kizil bakir tonlari, yada sari yaparsan daha cekici olacagni dusunuyorum.

Cok tatlisin gercekteen. Kizil bakir tonlari, yada sari yaparsan daha cekici olacagni dusunuyorum.

Tesekkr ederm :) kızıl uzun süre kullandm dönene kadar mahvoldu saclarm sarı evet bu fikiri sevdim :)

Tesekkr ederm :) kızıl uzun süre kullandm dönene kadar mahvoldu saclarm sarı evet bu fikiri sevdim :)

Cok yakisir denemelisin

Bi şey sorablr mym lorealin 8.0 koyu sarı gözüküo tam olarak hangisi küllü açık sarı mı yoksa 8.0 mı 😐

8.1 de olabilirdi küllü açık sarı adı karıştırmş olablrm

Beggyy

Tmmdr tesekkr ederm ikinize de :)

canım bence yaşından daha olgun durmaman daha iyi olur.Sana önerim saçlarını uzun kullan en uzun ne kadar seviyorsan o kadar uzat ve bu tonları seviyorsun sanırım açık kumral uçlarına ombre yaptır zaten bu sene moda.Saç şeklinde katsız düz olursa gayet çekici durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…