- 13 Aralık 2023
- 4
- 3
-
- Konu Sahibi merlin selena
Yas 34.bir suru gelisim kitabi okuyorum ama uygulamaya dokerken biraz iyiyim sonra yine icimi koca bir karamsarlik bosluk anlamsizlik olumsuzluk kapliyor.bulundugum yerde spor yapmak imkansiz malesef psikologla iletisimede gecemiyorum.esimdeki ofke patlamasi ister istemez etkilendigimde oluyor.harcama yapsam tepki verir diyede cekiniyorum.tartisma olmasin diye hep tamam diyorum.birde cocugun onun psikolojisini bozmaktan cok korkuyorum.bazen saatlerce bebekle birbirimize bakiyoruz duygusal tepki veremiyorum bebege.sanirim artik algidada secici oldum.gecmisi hatirlamamayi seciyorum.gordugum seyleri unutuyorum.zihnimi toplamakta cok zorlaniyorum.bazen sadece aglamak istiyorum ama aglayamiyorum.hersey anlamsiz geliyor.insanlar icinde olmak beni yoruyor sanki.mutlu olamiyorum.bu arada herkese tsk ederim.onerileriniz icin.kendimi tanimamam o kadar aci bir durumki.tercih yapamamak karar verememek herseye sifirdan baslamaya calismak.cok sancili bir gebelik ve lohusalik gecirdim.vucut ve zihinsel olarak bitmis hissediyorum sanki yasayan olu gibiyim.ins.cocugum icin hersey duzelir umuyorum.Eşin senin için yanlış adam anladığım kadarıyla
Eğer seni psikolojik şiddetle veya fiziksel şiddetle madur ediyorsa o evde kendini bulman iyileşmiş hissetmen çok zor
Orada da kar zarar hesabı
Tsk ederim.bakalim ins.yapabilirimKişisel gelişim kitaplarına başlamalısınız. Hayır diyebilme sanatı diye bir kitap var onu okuya bilirsiniz Sadece bir kitapla olmaz tabi kendini tanıyabileceğin geliştirebileceğin ve olumsuz düşünceleri olumluya çevirebileceğin birsürü kişisel gelişim kitapları var. Bol bol bu tür kitaplar okuyabilirsiniz. İnternetten araştırın bu tür kitapları. Düşüncelerinizi susturmak ve olumlu düşünebilmek içinde meditasyon çok işinize yarar. Maddi durumunuz yeterliyse piskolojik destek muhakak alın. Yürümek insanı çok iyi hisetirir canınız yürümek istemiyorsa bile kendinizi zorlayıp yürüyüşe çıkın. Aslında değişim istemekle başlıyor. İstemek ve biryerden başlamak. Ve bıkmadan usanmadan vazgeçmeden inanarak değişmek için çaba sarfetmeniz gerekiyor.
haklısın insanın kendini geç tanıması üzücü çünkü tanıdığı kişi çok zayıf ve çaresiz. Geç farkedilmiş bir çocuk var içimizde o yüzden çok mutsuz.Yas 34.bir suru gelisim kitabi okuyorum ama uygulamaya dokerken biraz iyiyim sonra yine icimi koca bir karamsarlik bosluk anlamsizlik olumsuzluk kapliyor.bulundugum yerde spor yapmak imkansiz malesef psikologla iletisimede gecemiyorum.esimdeki ofke patlamasi ister istemez etkilendigimde oluyor.harcama yapsam tepki verir diyede cekiniyorum.tartisma olmasin diye hep tamam diyorum.birde cocugun onun psikolojisini bozmaktan cok korkuyorum.bazen saatlerce bebekle birbirimize bakiyoruz duygusal tepki veremiyorum bebege.sanirim artik algidada secici oldum.gecmisi hatirlamamayi seciyorum.gordugum seyleri unutuyorum.zihnimi toplamakta cok zorlaniyorum.bazen sadece aglamak istiyorum ama aglayamiyorum.hersey anlamsiz geliyor.insanlar icinde olmak beni yoruyor sanki.mutlu olamiyorum.bu arada herkese tsk ederim.onerileriniz icin.kendimi tanimamam o kadar aci bir durumki.tercih yapamamak karar verememek herseye sifirdan baslamaya calismak.cok sancili bir gebelik ve lohusalik gecirdim.vucut ve zihinsel olarak bitmis hissediyorum sanki yasayan olu gibiyim.ins.cocugum icin hersey duzelir umuyorum.
Tsk ederim iyiki varsinizhaklısın insanın kendini geç tanıması üzücü çünkü tanıdığı kişi çok zayıf ve çaresiz. Geç farkedilmiş bir çocuk var içimizde o yüzden çok mutsuz.
Kendini tanıyıp bulman için ve bebeğin için her şeye tamam demeyi bırak ve önce kendin için bişeyler yapmayı dene.
Buradan istediğin de yaz ben ve benim gibiler boşluk hissini biraz olsun hafifletebilirler
Bak bana bile iyi geldi yalnız olmadığımı hatırlamak