Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Değişim....Bebeklerimizin ilk günlerindeki ve şimdiki haliyle resimleri.......

şununn tatlığınna bak allhım bana böle yakışıklı sağlıklı bebek nasip et ve isteyen herkese

Amin canım tüm kalbimle sana ve senin gibi bebek isteyen müstakbel annelere dua ediyorum, Allah kabul etsin...

Hepinize gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkürler.
Evet ablamız kardeşini gerçekten çok seviyor ve hiç ama hiç kıskanmadı, çünkü kızım gerçekten olgun bir ruha sahip.
Bizde kıskanmasına sebep olacak en ufak bir harekette bulunmamak için çabalıyoruz.,
Ayrıca kızım bana gerçekten çok çok yardımcı oluyor.
Hatta bunca yıl neden ara vermişim diye düşünmeme sebep oldu. (kızım 1.5 yıl hiç durmadan ağladı ve hiç uyumadığı için bir daha bebek yapmam diyordum hatta)
Şimdi çok mutlu ve rahatım, hatta babamız yurtdışında olmasına karşın fiziksel olarak pek zorlanmadım.
Allah herkese bu mutluluğu tatırır inşaallah....

evet uzun zman oldu resim eklenmedi hadi bakalım kızlar değişimlerig örelimmkaydirigubbakcemile2

:1shok:kız bu bizim burakmı inanamadımm yaaa maşallah oğluma çok yalıkıklı oluyor büyüdükçee..vayy çirkin seni...alkisalkisalkis

kız ayşegül ne geziyon sen burda bakim hazırlan lemm...büyük gün bugün zemuszemus

canım bebeğin çok tatli allah bağışlasın git gidee melek gibi değişim göstermiş Allah bağışlasınn..

allah razi olsun canimm....rabbim hepimize evlatlarini bagislasin...
kötü bi anini göstermesin insallah(aminnnn):Saruboceq:

ay yavrusumm masallah allah nazarlardan korusun seni....
valla cok can yakacak bu benden sölemesi..gözlere bak masallahya...sengözlerimebaksanab

aamiiiinnnn inş. güzel Allah'ım tüm bebekleri annelerine babaların bağışlasın
valla gözler öyle kalırsa yakar teyzesi Allahtan hep sağlıklı mavi gözlü bikız çocuğu dilemiştim kızım olmadıama mavi gözü tutturduk şimdilik hayırlısı böyleymiş oğlumu dünyalara değişmemmmmmmm:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…