Değişiklil ama nasıl?

TinyLove

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
2.908
14
358
$halı.webp$koltuk.webp$sehpa.webp

Kızlar halım daha küçük desenli olanından koltuklarımda bunlara benziyo ama benim yastıklarım dikdörtgen şeklinde ve koltuk kenarları siyah deri aradada boşluk var hani kumanda vs. koymak için.

ben bu odamı nasıl değiştirebilirm bu oturma odam biraz acil olduğu için oturma odamı istediğim gibi döşeyemedim :50:

Ayrıca LCD miz var bide odada tv ünitesi ihtiacımız var zigon sehpa ama daha çok renklendirmek istiyorum neler yapabilirim?:25:

Son düzenleme:
eşyalarımız birbirine çok ama çok benziyor hele ki sahpa aynısı :1:
ben sana fikir vermek açısından kendim için düşündüklerimi söyleyeyim
halıya bişey yapılmaz yeni almak gerekir
koltukların yüzleri değiştirilebilir yaslanılan yastıklara tekrar kılıf dikilebilir
benim odam biraz küçük ben sehpayı kestirmeyi düşünüyorum bi başka düşündüğüm ise tv yi koymak ama henüz lcd miz yok :31:
mesela sen deneyebilirisin üstüne de raflar alırsın yapı marketlerden nasıl olur sence :44:

koltuğun arka yastıklarına falan yedek kılıf diktirebilirsin değişik değişik kullanabilirsin.. aksesuarlarını değiştirebilirsin... uygun bir duvarına duvar kağıdı yapabilirsin halının deseni gibi petek şeklinde ikea da ayna var ondan alıp aynayla değişik bir hava katabilirsin ben aynanın evi değişik bir boyutta gösterdiğini düşünüyorum evlenicem ve ayna çok abatmıcak şekilde uygun yerlere alıyorum.. kolay gelsin umarım kafanda bişiler oluşmuştur..

eşyalarımız birbirine çok ama çok benziyor hele ki sahpa aynısı :1:
ben sana fikir vermek açısından kendim için düşündüklerimi söyleyeyim
halıya bişey yapılmaz yeni almak gerekir
koltukların yüzleri değiştirilebilir yaslanılan yastıklara tekrar kılıf dikilebilir
benim odam biraz küçük ben sehpayı kestirmeyi düşünüyorum bi başka düşündüğüm ise tv yi koymak ama henüz lcd miz yok :31:
mesela sen deneyebilirisin üstüne de raflar alırsın yapı marketlerden nasıl olur sence :44:

Benim koltuklarım daha 7 aylık cnm kılıfını değiştirmek istemiyorum ben renklendirmek istyrm

koltuğun arka yastıklarına falan yedek kılıf diktirebilirsin değişik değişik kullanabilirsin.. aksesuarlarını değiştirebilirsin... uygun bir duvarına duvar kağıdı yapabilirsin halının deseni gibi petek şeklinde ikea da ayna var ondan alıp aynayla değişik bir hava katabilirsin ben aynanın evi değişik bir boyutta gösterdiğini düşünüyorum evlenicem ve ayna çok abatmıcak şekilde uygun yerlere alıyorum.. kolay gelsin umarım kafanda bişiler oluşmuştur..

Oda duvar kağıdı ile kaplı cnm zaten bide kira pek bişey yapamam ama aksesuar kullanmak istiyorum hangi renk olabilir:26:

Benim koltuklarım daha 7 aylık cnm kılıfını değiştirmek istemiyorum ben renklendirmek istyrm

ayy sende mi hemen sıkıldın esyalarından neyse sen sıkılmamıs olabilirsin de ben de evleneli 8 ay oldu ama sıkıldım ben yaa şimdiki aklım olsa yada kk yı önceden biliyor olsaydım cok farklı seyler alırdım şimdiki eşyalarım gözüme hiç hoş gözükmüüyor imkan olsada değiştirsem.ikinci ele satsam cok mu zarar ederim off offfff

Gerçekten çok haklısın canım kahveyle pembe çok yakışıyo ama onlarında tonları önemli tabi eşyaya görede değişir.

Bende bakıyorum şimdi pembe perde alsam şeker pembesi mesela sehpamın üstüne 2 tane aksesuar alsam pembe yine?

Tv ünitesi zigon sehpa da alıcam ama onlar pembe olmaz ki

ayy sende mi hemen sıkıldın esyalarından neyse sen sıkılmamıs olabilirsin de ben de evleneli 8 ay oldu ama sıkıldım ben yaa şimdiki aklım olsa yada kk yı önceden biliyor olsaydım cok farklı seyler alırdım şimdiki eşyalarım gözüme hiç hoş gözükmüüyor imkan olsada değiştirsem.ikinci ele satsam cok mu zarar ederim off offfff

Ben sıkılmadımda değişiklik istiyorum misafir odam çok şık dilediğim gibi döşedim ama oturma odamı beğenmiyorum keşke köşe takım alsaydım

Bende bakıyorum şimdi pembe perde alsam şeker pembesi mesela sehpamın üstüne 2 tane aksesuar alsam pembe yine?

Tv ünitesi zigon sehpa da alıcam ama onlar pembe olmaz ki

canım senin odan şuan hangi renklerde? tek kahve değildir heralde.. :44:

Bu eşyaları düşün cnm lcd siyah duvar kağıtlarım yaldızlı krem tonlarında tüllerimde yaldızlı krem onun dışında odada bişey yok bu oturma odam cnm

Pembe kahve tonları hoş ve tatlı duruyo ama senin şuan değiştiribilceğin şeyler koltuk kırlentleri, halın, perdelerin ve imkanın varsa duvar kağıdını da değiştirirsen bi kaçtane de aksesuarla odan çok daha farklı olucaktır eminim canım. Zigon sehpa ve tv ünitenide kahve alırsın pembe olmaz sadece toz pembe zigon bulabilirsen o da pembe olabilir. Duvar kağıtlarını değiştiremezsen odan krem kahve pembe olucak ama bu seferde. Kremle pembede hoş durur ama üçü bir olunca nasıl durur bilmiyorum canım odanıda görmediğim için :44:

Canım ayrıca kahverengiyle turuncuda hoş duruyo söylemeyi unutmuşum :12:

Canım ayrıca kahverengiyle turuncuda hoş duruyo söylemeyi unutmuşum :12:

Evim kira cnm duvar kağıdına dokunmak istemyorum halımda çok yeni:30:
pembe aksesuar pembe perde pembe kırlentler ve bi kaç tane de aksesuar tv ünitemi sehpamın renginde almam gerekiyo

aynı deertten bende muzdaribim odamda hep aynı tonlar var kahve krem bende değişiklik yapmak istyrm benmkilerde çok yen ama kahveyle en çok yakışan renk TURKUAZbuaralar bende takıldım turkuaz rengine bence pembeden daha sakin olur

Back
X