Değişiklik istiyorum

dilara22

kalk gidek dağlara :)
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
231
0
33
kızlar ben yaklaşık 1.5 yıldır aynı renk saçla dolaşıyorum ve artık sıkıldım aynaya bakınca değişik bişeyler görmek istiyorum kendimde buyüzden saçlarımı sarıya boyamaya karar verdim ama kendim boyıcam buyüzden sizden yardım istiyorum aranızda saçlarını evde kendisi boyayan varsa yardım edebilir mi?size hem kendi saç rengimi hemde istediğim türde renkleri koyıcam yardımcı olursanız çok sevinirim Şeniz

Eklentiler

• $fhdf.jpg
    $fhdf.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 260
  • $181q.jpg
    $181q.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 196
  • $image57lp1.jpg
    $image57lp1.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 195
Son düzenleme:
cnm şimdiki halınde guzelmıs ama değişklkte ıyıdır tabıkı kuaföre gıtsen sankı daha ıyı olur gıbı cunku ustedığın renk oldukca hoş onu tutturmak zor olabılır

O rengi kendin elde etmen çok zor.İşinin ehli bir kuaföre gitmen şart.Saçlarının birkaç işlemden geçmesi lazım.Kuaförler bile hata yapıyor,saçlarını elinde görmek istemiyorsan kendin kalkışma hiç boyamaya ve güvenilir bir kuaföre git.kaydirigubbakcemile5

bence o gösterdigin renkler evde kendin boyayarak tutturabilecegin renkler degil ..
allh bilir o renge ulasmak icin kac asamadan gecildi , bunu da bi kuaför esi olarak söylüyorum .az cok bilgim var dir bu konularda ...
o nedenle senin kendini usta ellere teslim etmen sart ama isinin ehli kisiler öyle mahalle aralarindaki 3 ay kursa gitmis kendini kuaför sanan lara degil yoksa saclarin ellrinle toplarsin benden sana demesi
bu arada kendi sac renginde hosmus:1hug:

haklısınız kızlar kuaföre gitmem gerek edirnede 1-2tane kuaför biliyorum işinin ehli zaten bu rengide orda yaptırmıştım ama çok para isteyecek veremem ki oyüzden yardım istiyorum :KK43:

Canım aslında evde de yapabilirsin bunu fakat işin ehli olmak önemli
Bu saç renginde kızıllık varmı bana önce onu söyle en son hangi renge boyadın saçını?

yok cnm kızıllık ilk kuaförde yaptırmıştım sonra kendim dip boyamı palette 9,0 sarı ile evde yapıyordum ve aynı renk oluyordu :ecrin_bebek:

o zaman önce saçına açıcı yapacaksın çünkü burda kumral tonlarında görünüyo
saç açıcını baya iyi ayarlaman gerek cnm sonra daa alix avienin ekstra açıcılı küllü sarı booyası var onunla boyadığında bu renk tutar diye düşünüyorum

denerim cnm hazır bayramda geliyor para alırım babamlardan filan sonra doğru kozmetikçiye:)buarada palette yoğun acıcı almıştım acaba önce onu mu kullansam saçıma

pallette iyi mi bilmem ama toz açıcı oluyor bende kozmetikçiden almıştım cnm onu saç boyasında kullanılan solüsyonla karıştırıp saça sürüyorsun rengini açıyor
Artık asla boyayı kuaföre yaptırmam çünkü hiç istediğim rengi tutturamıyorlar o yüzden kendim yapıyorum
ilerde röfle yaptıracak olursam ancak öyle giderim yani
evde boyamaktan artık baya çözdüm bu işikaydirigubbakcemile3
inşallah sende tutturursun cnm
palettenin açıcısı aynı etkiyi gösteriyorsa onunlada yapabilirsin tabiki yerimseniben

ben saçımı bi sarı ya bi kızıla bi siyaha boyadım şimdi uçlarını mavi yapmak istiyorum 13 yaşındayım güsel durur mu sizce bide sizin fikrinizi alıyım

saçım dalgalı saçımı 3 farklı resnge boyattım şimdi uçlarını mavi yaptırmak istiyorum ama güzel durur mu bilmiyorum
yha kendimde nasıl bir değişiklikl yapabilirim saçlar dışında ?
ben hiç cool giyinmem böylşe rapci pantolonu fln

X