sağol umarım sen deBe mutlu sana dilerim gönlünden geçenleri bir bir yaşarsınbende yeni boşanmış biri olarak çok fazla gelgitler yaşıyorum ama geöciek biliyorum
Amin canım inşallah kabullenemenek biraz da süreci zorlaştırıyor sürekli ahlar keşkeler kafamı kurcalıyorsağol umarım sen dehepsi çok normal tam anlamıyla geçmek olmasada hafifliyor. Şiddetli kanayan bir kesiğin daha sonra birleşip sızı olarak kalması gibi. Eskisi gibi yakmıyor. Kalbine ferahlık gelsin inşallah
Kabullenmek hiç kolay değil bu da sürecimize dahil sanırım. Neden kabullenemiyorum diye kızma kendine, kafan kurcalanıyorsa bırak kurcalansın gelen tüm duyguyu dibine kadar yaşayınca ancak gidiyor ama telaşa kapılıp neden unutamıyorum diye düşündükçe insan daha çok çaresiz kalıyor. her evrede kendine şefkatli ol sar sarmala yeterince zor şeyler yaşadın birde kendine sen kızmaAmin canım inşallah kabullenemenek biraz da süreci zorlaştırıyor sürekli ahlar keşkeler kafamı kurcalıyor
Insallah hepımız ıcın en guzelı en hayırlısı olsunKendi değerinizin farkına varıp gösterilen değersizliğe dur demişsiniz. Tebrik ediyorum. Umarım bundan sonrası sizin ve çocuklarınız için güzel olur. Hayatınıza biri girer mi bilmem ama imkansız değil nasipte varsa oda olur
inşallah sağolunInsallah herşey sizin için çok güzel olur
Arkadaşınız adına sevindim. Herkesin süreci hikayesine göre farklı ilerliyor. Anlayabiliyorum sizi de. Önemli olan buna hazır olmak. Ben de hemen evlenmeye hazır olmasam da yeni bir tanışıklığa artık hazır gibiyimBoşanalı 2.5 sene oldu, kendimi hala hazır hisetmiyorum. Ama bir arkadaşım boşandıktan 2 sene sonra evlendi ve çok mutlu. Kısmet işi, kendinizi akışa bırakın. Umarım gönlünüze göre birisi çıkar ve çok mutlu olursunuz.
Çok sağol arkadaşım gerçekten olacaklara engel olmamak lazım akışına bırakmak hayırlısını dileyerek yola devam etmeliyimKabullenmek hiç kolay değil bu da sürecimize dahil sanırım. Neden kabullenemiyorum diye kızma kendine, kafan kurcalanıyorsa bırak kurcalansın gelen tüm duyguyu dibine kadar yaşayınca ancak gidiyor ama telaşa kapılıp neden unutamıyorum diye düşündükçe insan daha çok çaresiz kalıyor. her evrede kendine şefkatli ol sar sarmala yeterince zor şeyler yaşadın birde kendine sen kızma
Kesinlikle canım inanıyorum ki hafifleyeceksin sendeÇok sağol arkadaşım gerçekten olacaklara engel olmamak lazım akışına bırakmak hayırlısını dileyerek yola devam etmeliyim
İnşallah en yakın zamanda kıpır kıpır olur için.Merhaba hanımlar, belki hatırlayanınız vardır eski eşten ayrılalı 1 buçuk yıl oldu. Bu süreçte acımı dibine kadar yaşadım, belki bir miktar hala yaşıyorumda. Ama ilk kez birileriyle tanışma, flört etme isteği doğdu içime. Sanırım ben de artık gerçekten sevmek sevilmek istiyorum. Belki birgün aile kurmak, çocuk sahibi olmak istiyorum. Evet yalnız yaşamak, ayaklarının üzerine basmak harika bir şey bunları yapıyorum çok şükür ama neticede insanız ve bir ötekiyle duygusal bir yakınlık kurmayı istemek normal geliyor. Hali hazırda bir talep yok bu arada kimseyle bu manada bir konuşmuşluğumda olmadı boşandıktan sonra. Olur mu artık onu da bilmiyorum (malum pandemi var ve sosyalleşme kalmadı) tek bildiğim bunu artık istediğim.sizlerle duygularımı paylaşmak istedim. Hep kötü şeyler paylaşacak değiliz ya. Bu umut bile insana yaşama isteği veriyor. Güzel hikayeleri umutları olan varsa dinlemek isterim.
Gülümsettiniz inşaallahİnşallah en yakın zamanda kıpır kıpır olur için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?