Değişik Hisler

Be mutlu sana dilerim gönlünden geçenleri bir bir yaşarsın bende yeni boşanmış biri olarak çok fazla gelgitler yaşıyorum ama geöciek biliyorum
sağol umarım sen de hepsi çok normal tam anlamıyla geçmek olmasada hafifliyor. Şiddetli kanayan bir kesiğin daha sonra birleşip sızı olarak kalması gibi. Eskisi gibi yakmıyor. Kalbine ferahlık gelsin inşallah

sağol umarım sen de hepsi çok normal tam anlamıyla geçmek olmasada hafifliyor. Şiddetli kanayan bir kesiğin daha sonra birleşip sızı olarak kalması gibi. Eskisi gibi yakmıyor. Kalbine ferahlık gelsin inşallah
Amin canım inşallah kabullenemenek biraz da süreci zorlaştırıyor sürekli ahlar keşkeler kafamı kurcalıyor

Amin canım inşallah kabullenemenek biraz da süreci zorlaştırıyor sürekli ahlar keşkeler kafamı kurcalıyor
Kabullenmek hiç kolay değil bu da sürecimize dahil sanırım. Neden kabullenemiyorum diye kızma kendine, kafan kurcalanıyorsa bırak kurcalansın gelen tüm duyguyu dibine kadar yaşayınca ancak gidiyor ama telaşa kapılıp neden unutamıyorum diye düşündükçe insan daha çok çaresiz kalıyor. her evrede kendine şefkatli ol sar sarmala yeterince zor şeyler yaşadın birde kendine sen kızma

Insallah herşey sizin için çok güzel olur

Insallah hepımız ıcın en guzelı en hayırlısı olsun

Boşanalı 2.5 sene oldu, kendimi hala hazır hisetmiyorum. Ama bir arkadaşım boşandıktan 2 sene sonra evlendi ve çok mutlu. Kısmet işi, kendinizi akışa bırakın. Umarım gönlünüze göre birisi çıkar ve çok mutlu olursunuz.

Arkadaşınız adına sevindim. Herkesin süreci hikayesine göre farklı ilerliyor. Anlayabiliyorum sizi de. Önemli olan buna hazır olmak. Ben de hemen evlenmeye hazır olmasam da yeni bir tanışıklığa artık hazır gibiyim umarım hepimiz için en doğru zamanda öyle olur.

Çok sağol arkadaşım gerçekten olacaklara engel olmamak lazım akışına bırakmak hayırlısını dileyerek yola devam etmeliyim

İnşallah en yakın zamanda kıpır kıpır olur için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…