• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Değişik hâl bende çözemedim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Palmiye_Sever

Hayatımın en güzel dönüm noktasındayim
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
834
526
103
Kızlar selam bu ay adetim 2gun geç geldi vede az sürdü birkaç gündür midem bulanıyor iştahsızlık var iki lokma alıyorum sonra midem bulanıyor hemen bide sol kasığıma sürekli ağrı giriyor batma oluyor sonra geçiyor sadece solda bugün adetimin 4.günü sizce nedir

Kızlar selam bu ay adetim 2gun geç geldi vede az sürdü birkaç gündür midem bulanıyor iştahsızlık var iki lokma alıyorum sonra midem bulanıyor hemen bide sol kasığıma sürekli ağrı giriyor batma oluyor sonra geçiyor sadece solda bugün adetimin 4.günü sizce nedir
Hamile olabilirsiniz hemen test yapsanız

Yumurtlamanın kaçıncı gününde geldi adetin?

bence hamile olabilirsin yuksek bi ihrimal hemen test yaptir

28. Gün değil 31.Gün geldi adetim
Şöyle söyliim birincisi bu kanama yerleşme kanamasıysa hamile olabilirsin. Ve kısa sürmesi ona benziyor. Ama bazı belirtileri de olmalı tabi ki. Mesela kesinlikle kırmızı renk olmaz pembe ya da kahverengi olur. Yoğun olmaz sulu olur. Sancılı olmaz. Yerleşmeden sonra 7-10 gün içinde olur. Adet 14ncü gün olur. Yumurtlama takibi yapsaydın adet mi yerleşme kanaması mı anlayabilirdin.

Back