• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik bir kabızlık. Lütfen yardım!

LadyBrietta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
37
18
38
Kızlar 2 haftadır tuvalete çıkamıyorum. 2 hafta önce sinameki içtim işe yaramadı. 1 haftadırda 6 tane Bekunis içtim. Ama hala işe yaramadı. Çok zorlarsam çok az çıkıyor. Dışkıda sertlik yok. Ama ıkınamıyorum. İnternetten araştırdım biraz. Kolon kanseri falan diyor. Çok moralim bozuldu. Kolonoskopi yüzünden doktora gitmeye de korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda?

Böyle bir durum yaşamadım ama kabızlığa kuru inciri suda bekletip sonra suyuyla beraber yemek çok iyi geliyor. Bunu da bir dene istersen.

Böyle bir durum yaşamadım ama kabızlığa kuru inciri suda bekletip sonra suyuyla beraber yemek çok iyi geliyor. Bunu da bir dene istersen.
Bir deniyim canım ya. Bir buçuk aydır tuvalete çıkamıyorum. Haftada 2 kere falan Bekunis içiyorum anca öyle.

Tembel. Bağırsak sendromu olabilir bende de benzer seyler olmustu dr ye gittim bu teshis konulmustu, ve maalesef bu hastalıkta baskalarina etki eden wc den çıkarmayan otlar bitkiker haplar vs. Hic etki etmez hemen kanser falan demeyin allah korusun bence dedigiim hastalik olabilir

Back