Degisik adet kanamalari..

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
8.734
1
4.383
173
Merhabalar , evliyim 25 yasndaym 17 yasimdan beri pkoluyum suan diyetisyen yardimiyla kilo vermeye calisiyorum cocugm hic yok olmasini cok istiyoruz 3 yildir..

3 aydir cok düzenli giden adetim yine sasmaya basladi 3 gündür camurumsu cok afedersnz camurumsu ve pembemsi kanamam hatta akinti diyelim kendimi sildikce wcde geliyor. Bugun ilk defa yogun bir sekilde geldi bu arada 19 gün gecikmem var adet.. daha sonra yine lavaboya gittim ve kan gelmedi yani camurumsu oldu yine cok degisik ve hic semptomlarm yok adet icin. Bel agrisi kasik agrisi asla cekmiyorum bu nedir arkadaslar? Hep düzensizdi ama doktorum iyi cikti verdigi vitaminler pko ya iyi geldi ama bi anda yine hormonlarm mi acaba bozuldu?... böyle bsy yasayan varsa yazabilirmi elim teste gitmiyor 3 yildir negatifleri görüyorum üzlyrm cok.. sürekli kesiliyor ve kahve rengi camurumsu oluyor pembe oluyor sadece 1 kere yogun kan geldi silince sonra kesldi bilen yazsin lütfen..

Bence test yap bende bilmiyordum 2.5 aylık hamileymisim çamur gibi kanamalarim oldu hiç bir belirtimde yoktu

şu an bende aynı durumdayım. çatlatma iğnesi için adet beklerken ayynı şekilde çamurumsu akıntı ve arada bi açık kırmızı adet oluyo gibi kan geliyo. bir kez silince geçiyo dün tekrar basladı bu kez adet oldum dedim ama gene o kadar az g eliyorki adet bile diyemiyorum. sürekli günlük ped takıyorum ama o bile dolmuyo nasıl iş ben anlamadım ya yemin ederim bıktım artık. geçen ay ilaçsız arka arkaya 2kez geldi bu ay artık iğneyi yapcam ilaç aldım yok gelmiyo resmen 2haftadır siyah hep... geçen gün erken test yaptım nal giibi negatif. sinirden herşeyi yakasım var 1senenin sonunda iğneyi alcam diye gün sayarken ugrastıgım saçmalıklar bezdirdi artık resmen kendi vucudumla savaşıyorum ya nalet olsun bu pcosa

Al benden okadar bende 3 ay düzenli oldum 1 sene adet görememistim adet sökücü duphastonla tedavi gördüm 2 ayda bir klomen kullandim yumurta buyusun catlasin diye tutmadi ama simdi bende senin gibi oldm camurumsu kahve geliyor yada pembe sadece dün aksam bikere yogun kan geldi sonra birdaha test ettim silerken kup kuru ne leke var ne kan napcami sasirdim hic bir adet belirtim yok bugun ilk defa sag kasikda 1 dakika sadece sanci hissetim

Beni kürtaja almışlardı düşük belirtisiymis sen yinede bı doktora görün cnm ihmal etme
Hala arada bir kanli geliyor akinti sonra yine kahverengiye dönüyor.. ama ben gebelige ihtimal veremiyorm olrsa mucize olur yani 3 yildir olmadi hic.. cokta korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…