Değişen nişanlı

Ya adam kahve ye gidiyorsa alışkanlık yapar evet ama.genelleme yapmamak lazım bazıları da maça gider balığa gider gitcek yer bulur evde huzuru varsa evinde oturur yoksa zaten gitcek yeri bulur
Aynen öyle düşünüyorum ve de şimdi bekar bir erkek olduğundan böyle yapıyor olabilir. Ben gece dışarı çıkabildiğim zamanlarda benimle çünkü, bana hiç bahane yarattığını görmedim. Sadece ben çıkamadığımda kahvede oluyor ve evde oturmasından iyidir 25 yaşında adam sonuıçta. Evlendikten sonra ikimiz aynı evi paylaşınca bazı şeyler değişir diye düşünüyorum. Bende geziyorum tozuyorum sonucta ama evlenince bazı şeyler ister istemez törpüleniyor..

Rica ederim.
İşte sanırım hayat görüşlerimiz çok farklı.
Ben de aksine akşam olunca işten çıkan insanın eve gitmemesini garip karşılarım.
Haftada bir ya da 10 günde bir arkadaşlarla kafede, restaurantta görüşülür anlarım.
Ancak kahve denilen ortamı seven bir erkek benim hayatımda olamaz. Benim çevremde kahveye giden hiç bir erkek olmadığı için tuhaf karşılıyorum belki de.
Aramamak, az aramak ya da mesaj yazmamak, az mesaj yazmak zaten ayrılmak için tek sebep olabilir.
Beni merak etmeyen adamla işim olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…