• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişen nişanlı

Benim zorumla evet.
Demek ki aranızda bir sevgi var. Bende aslında ilişkimde mutluyum, belki de ilgiye doymuyorum. Şimdi şöyle bir düşününce birlikte balayı planları yapıyoruz, çok güzel günler geçirdik, evet tartışsak bile göz göze geldiğimiz an bitiyor. Acaba diyorum ben mi çok takıntı yapıyorum? Çünkü yukarda Allah var şöyle bir düşününce bu adam aslında mutlu etmeye çalışıyor beni. Sadece geceleri geç yazmasını çok mu büyütüyorum acaba. Bir kaç ay sonra evlenicem, birlikteyken bir çok çok iyiyiz ve o zaman hep birlikte olucaz. Acaba çok mu kafama takıyorum.

Mesajlassaniz da ben normal bulmadim aramamasini canim...seni uzmek istemem ama hala ayril dememin arkasindayim.evlenince de bu hayati yasayacaksn cunku.sen ewde oturcaksin o kahvede anca uyumaya gelecwk ewe

Demek ki aranızda bir sevgi var. Bende aslında ilişkimde mutluyum, belki de ilgiye doymuyorum. Şimdi şöyle bir düşününce birlikte balayı planları yapıyoruz, çok güzel günler geçirdik, evet tartışsak bile göz göze geldiğimiz an bitiyor. Acaba diyorum ben mi çok takıntı yapıyorum? Çünkü yukarda Allah var şöyle bir düşününce bu adam aslında mutlu etmeye çalışıyor beni. Sadece geceleri geç yazmasını çok mu büyütüyorum acaba. Bir kaç ay sonra evlenicem, birlikteyken bir çok çok iyiyiz ve o zaman hep birlikte olucaz. Acaba çok mu kafama takıyorum.
İYimser bakma faslindasin dedigm gbi iki yil once ben de boyle avunuyodum..

Bir kere kahveye giden adam kültürü bana çok ters.
Kesinlikle bu tipte bir adam hayatıma giremezdi.
İkincisi aramamak ya da az aramak da neyin nesidir?
Atom mu parçalıyor da vakti olmuyormuş?

Kaçan kovalanır misali akil vermis olmayayim beni de yanlış anlama ama o aramazsa sende arama mesajı onun atmasını bekle bakalım ne olacak

Bizde aynı şekilde öyle. Görüştüğümüz zaman yüz yüzeyken, ne sinir, ne tartışma hiç bir şey kalmıyor, uçup gidiyor. Ama insan çok sık görüşemeyince ister istemez, tartışmalar çoğalıyor. Yüzünü de göremediğin için tam anlamıyla çözemiyorsun da durumu.
Neden sık sık gorusemiyorsunuz

Neden sık sık gorusemiyorsunuz
Ben akşam 8 e kadar çalışıyorum. Eve gelene kadar 9 oluyor, nişanlı da olsam babam o saatten sonra hoş karşılamıyor çıkmamı. Salı tatil günüm bir de cumartesi var işte tatil olarak. Pazar günleri de, özel ders veriyorum.

Ben akşam 8 e kadar çalışıyorum. Eve gelene kadar 9 oluyor, nişanlı da olsam babam o saatten sonra hoş karşılamıyor çıkmamı. Salı tatil günüm bir de cumartesi var işte tatil olarak. Pazar günleri de, özel ders veriyorum.

Nasıl ki o seninle ilgilenmiyor.
Az yazıyor sen ondan beter olacaksın.
Haber vermeleri bırak.
Ona haber vermeden uyu erkenden.

Arasın arasın açma telefonu.

Sabah da ayyy canım günaydın uyumuşum seni beklerken de..

Arasın açma. 1 saat sonra ay duştaydım da gibi uyuz bir mesaj at.

Hani inadına yapıyor gibi olma ama artık ondan uzaklaştığını hissettir.
İçine kurt düşsün ne oluyor lan.
Benimki beni rahat bırakmazdı desin.

Nasıl ki o seninle ilgilenmiyor.
Az yazıyor sen ondan beter olacaksın.
Haber vermeleri bırak.
Ona haber vermeden uyu erkenden.

Arasın arasın açma telefonu.

Sabah da ayyy canım günaydın uyumuşum seni beklerken de..

Arasın açma. 1 saat sonra ay duştaydım da gibi uyuz bir mesaj at.

Hani inadına yapıyor gibi olma ama artık ondan uzaklaştığını hissettir.
İçine kurt düşsün ne oluyor lan.
Benimki beni rahat bırakmazdı desin.
Çok haklısın aynen böyle davranmam gerekiyor sanırım.
Şimdi ilk başta trip yaptığımı düşünücek, çünkü ona kızmamın sonucunda böyle davranmaya başladım diye. Ama zamanla içine kurt düşer heralde.

Çok haklısın aynen böyle davranmam gerekiyor sanırım.
Şimdi ilk başta trip yaptığımı düşünücek, çünkü ona kızmamın sonucunda böyle davranmaya başladım diye. Ama zamanla içine kurt düşer heralde.

Sana trip mi yapıyorsun, inadına mı yapıyorsun diye çıkışacaktır.
Hiç çaktırma, kavgaya sebep olma.
Hatta ustaca kapat konuyu.

Ayy canım neden böyle düşünüyorsun?
Hiç aklıma bile gelmedi yahu..
Ama şimdi film izliycem.
Seviyorum seni muckss..

Bu mesajlarla gönder.

Bak bakalım o kahve ona dar gelmiyor mu :D

Sana trip mi yapıyorsun, inadına mı yapıyorsun diye çıkışacaktır.
Hiç çaktırma, kavgaya sebep olma.
Hatta ustaca kapat konuyu.

Ayy canım neden böyle düşünüyorsun?
Hiç aklıma bile gelmedi yahu..
Ama şimdi film izliycem.
Seviyorum seni muckss..

Bu mesajlarla gönder.

Bak bakalım o kahve ona dar gelmiyor mu :KK70:

Peki o da kavga çıkarmamak için bana he derse ne yapıcam? Mesela ben onun kahveye gitmesine karışmıyorum, o da aynı şekilde karışmazsa, yatıp uyuduğumda iyi uıykunu almışsın derse, film izliycem dediğimde tamam aşkım izle derse rahat davranırsa ne yapıcam?

Arkadaşlar son 6-7 aydır belki daha fazla nişanlımla bazı sorunlarımız var. Öncelikle şunu söyliyim, ben haber vermeden bir şey yapmayan, nişanlımın sözünü dinleyen, işten eve, evden işe, çıkarsam bi yere onunla çıkarım öyle biriyim. Nişanlımda erkek olduğu için haliyle işten çıkınca, kahveye gider geceyi orda geçirir saat 12 civarı eve gelir.
Şimdi şöyle ki; bir kaç ay öncesinde biz her dakika telefonda konuşmaz mesajlaşmazdık, o çalışırdı bir öğle yemeğinde arardı mesela beni, daha sonra işten çıktığında arardı, kahveye gittiğinde de benimle ilgilenir, hadi onu geçtim eğer muhabbetteyse ilgilenemiyorsa da eve geldiğinde mutlaka gönlümü alır ilgi gösterirdi bana.
Ama şu son zamanlarda, yani resmen beni 6 gün boyunca hiç aramadığı bile oldu. Onun işi benim işim biz çok sık görüşemiyoruz, yani bir cumartesi bir de salı öyle söyliyim. Buluşup görüşemediğimiz için bize tek çare telefondan konuşmak kalıyor. Ama bu dediğim gibi, arıyorum mesela meşgule atıyor beni, ara diyorum eve gidince arıycam diyor ve de sonuç olarak aramıyor. Bazen ya diyorum tamam arkadaşlarınlasın kahvedesin anlıyorum ama bir gece ya bir gece de evde otur benimle ilgilen diyorum çocuk gibi her gün her gün ya sen benimle ilgilenmiyosun muhabbeti yapmak istemiyorum ama arada insanların ilgiye ihtiyaçları olur diyorum. O gece mesela özür diliyor haklısın diyor artık böyle olmayacak diyor ama gelin görün ki ertesi gün yine aynı. Özürleri günlük oluyor yani, o anı kurtarmak sadece. Bir şeye kızıyorum, gerçekten ağır konuşuyor mesela, gönlümü almasını beklerken bide üste çıkıveriyor. Birlikteyken benimle ilgili,ama insan göremeyince ilgisi azalır mı ki? Bu mesajlşamayı fazla sevmiyodu çocuksu buluyodu, ben mesela bu konuda kendimi törpüledim artık çok fazla çocuk gibi mesaj beklemiyorum ondan. Kahveden çıktığında beni ara bir sesini duyiyim yeter diyorum. Ama günlerce de aramıyor. Sadece günde tektük, işte nerdesin naptınız, seni çok seviyorum. Konuşmamız bundan ibaret. İşte yoruluyor biliyorum e gece olunca da haliyle uykusu geliyor. Ama kızlar şöyle ki bu beni öğlen arıyor, bazen aramayıp naptın diye mesaj atıyor, daha sonra işten çıkana kadar bişey yok. İşten çıkıyor eve gidip yemek yiyip kahveye gidiyor, kahvedeyken mesaj yok yada 1 2 tane. Ben bekliyorum eve gelsinde arasın beni konuşalım artık diye. Bu eve geliyor, eve geldim diyor işte bana tam ben bişeyler konuşucam sonuçta her insanın arada duygusal konuşmaya ihtyiacı olur bir bakıyorum uyuyakalmış. E ben ne anladım şimdi koskoca bir günün hangi kısmını bana ayırdı? Hiç. Arkadaşlarıyla oturdu yedi içti, çalıştı, gezdi. Ama beni aramaya vakit bulamadı. Sonra uyuyorum diye kızıyosun diyor bana alakası yok. Ben diyorum madem sen atıyorum 1 de uyuyakalıyosun o saatlerde uykun geliyor o zaman eve 10 da gel benimle de konuş öyle uyu diyorum, ama senin 1 de uykun geliyosa sen 12 12 bucukta eve geliyosun bana yarım saatin kalıyor koca günün içinde diyorum. Haksız mıyım siz söyleyin. Ben zaten onun gezmesine,kahvesine karışan bir kız değilim ne isterse yapar. Ama bu durumda, beni de bu kadar boşlamaya hakkı var mı? Resmen umursamaz bir insan oldu. Tanıyamıyorum artık bazen onu. Koskoca 24 saatlik günün içinde bana ayırdığı yarım saat bişey kızlar. Bana diyebilirsiniz belki çocuk gibi ilgi bekliyosun diye ama öyle değil, her gün her gün bunun muhabbetini yapan biri de değilim ama hepimizin ihtiyacı yok mu buna? Sanki 40 yıllık evliyiz, torun torba sahibi olmuşuz gibi. O kadar monoton, o kadar ilgisiz. Yahu daha biz nişanlıyız, yirmili yaşlardayız, bu kadar umursamamazlık, bu kadar sakinlik neden? Ha ama giyim kuşama karışmaya gelince, dışarı çıkmama karışmaya gelince, kıskançlığa, müdahale etmeye gelince o konularda üstüne yok. Ben bunun için zamanında olsun , hala olsun çok fedakarlıklar yaptım. Ondan bekliyorum şimdi biraz onu da yapmıyor. Bir tartışma çıkıyor, hiç benim gönlümü almaz sağolsun bide üzerine haklı olduğum halde ben almaya çalışıyorum gönlünü. Kaçan kovalanır derler ya şimdi işte ben kovalayan pozisyonundayım. Artık roller değişsin istiyorum, o benim üzerime düşsün, o beni özlesin, o benim ilgime ihtiyaç duysun, ben onun yerinde olayım istiyorum. Bu konuları onunla çok konuştum, özür diledi ama dediğim gibi ertesi gün yine aynı. Yani konuşarak değil, bende değişerek, ona bunu anlatabilirim ancak. Bana fikir verir misiniz, ona nasıl davranmalıyım, daha umursamazmış gibi ilgisizmiş gibi nasıl davranabilirim ki o benim peşimden koşsun biraz, yoruldum çünkü. Artık gerçekten değişmek istiyorum, değiştiğimi farkına varsın ve pişman olsun istiyorum. Kırıldığımı görsün, bu hareketlerine son versin. Lütfen bana fikir verin yardımcı olun. Çok uzun oldu, şimdiden teşekkür ediyorum..
Böyle bir adamla evlendim iki çocuğumu kendim evde yalnız büyüttum kahve alışkanlığı varsa evlenincede devam edecek.şimdi ailen yanında sonra evde tek kalacaksın evlenirsen adam kahveden gelmiyecek.

Peki o da kavga çıkarmamak için bana he derse ne yapıcam? Mesela ben onun kahveye gitmesine karışmıyorum, o da aynı şekilde karışmazsa, yatıp uyuduğumda iyi uıykunu almışsın derse, film izliycem dediğimde tamam aşkım izle derse rahat davranırsa ne yapıcam?

Bir hafta öyle davranır iki hafta öyle davranır.
Sonra senin ilgisizliğinden, ona geç dönüşlerinden, istediği an sana hemen ulaşamamasından
rahatsız olacak emin ol.

Böyle bir adamla evlendim iki çocuğumu kendim evde yalnız büyüttum kahve alışkanlığı varsa evlenincede devam edecek.şimdi ailen yanında sonra evde tek kalacaksın evlenirsen adam kahveden gelmiyecek.
Bilemiyorum, acaba çok mu kötüledim diye de düşünmeden edemiyorum açıkçası.

Haftada 2 gun yeterli bence en kısa zamanda yüz yüze görüşmeye çalışın eğer yüz yuzeykende sorun devam ediyorsa şüphelenin bazı erkekler yorgunluktan veya yoğunluktan mesaj olayını sevmiyor ilgisizligini bilsin ama tartışma haline getirmeyin erkekler inadına yapabilir çünkü guzellikle halledin ben kötülükle hicbirsey yaptiramadm hep guzellikle yola getirdim umarım sizede ise yarar

Ya adam kahve ye gidiyorsa alışkanlık yapar evet ama.genelleme yapmamak lazım bazıları da maça gider balığa gider gitcek yer bulur evde huzuru varsa evinde oturur yoksa zaten gitcek yeri bulur

Bir kere kahveye giden adam kültürü bana çok ters.
Kesinlikle bu tipte bir adam hayatıma giremezdi.
İkincisi aramamak ya da az aramak da neyin nesidir?
Atom mu parçalıyor da vakti olmuyormuş?

Kahveye giden adam kültürü dediğiniz ?
Bence bu bir kültür meselesi değil, insanlar akşam olduğunda bir yerlere giderler, özellikle de bekar bir erkekse, evde oturanda sorun vardır diye düşünmüşümdür hep. Benim nişanlım gayet kültürlü ve karakter bakımından bir kadının hayatında olacak bir adam diye düşünüyorum. Ve bunu kültürle hiç bağdaştırmıyorum, bir işçide kahveye gider, benim nişanlım gibi bir kimya mühendisi de. Bu tamamen tercih meselesidir bana göre. Zaten bende kahve de olmasını hiç sorun etmemiş, derdimin sadece bana yazmamasından ibaret olduğunu üstüne basa basa belirtmiştim. Yine de , yorumunuz için teşekkürler..

Son düzenleme:
Back