• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişen nişanlı

CansuTore

En büyük derdimin ömrü, omzuna kadar..
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
223
183
23
Arkadaşlar son 6-7 aydır belki daha fazla nişanlımla bazı sorunlarımız var. Öncelikle şunu söyliyim, ben haber vermeden bir şey yapmayan, nişanlımın sözünü dinleyen, işten eve, evden işe, çıkarsam bi yere onunla çıkarım öyle biriyim. Nişanlımda erkek olduğu için haliyle işten çıkınca, kahveye gider geceyi orda geçirir saat 12 civarı eve gelir.
Şimdi şöyle ki; bir kaç ay öncesinde biz her dakika telefonda konuşmaz mesajlaşmazdık, o çalışırdı bir öğle yemeğinde arardı mesela beni, daha sonra işten çıktığında arardı, kahveye gittiğinde de benimle ilgilenir, hadi onu geçtim eğer muhabbetteyse ilgilenemiyorsa da eve geldiğinde mutlaka gönlümü alır ilgi gösterirdi bana.
Ama şu son zamanlarda, yani resmen beni 6 gün boyunca hiç aramadığı bile oldu. Onun işi benim işim biz çok sık görüşemiyoruz, yani bir cumartesi bir de salı öyle söyliyim. Buluşup görüşemediğimiz için bize tek çare telefondan konuşmak kalıyor. Ama bu dediğim gibi, arıyorum mesela meşgule atıyor beni, ara diyorum eve gidince arıycam diyor ve de sonuç olarak aramıyor. Bazen ya diyorum tamam arkadaşlarınlasın kahvedesin anlıyorum ama bir gece ya bir gece de evde otur benimle ilgilen diyorum çocuk gibi her gün her gün ya sen benimle ilgilenmiyosun muhabbeti yapmak istemiyorum ama arada insanların ilgiye ihtiyaçları olur diyorum. O gece mesela özür diliyor haklısın diyor artık böyle olmayacak diyor ama gelin görün ki ertesi gün yine aynı. Özürleri günlük oluyor yani, o anı kurtarmak sadece. Bir şeye kızıyorum, gerçekten ağır konuşuyor mesela, gönlümü almasını beklerken bide üste çıkıveriyor. Birlikteyken benimle ilgili,ama insan göremeyince ilgisi azalır mı ki? Bu mesajlşamayı fazla sevmiyodu çocuksu buluyodu, ben mesela bu konuda kendimi törpüledim artık çok fazla çocuk gibi mesaj beklemiyorum ondan. Kahveden çıktığında beni ara bir sesini duyiyim yeter diyorum. Ama günlerce de aramıyor. Sadece günde tektük, işte nerdesin naptınız, seni çok seviyorum. Konuşmamız bundan ibaret. İşte yoruluyor biliyorum e gece olunca da haliyle uykusu geliyor. Ama kızlar şöyle ki bu beni öğlen arıyor, bazen aramayıp naptın diye mesaj atıyor, daha sonra işten çıkana kadar bişey yok. İşten çıkıyor eve gidip yemek yiyip kahveye gidiyor, kahvedeyken mesaj yok yada 1 2 tane. Ben bekliyorum eve gelsinde arasın beni konuşalım artık diye. Bu eve geliyor, eve geldim diyor işte bana tam ben bişeyler konuşucam sonuçta her insanın arada duygusal konuşmaya ihtyiacı olur bir bakıyorum uyuyakalmış. E ben ne anladım şimdi koskoca bir günün hangi kısmını bana ayırdı? Hiç. Arkadaşlarıyla oturdu yedi içti, çalıştı, gezdi. Ama beni aramaya vakit bulamadı. Sonra uyuyorum diye kızıyosun diyor bana alakası yok. Ben diyorum madem sen atıyorum 1 de uyuyakalıyosun o saatlerde uykun geliyor o zaman eve 10 da gel benimle de konuş öyle uyu diyorum, ama senin 1 de uykun geliyosa sen 12 12 bucukta eve geliyosun bana yarım saatin kalıyor koca günün içinde diyorum. Haksız mıyım siz söyleyin. Ben zaten onun gezmesine,kahvesine karışan bir kız değilim ne isterse yapar. Ama bu durumda, beni de bu kadar boşlamaya hakkı var mı? Resmen umursamaz bir insan oldu. Tanıyamıyorum artık bazen onu. Koskoca 24 saatlik günün içinde bana ayırdığı yarım saat bişey kızlar. Bana diyebilirsiniz belki çocuk gibi ilgi bekliyosun diye ama öyle değil, her gün her gün bunun muhabbetini yapan biri de değilim ama hepimizin ihtiyacı yok mu buna? Sanki 40 yıllık evliyiz, torun torba sahibi olmuşuz gibi. O kadar monoton, o kadar ilgisiz. Yahu daha biz nişanlıyız, yirmili yaşlardayız, bu kadar umursamamazlık, bu kadar sakinlik neden? Ha ama giyim kuşama karışmaya gelince, dışarı çıkmama karışmaya gelince, kıskançlığa, müdahale etmeye gelince o konularda üstüne yok. Ben bunun için zamanında olsun , hala olsun çok fedakarlıklar yaptım. Ondan bekliyorum şimdi biraz onu da yapmıyor. Bir tartışma çıkıyor, hiç benim gönlümü almaz sağolsun bide üzerine haklı olduğum halde ben almaya çalışıyorum gönlünü. Kaçan kovalanır derler ya şimdi işte ben kovalayan pozisyonundayım. Artık roller değişsin istiyorum, o benim üzerime düşsün, o beni özlesin, o benim ilgime ihtiyaç duysun, ben onun yerinde olayım istiyorum. Bu konuları onunla çok konuştum, özür diledi ama dediğim gibi ertesi gün yine aynı. Yani konuşarak değil, bende değişerek, ona bunu anlatabilirim ancak. Bana fikir verir misiniz, ona nasıl davranmalıyım, daha umursamazmış gibi ilgisizmiş gibi nasıl davranabilirim ki o benim peşimden koşsun biraz, yoruldum çünkü. Artık gerçekten değişmek istiyorum, değiştiğimi farkına varsın ve pişman olsun istiyorum. Kırıldığımı görsün, bu hareketlerine son versin. Lütfen bana fikir verin yardımcı olun. Çok uzun oldu, şimdiden teşekkür ediyorum..

Son düzenleme:
böyle bi adamdan evlenince mucize değişim bekleme. şimdi nasılsa yine öyle olur açıkcası senin yerinde olduğumu düşününce net ayrılık sebebi der bırakırdım. karşılıklı ilgi sohbet muhabbet yoksa ilişki bile sayılmaz bu yaşadığınız.

böyle bi adamdan evlenince mucize değişim bekleme. şimdi nasılsa yine öyle olur açıkcası senin yerinde olduğumu düşününce net ayrılık sebebi der bırakırdım. karşılıklı ilgi sohbet muhabbet yoksa ilişki bile sayılmaz bu yaşadığınız.

Ya aslında şöyle söyliyim, fazla da gömmek istemem. Yani soruyor naptığımı ne ettiğimi, bir şey olsun dinliyor konuşuyoruz sohbet muhabbet ediyoruz.Arada nazlanma, triptir hani klasik şeyler de oluyor aslında. İşte o eve geldiğinde bir şeyler konuşuyoruz öyle böyle. Benim söylemeye calıştığım ilgi yani duygusallıktır, biraz romantikliktir bu tür konular.

Benim kp de gider kahveye öncede gidiyormuş hala da gidiyor vazgeçmiyorlar bir türlü sende ilerde bir mucize bekleme
yani

Benim kp de gider kahveye öncede gidiyormuş hala da gidiyor vazgeçmiyorlar bir türlü sende ilerde bir mucize bekleme
yani
Yani benimkide gidiyor zaten buna kızmıyorum sadece bunu yaparken bana da aynı şekilde zaman ayırabilse sorun olmıycak. Sonra da düşününce kıyamıyorum, aslında çok iyi bir insan yani niyetini karakterini biliyorum beni sevdiğini de biliyorum ama işte bu durumu nasıl çözücez bilmiyorum

Benim herifin bi ust versiyonuymus. degismek istiyorum demissin de bizde bu bagimlilik sevgi varken zor. Biz sadece bekleriz yazacak bekleriz ilgilenecek diye. Daha cook bekleriz. İlerde daha kotu olacak yorumunu cok duymusuzdur. Bundan daha iyisini bulamam cok iyi insan fikri de beynimize islemistir. Ama ilgisiz bir erkege tahammulun siniri varmis maalesef. Ona gore evliligi dusun.

Benim herifin bi ust versiyonuymus. degismek istiyorum demissin de bizde bu bagimlilik sevgi varken zor. Biz sadece bekleriz yazacak bekleriz ilgilenecek diye. Daha cook bekleriz. İlerde daha kotu olacak yorumunu cok duymusuzdur. Bundan daha iyisini bulamam cok iyi insan fikri de beynimize islemistir. Ama ilgisiz bir erkege tahammulun siniri varmis maalesef. Ona gore evliligi dusun.
Evet doğru söylüyosun, bağımlı olduğumuz sevgiden dolayı iki trip bile atmaya kıyamıyoruz. Evet çok iyi insan fikri bende de var, öyle olduğunu düşünüyorum. ilgisiz evet ama zor bir anım olsun yanımda bir tek o olur. Nasıl davransam ne yapsam bilmiyorum, ayrılık fikri yok ama kafamda.

Evet doğru söylüyosun, bağımlı olduğumuz sevgiden dolayı iki trip bile atmaya kıyamıyoruz. Evet çok iyi insan fikri bende de var, öyle olduğunu düşünüyorum. ilgisiz evet ama zor bir anım olsun yanımda bir tek o olur. Nasıl davransam ne yapsam bilmiyorum, ayrılık fikri yok ama kafamda.
Senin avantajin su. Adam ozur diliyomus en azindan. Dene bakalim tahammul seviyeni zorlamaz insallah

Resmen ilişkinin rutini değişmiş... Ben okuduğumdan böyle anladım... Benimde sevgilimle aynı böyle sorunum oldu. Aramalar azaldı, mesajlar azaldı, Whtsapta yazıyorum okumuor göremedim diyor halbuki imkansız çünkü tlf ekranına düşüyor , gereksiz kavgalar, haksızda olsa bagırmalar vs vs bir yamuk olduğunu zaten anlıyorsun...
velhasıl kelam bir fırsatta elime şirket telf düştü ve kurcaladım sadece gelen msjlarına baktım, ve bir bayanla msjlar, inkar etti , arkadaşı yazmış filan filan bir sürü yalan tabi ki inanmadım, güvenim kırıldı. Sennki içinde biri var vs demiyorum ama değişen birşeyler kesinlikle olduğuna inaniyorum
6 gün aramamak vs ne demek!

Resmen ilişkinin rutini değişmiş... Ben okuduğumdan böyle anladım... Benimde sevgilimle aynı böyle sorunum oldu. Aramalar azaldı, mesajlar azaldı, Whtsapta yazıyorum okumuor göremedim diyor halbuki imkansız çünkü tlf ekranına düşüyor , gereksiz kavgalar, haksızda olsa bagırmalar vs vs bir yamuk olduğunu zaten anlıyorsun...
velhasıl kelam bir fırsatta elime şirket telf düştü ve kurcaladım sadece gelen msjlarına baktım, ve bir bayanla msjlar, inkar etti , arkadaşı yazmış filan filan bir sürü yalan tabi ki inanmadım, güvenim kırıldı. Sennki içinde biri var vs demiyorum ama değişen birşeyler kesinlikle olduğuna inaniyorum
6 gün aramamak vs ne demek!

Yani ben birisi olduğunu düşünmüyorum, sadece intrenet üzerindeki şeylerle değil bana karşı davranışlarıyla, Allah korkusu olan bir insan. Zaten bizim face instgram falan ortak mesela, whatsapp desen birlikte fotoğrafımız. Ben şöyle düşünüyorum yapıcak insan başka hat alır başka hesap açar yine yapar. O yüzden bu kararı davranışlarından yola çıkarak aldım. İlişki rutinine gelirsek evet eskisi gibi değil. Belki beni eskisi gibi seviyor, saygı da duyuyor bana ama o ilgi yok. Eskiden bişey olur bişeye kızardım arar şarkı söylerdi mesela, yani basit ama çok çok mutlu olurdum şimdi kızıyorum yatıyo uyuyo sinirli sinirli kalıyorum gece. Kapatalım konuyu diyor, sen beni biliyosun ben seni biliyorum diyor iyi kötü geçinip gidiyoruz diyor. Bende buna bişey söylemiyorum biliyorum ki başıma bişey gelse ilk o gelicek yanıma, biliyorum bir yerim acısa onunda acıycak canı. Ama işte bu ilgisizlik diyceksin ki madem sevdiğinden eminsin niye böyle şikayetlerde bulunuyosun. Ama sevmekte bazen yetersiz kalıyor, o sevgiyi bana göstermedikten sonra..

Senin avantajin su. Adam ozur diliyomus en azindan. Dene bakalim tahammul seviyeni zorlamaz insallah
Devam ediyorum, her seferinde affederek, alttan alarak devam ediyorum. Tahammül seviyemi zorladı bile. Zorladı ki artık bu konuyu açmak zorunda hissettim kendimi, artık bişeyler yapmam gerektiğini hissettim. Ne yapacağımı da bir bilebilsem.

Devam ediyorum, her seferinde affederek, alttan alarak devam ediyorum. Tahammül seviyemi zorladı bile. Zorladı ki artık bu konuyu açmak zorunda hissettim kendimi, artık bişeyler yapmam gerektiğini hissettim. Ne yapacağımı da bir bilebilsem.
Sen gozden cikar. Ayrilmayi dusun. Ona gore degisir zaten davranislarin. Kimse vazgecilmez degil cumlesini isle kafana

Sen ayril bence o ne ya sevgiliyken 1 hafta aramamak nerdeyse... eşim beni 3 saat aramasin merak eder mesaj atarim :)

Sen ayril bence o ne ya sevgiliyken 1 hafta aramamak nerdeyse... eşim beni 3 saat aramasin merak eder mesaj atarim :)
Aramadı dediğim, yani o 6 gün boyunca sadece mesajdan konuştuk hiç konuşmadık demek istemedim canım.

Bi sorun mu var ki birden bire böyle oldu durup dururken ilgisizliği normal degil
Yoo, aslında bir sorun yok. Askere gitti geldikten sonra böyle oldu. Bir derdi olmadığını da biliyorum. Beni aldatmadığını biliyorum, sevmediğini de düşünmüyorum. İşte sadece bu ilgisizlik beni mutsuz ediyor, ayrılmayı düşündürücek seviyede değil. Sadece biraz değiştirme çabasına girmem gerektiğini farkettim artık.

Sen gozden cikar. Ayrilmayi dusun. Ona gore degisir zaten davranislarin. Kimse vazgecilmez degil cumlesini isle kafana
Kimsenin vazgeçilmez olmadığını biliyorum canım.. Ama biz onunla çok şey yaşadık, zor günler geçirdim ve o hep yanımdaydı, bende onun yanındaydım aynı şekilde. Şimdi yine bir şey olsa yanımda olucak ilk ve tek kişi o onuda biliyorum. Acaba başkası mı var diye bir düşüncem de yok. Yalanı dolanı yok. İlgisizlikten yana benim şikayetim, insan sevgiden şüphe ettiğinde yada çok büyük bir yanlış yapıldığında gözden çıkarabilir ancak nişanlısını diye düşünüyorum. Bence ilgisizlik, düzelebilir, törpülenebilir. Çünkü bazen çok iyiyiz, bazen bu şekildeyiz. Ben bu ilgisizliği ayrılık sebebi olarak göremiyorum, çünkü o kadar basit bir ilişki değil bizimki. Sadece kavga sebebi yada bir düzeltme konusu olabilir bu, ondan fazlası değil.

Yuz yuze görüşün benimkiyle de bazen boule oluyor ama bizimkinin nedeni tartismalardan aramalar azalıyor ama yüz yüze görüşünce sıkıntı kalmıyor normale dönüyoruz

Yuz yuze görüşün benimkiyle de bazen boule oluyor ama bizimkinin nedeni tartismalardan aramalar azalıyor ama yüz yüze görüşünce sıkıntı kalmıyor normale dönüyoruz
Bizde aynı şekilde öyle. Görüştüğümüz zaman yüz yüzeyken, ne sinir, ne tartışma hiç bir şey kalmıyor, uçup gidiyor. Ama insan çok sık görüşemeyince ister istemez, tartışmalar çoğalıyor. Yüzünü de göremediğin için tam anlamıyla çözemiyorsun da durumu.

Kimsenin vazgeçilmez olmadığını biliyorum canım.. Ama biz onunla çok şey yaşadık, zor günler geçirdim ve o hep yanımdaydı, bende onun yanındaydım aynı şekilde. Şimdi yine bir şey olsa yanımda olucak ilk ve tek kişi o onuda biliyorum. Acaba başkası mı var diye bir düşüncem de yok. Yalanı dolanı yok. İlgisizlikten yana benim şikayetim, insan sevgiden şüphe ettiğinde yada çok büyük bir yanlış yapıldığında gözden çıkarabilir ancak nişanlısını diye düşünüyorum. Bence ilgisizlik, düzelebilir, törpülenebilir. Çünkü bazen çok iyiyiz, bazen bu şekildeyiz. Ben bu ilgisizliği ayrılık sebebi olarak göremiyorum, çünkü o kadar basit bir ilişki değil bizimki. Sadece kavga sebebi yada bir düzeltme konusu olabilir bu, ondan fazlası değil.
Alti yillik bi iliskim var. Bu dediklerini iki yil once diyodum. Simdiyse gozden cikarmis bi haldeyim. Bunlar ayak sesleri haberin olsun

Back