Değişen eşime karşı teselli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam da 3 yillik evli değil misiniz? Adam 23 yaşinda evlenmiş oluyor? 26 yaşinda miydi evlendiginde.

8 yillik evliyim. Kidemli olunur mu?
O pardon şuanki yaşından söz ettiniz sandım çocuk olmadan öncede gezen biri değildi yada oyun oynayan. sonrada böyle oldu çok söylerdim dışarı çıkmıyorsun . hiç arkadaşın yok konuşucak ne gerek var sen varsın diyodu

Peki 3 aylık emen bebeği nereye bırakıp çalışıcam . Bakıcak kimse yok. Bakıcı dicem onada maddi güç yok bildiğiniz bi yol varsa önerin hemen harekete geçicem
ablacım, küçük şirketlerde mutfak ve temizlik işleri oluyor. öyle bi iş bulabilirsen belki de mutfağın köşesinde sıcacık bebene de bakabilirsin

Özel güvenlik görevlisi yok ona benzer mobil legends bang bang diye bi bok çukuru evet oyunda tanıştık
Nasıl yaaa tüm tezlerim çürüdü şu an
Ama en azından oyundan tanışma kısmını tutturdum
Adam karı koca olarak kalalım ama herkes kendi hayatına baksın demiş yani sen adamı aldatsan bile umrunda olmayacak anladığım kadarıyla. Karısını paylaşan adama adam bile demem. Bu evlilik kurtulur mu bilemedim.

Ee anca gözünü açmış.

Bu yüzden erkekler 30 yaşından önce evlenmesin diyoruz ama yirmili yaşlarındaki kızlarımız bizi linçliyor. Erken yaşta sorumluluk cazip gelse de bir süre sonra sıkıyor. Yaşamadığın gençliğini arıyorsunn ama iş işten geçmiş oluyor. Eşim benden önce yemiş içmiş gezmiş savrulmuş resmen. Benimle evlendiğinde artık dışarı bile çıkmak istemiyordu öyle yıldım ordaki ortamdan diyor. Geçen dışarı çıktık 9 da uyuklayarak geri döndürdü. Ki bahsettiğim adam yirmilerinde gece yarıları dönüyor diye annesini sinir hastası eden biri. Demem o ki vakitsiz olan her şey gibi sizin evliliğinizde sıkıntı yaratmış. Ayrılmak istemiyorsan tek tavsiyem bırak adamı naparsa yapsın çünkü bu hale gelmiş bir adamı bağlasınız durmaz artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…